30 Eylül 2016 Cuma

Kate Alert : Telgrafın Tellerine Kuşlar Kondu


Kanada kraliyet turunun 5. gününde, William ile Kate sabah erkenden Kanada'nın Whitehorse köyüne gittiler. Bu ziyaret için Düşes kırmızı ve çok hoş bir Carolina Herrera manto giymişti. Ayakkabıları da kalın topuklu ve püsküllü idi.








Topuz yaptığı saçları, zarif küpeleri ve çok yakışan kırmızı renk ile Kate pek hoştu o gün.








O gün bizimler taa 1958 senesinde Kraliçe teyzenin ziyaret ettiği telgraf ofisine gidip telgraftan twit gönderdiler. Attıkları twit de bu :


Telgrafçı amca da 1958 senesinden kalma herhalde, 2 gün önce ölmüş haberi yok yazık :)




Günün devamında bizimkiler bu sefer de Carcross bölgesini ziyaret ettiler. Ulan ömrümde adını sanını duymadığım yerler. Neyse, Kate bu sefer kıyafet değiştirip blucin, kovboy çizmesi ve gri hırka giymişti. Ayy en sevdiğim şeydi bir ara, sürekli gri hırka giyerdim. Tabii onunki mont gibi biraz.




Köy meydanında yerli çocukların dans gösterisini izlerken yüzleri gülse de içlerinde korkunç bir baş ağrısı ile mücadele ediyorlardı eminim. Dan dun vurmalı bağırmalı bir dans sergiledi ufaklıklar çünkü.



Köyde yaşayan kabilenin reisi ile fotoğraf çektiren çiftimiz artık bu fotoyu şöminenin üzerine koyarken adamı keserler kenardan ne bileyim. Ne güzel manzara arka plan ama yanlarında bir yabancı ahahah:)



Totem boyamak, eski buharlı trenle tırmanmak ve halkla kucaklaşmak gibi aktivitelerle çiftimiz günü tamamlamıştı. Ulan şöyle bir iş bulamadık ne diyeyim.







İçinde iki farklı kıyafeti barındıran hoş bir gün olmuştu, ben de Kate'i beğendim.

Siz nasıl buldunuz?

xo xo

7 yorum:

  1. İlk fotoğrafta bildiğin nine bu kızcağız, zayıflıktan mı, yorgunluktan mı bir yaşlı hava görüyorum ben bu hatunda affına sığınarak :)Gri hırkayı pek beğendim yalnız, eskiyince bana yollasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence de çok zayıf, sıpsıska idi. belki de sürekli fotoğrafı çekildiği için gıdısı filan çıkacak diye çok korkuyordur. şişman olmasın tabii de yüzü çabuk çöküp kırışıyor iste çok sıska olunca da. hırka süper di mi, ben de bayıldım, kışın sıcacık giyip otur, çay iç, kitap oku oh :)

      Sil
  2. kırmızı kombinin ayakkabıları tam teyze ayakkabısı:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy tam hem de. Altın rengi toka, püsküller filan evlere şenlik:)

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.