24 Şubat 2016 Çarşamba

Kate Alert : Haftanın Karması

Cambridge Düşesi Catherine, son günlerde üzerindeki ölü toprağını silkeleyerek kraliyet görevlerine geri dönmüştü. Hızlı döndü diyemeyiz, henüz çarpıcı bir kıyafet de göremedik ama olsun. Hevesimi bahardaki Hindistan turuna saklıyorum dostlar.


Kate bugün İskoçya taraflarına doğru çıkarak Edinburgh'da bir okulu ziyaret etti. Koyu yeşil mantosu ile hoştu, yeşili yakıştırıyorum Kate'e. Birazcık Scarlett O'Hara havasına sahip oluyor sanki yeşillenince.


işte yeşil manto


işte prensesliğin olmazsa olmazı, bir buket çiçek

Peki o mantonun altından ne çıktı dersiniz. Rezil, korkunç bir haminne eteği tabii ki. Herhalde Kate bu eteği büyük kaynanası Elizabeth'den ödünç almıştır. Malum bu kraliyet ailesi hiçbir şeyi atmaz, tutumluluğu ile kendinden bahsettirmeyi pek sever; kraliçe de 60 yıldır giymediği artık bir zahmet ufalan eteğini Kate'e vermiş herhalde, ne bileyim?


haminne eteği:(

Günün ilerleyen saatlerinde ise Kate bir tenis organizasyonuna katıldı. Andy Murray'in annesinin ev sahipliği yaptığı etkinlikte, eşofmanları çeken Kate, çoluk çocuk ile tenis dersine katıldı.


Vay arkadaş, nerede benim evde giydiğim, gri, diz yapmış aşortmanım, nerede prensesin dar paçalı eşofmanı:









Geçen hafta ise Kate'in iki tane işi vardı. Ay resmen haftada bir ya da iki gün çalışıyor, o da bir kaç saat anca. Bulamadınız kızlar kendinize bir Galler Prensi, ne yapayım? Neyse işte, keltoroş kocası ile Kuzey Galler'deki Kraliyet Hava Kuvvetleri Arama Kurtarma Birliğini ziyaret etti bunlar. Kate ile William evlendiklerinde William bu birlikte pilottu, ikisi evlilik hayatlarına Kuzey Galler'de başlamışlardı.




Ayy kırmızı mantoya bir şey demezdim de, kahverengi ile kırmızıyı bir arada hiç beğenmedim. Atkuyruk saçın üzerine o Betty Boop şapkadan resmen tiksindim. Gördüğüm en çirkin Kate kılıklarından biriydi bu be!




William ise iyice çökmüş, gençliğinde dalgalı sarı saçları ile tam beyaz atlı prens iken şimdi bildiğin beygire dönmüş, çirkinlikten yıkılıyor adamcağız. Allahtan Kate bununla evlendi de Windsor sülalesine biraz güzel gen havuzu eklendi. Yoksa çirkinlikten ölürler, bize de bakacak güzel bir şey olmazdı.


Son olarak yine geçen hafta, Kate, Huffington Post gazetesinin bir günlük editörü oldu ve gazetede yayınlanacak makaleleri seçerek çocukların ruhsal sağlığını destekledi. Bu iş için de şifon Reiss gömlek ile kırçıllı Dolce & Gabbana etek giymişti. Bu takımı pek beğendim ama Kate'in bacakları çok cılız görünmüyor mu? Nerede Prenses Diana'nın sülün bacakları, nerede bu kızcağızın çırpı bacacıkları?









İşte böyle, beğendiniz mi bakalım Kate'i?

xo xo

7 Şubat 2016 Pazar

Kate Alert : Subay ve Centilmen

Cambridge Düşesi Catherine, yılbaşında, Kraliyet Hava Kuvvetleri Hava Harp Okuluna onursal komutan olarak atanmıştı. Bugün okula ilk ziyaretini yaptı.


Add caption


Kate ziyaret için Alexandre McQueen modaevinden Sarah Burton'ın hazırladığı şık mavi mantosunu giymişti. Bu mavi mantoyu çok beğenmeme rağmen genel görüntüden hoşlandığımı söyleyemem.


Canım broşun çok küçükmüş

Yani göğsündeki bu sefer abartısız kafam kadar broşa bile lafım yok ancak bu mantoya o şapkayı hiç beğenmedim. Mavinin tonları arasında tutarsızlık var, şapka ile mantonun alakaları yok birbirleriyle. Saçlarını dağınık buldum, keşke at kuyruğu yapsaydı!


Havacılar değil de şen denizciler geliyor gibi olmuş:)

Okulun en genç öğrencisi ile pasta keserken

çok güzel bir görüntü ama AYAKLAR NEREDE???

Kate sene boyunca havacılar ile çeşitli organizasyonlara katılacakmış.

Eee, nasıl buldunuz bakalım?


xo xo

Mavi Ay Dedektiflik Bürosu İyi Günler Diler


Arkadaşlar, Ranini.tv'ye pek nostaljik bir Mavi Ay yazısı yazdım. David, Maddie, Bayan Topesto ve tabii Alev Sezer'in harikulade seslendirmesiyle en sevdiğim dizilerin başını çekerdi Mavi Ay. Yazıyı yazmadan önce youtube'da birkaç bölüm izledim, yine eğlendim. Okuyun bakalım yazıyı, siz de benim gibi nostalji rüzgarlarına kapılacak mısınız:)

http://www.ranini.tv/klasik/12098/1/moonlighting-mavi-ay-dedektiflik-burosu-iyi-gunler-diler


Maddie... Maddie.. Maddie...

xo xo