16 Aralık 2018 Pazar

Karlar Prensesi Catherine

Bu iki hafta önceydi ama blogda dursun istedim. 4 Aralık'ta Kraliçe 2.Elizabeth'in Diplomatik Resepsiyonu vardı, William ile Kate de yıllardır  bu sn derece resmi davete kayılıyorlar. Kıyafet kodu "white tie", en üst seviyede resmi kıyafet yani, paşa dedenizden kalma elmasları takacak yer arıyorsanız, bu davet tam da o.

2018 senesinin diplomatik resepsiyonuna Kate yeni bir Jenny Packham tuvalet ile katıldı. Lovers Knot Tiara ve Diana'nın inci küpeleri ile gerçek bir karlar prensesi idi Catherine o gece. Çok beğendim.










Artık Galler Prensesi olsun Kate ya, hadi ya :)

xo xo

8 yorum:

  1. She is beautiful. I love her.

    Please visit: https://from-a-girls-mind.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar yeni keşif ettim.Blogunu çok sevdim.Takip ve izlemeye aldım.Bana da beklerim.(tariflimutfak-sibelinyemekleri).Mutlu yıllar dilerim.

    YanıtlaSil
  3. The Love of Beauty is a woman's nature, three-point looks and seven-point dress.
    Here are women's clubs,Diamond Jewelry,Brand Handbags , fashion Dresses, sexy swimsuits you like, you want to choose.
    https://imiyavogue.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Swiss watches Luxury is defined in the best-selling book "luxury brings abundance" as follows: Hermes handbags is a lifestyle that is considered as luxury in whole or in part by its own society, mostly determined by products or services.Today, the concept of Replica Breitling luxury goods in the world is "a kind of consumer goods with unique, scarce and rare characteristics beyond the scope of people's survival and development needs", also known as non-life necessities.

    YanıtlaSil


  5. Hello, I just discovered your block and I followed. I'm really glad you come by.

    YanıtlaSil
  6. Kdo dnes čte toto svědectví, měl by se mnou as mou rodinou slavit, protože to začalo jako žert pro některé lidi a jiní říkali, že to není možné. Jmenuji se ČENĚK ELIÁŠ a jsem z Prahy, ale s manželkou jsem se přestěhoval do Chicaga. Jsem šťastně ženatý s dvěma dětmi a krásnou ženou. Něco hrozného se stalo mé rodině, když jsem přišel o práci a moje žena opustila dům, protože jsem se nemohla dobře starat o sebe a o rodinné potřeby. a mých dětí v daném okamžiku. Podařilo se mi devět let, žádná žena, která by mě podpořila, abych se dobře postarala o děti. Snažím se poslat zkušební zprávu své ženě, ale ona blokuje mě z rozhovoru s ní Snažím se mluvit se svým přítelem a její rodinní příslušníci, ale stále vím, že by mi mohl pomoci a já jsem byl podání žádosti později tolik společností, ale stále to udělal neříkej mi, dokud nepřišel věrný den, že nikdy nezapomenu v mém životě. Když jsem potkal starého přítele mého, kterému jsem vysvětlil všechny své potíže a řekl mi o skvělém muži, který mu pomohl získat dobrou práci v Coca cola společnost a on mi řekl, že jeho kouzlo kolečko, ale já jsem člověk, který nikdy nevěří v kouzlo kolečko, ale já jsem se rozhodl, že ho zkusit a Drigbinovia mě poučil a ukázal mi, co mám dělat v těchto sedmi dnech oběda kouzlo. Řídím se všemi pokyny a dělám to, co mě požádal, abych udělal dobře .Digbinovia se ujistěte, že všechno šlo dobře a moje žena mě znovu uvidí po nádherné práci Drigbonovia. Moje žena mi zavolala s neznámým číslem a omluvila se a řekla mi, že mi opravdu chybí a naše děti a moje žena se vracejí domů a po dvou dnech Společnost, které jsem podal dopis s oceněním, nyní jsem manažerem společnosti v USA. Doporučuji Vám, pokud máte nějaké problémy, pošlete zprávu na tento email: doctorigbinovia93@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2348144480786 a dostanete nejlepší výsledek. Vezměte věci za samozřejmost a bude to od vás. Přeji Vám to nejlepší.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.