3 Nisan 2021 Cumartesi

THE BLACKLIST - 8.SEZON 12.BÖLÜM: RAKITIN

DİKKAT!!! SPOILER!!!! İZLEMEDİYSENİZ OKUMAYIN!!!


Bu hafta 8.sezonun en iyi bölümünü izlemiş olabiliriz dostlar. Tempo yükseldi, heyecan arttı, eski sezonlardaki güçlü ve de sert Reddington kendini gösterdi. Hasta ve yorgun, yumuş Reddybear gitti, efsanevi concierge of crime geri geldi. Çok mutluyum.


Rakitin kod adlı hacker Rus ajanı, Red'in sözünü dinlemeyip Harold Cooper'a saldırdı, bunun için Doğu'daki Arkadaş'tan icazet almıştı hatırlarsanız. Bu D.A. Sikorsky diyordum ben, ancak olmayabilirmiş. D.A. Red'i Moskova'da oyalarken Rakitin Cooper'ı kaçırdı ancak Red görev gücüyle beraber oynayıp Rakitin'in yerini ifşa etmesini sağladı böylece Harold kurtuldu. Ancak çok sinirliydi, sanki yeni Liz Harold idi, hayatını kurtaran Red'e minnettar olacağına onu Rus ajanı N13 olmakla suçladı. 


Harold Sikorsky Arşivi, Katarina Rostova, N13 hakkında her şeyi Cynthia Panabaker'a anlattı. Panabaker şahane ve delafını esirgemeyen bir kadın. Tutuklandığında Liz'i korumuştu, şimdi de sanki Red'i koruyordu. N13 Panabaker olabilir mi sizce?

Rakitin itiraf vermeyi kabul etti, Red ve D.A için bu kesinlikle kabul edilemezdi. Tam kameralar çalıştığında Rakitin öksürmeye başladı ve kan kusa kusa öldü. Çünkü Raymond mükemmel bir ali cengiz oyunu çevirmiş ve Ajan Park'ı kullanarak Rakitin'i zehirlemişti. (Rakitin'e zehirli mektup gönderdi) 


Tabii Harold ve Panabaker çıldırdılar ancak Red postaneye gelip onlarla yüzleşti. Rakitin'in söyleyeceklerini dinlemek onlatı hayati tehlikeye sokacaktı. Rakitin öldürüldüyse bunu ekibinizden biri yapmıştır diye fitneyi soktu, bu esnada Park Rakitin'i zehirleyen mektubu yakıyordu.

Rakitin'in öldüğünü duyan D.A Wahington'a geldi. Önceki bölümlerde hep Red onun ayağına gitmişti. Red buna bir Osmanlı tokadı çaktı sonra da bütün tehditlerini kıçına soktu. Bu benim son oyunum dedi, artık bitmek üzere ve önemli olan tek şey bu. Red geri döndü dedirtti  bu sahne, harika ve şok ediciydi.

Raymond'un 30 senelik projesi ve de uygun adım ilerlediği endgame'i acaba neydi?

Bu bölümde gene Ankara hapishanesinden bahsetti Raymond, az kaldı, paşamı yatıracaklar falakaya, bekliyorum :)

Haftaya yeni bölüm yok, 16 Nisan'da 13.bölümü izleyeceğiz.

Xo Xo

3 yorum:

  1. Benimde çok beğendiğim bir dizi türkiye de bu tarz dizi çekilir mi sence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence çekemezler, ama uyarlamasını yapabilirler, raymond'ı okan yalabık oynayabilir hatta :)

      Sil
  2. I just want to thank you for sharing your information and your site or blog this is simple but nice Information I’ve ever seen i like it i learn something today. Dog Shaped Pens

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.