27 Mart 2021 Cumartesi

THE BLACKLIST - 8.SEZON 11.BÖLÜM: CAPTAIN KIDD

DİKKAT! SPOILER!!! İZLEMEDİYSENİZ OKUMAYIN!

Bu haftaki bölümle sekizinci sezonun yarısına geldik. Bu hafta görev gücü ve Red, Captain Kidd diye bir suçluyu yakalayıp Townsend'e dolayısıyla Liz'e ulaşmaya çalıştılar. Kidd'i konuşturmak için Red, Brimley'in kunduzunu bile teklif etti ama Cooper kabul etmedi. Sonuçta Cooper Kidd'i elinden kaçırdı, Townsend öldürdü Kidd'i. 


Sikorsky daha önce Red'in Cooper'ı öldürmesini istemişti, N-13 hikâyesi ortaya çıkacak diye. Red'in bunu yapmayacağını biliyoruz. Hatta Red Rakitin'e kızıp adamı nefis şekilde tehdit etti bölüm başında. Bu hafta izlemeye değer 3 sahneden biri buydu, eski Red'in izlerini gördük bu yorgun ve yaşlı Red'in suratında.


Görev gücü Rakitin ile Red'i ilişkilendirince Cooper Red ile yüzleşti. Bu da bölümün ikinci güzel sahnesiydi. Red Cooper'a " bir arkadaşın ve meslektaşın olarak rica ediyorum, bu işin peşini bırak" dedi. "Ben Rus ajanı değilim ve bu ülkeye zarar verecek hassas bilgiler satmıyorum" dedi üzerine basa basa. Cooper inanmadı Red'e ve bu savaşta artık Liz'in tarafında olacağını beyan etti. 


Dembe ile Red'in konuşması da izlemeye değerdi. " Elizabeth kayıp ve çok güçlü bir düşmanla birlik oldu, Harold ile hem birbirinizle hem de bu  düşmanla savaşamazsınız. Harold ile ateşkes yapmalısın, hem Liz için hem de Harold için. " dedi Dembe. İkisi de Sikorsky'nin Harold'ı indirmek istediğini biliyordu.


Son sahnede Rakitin'in Sikorsky ile Moskova'da buluştuğunu gördük. Sikorsky "Raymond'ı herkesten uzun zamandır tanırım, ona kardeşim gibi güvenirim. Onyıllardır kurduğumuz şeyi korumak için gerekeni yapmayacaksa (Red'in geçen bölümde bahsettiği 30 senelik proje?) ben yaparım" dedi ve Rakitin'e Harold Cooper'ı nasıl ortadan kaldıracağını gösteren talimatları verdi.

Haftaya yeni bölümün ismi Rakitin ve promoda gördüğümüze göre Harold'a saldırıyorlar 😱

Xo xo



1 yorum:

  1. I just want to thank you for sharing your information and your site or blog this is simple but nice Information I’ve ever seen i like it i learn something today. Handgun Pens

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.