14 Nisan 2021 Çarşamba

KRALİÇE ELİZABETH İLE PHILIP TORUN ÇOCUKLARIYLA

Ayayayayy, kraliyet ailesi rahmetli prens Philip'i anmak için daha önce hiç görmediğimiz bu harika fotoğrafı yayınladı dostlar. 

Cambridge Düşesi canımız Kate'nin Balmoral'da çektiği fotoğrafta, Lilibet ile Philip'i torun çocuklarıyla sarılmış halde görüyoruz. Fotoğrafı 2018'de çekmiş Kate, Lilibet yine fındık gibi, Philip ölmüş haberi yok. (Ayy artık öldü, bir daha böyle söyleyemeyeceğim dede için 😥) 

Sol başta tartan şortu ve çorapları ile prens George adeta BBC dönem dizisinden fırlamış gibi. Lilibet'in kucağında William ile Kate'nin üç numara minik Louis oturuyor. Ortadaki ise büyüyünce güzelleşen prenses Charlotte. Öbürleri de William'ın kuzenleri Zara Tindall ile Peter Matthews'in kızları. Arkadaki Savannah ile George'un beraber epey kudurduklarını biliyoruz.

Müthiş bir fotoğraf bu, kraliyet ailesinin tarihi önemi ve absürd zenginliği dışında aslında alabildiğine sıradan ve kendi halinde bir aile olduğunu gösteriyor. Bizim gibi, torunlar büyük dedenin yamacına dizilip poz veriyorlar. Bizim canımız Sibelimiz gibi onların da Kate'ciği var, bütün fotoğrafları ona çektiriyorlar, çünkü çok güzel çekiyor.

Çok tatlı değil mi bu?




Geçen gün de Prens Wiliam dedesi için anma mesajı yayınlayıp yine Catherine'in çektiği harika bir fotoğrafı paylaşmıştı.

Oldukça kişisel mesajında William, "dedem hayatımın güzel zamanlarında ve en zor zamanlarında yanımdaydı, karımın da onu tanımak için yılları oldu, çocuklarım büyük dedeleri ile at arabasına binip serüven yaşadılar diye minnettarım" dedi. 

Mesajın sonunda "Catherine ile kraliçeyi desteklemeye devam edeceğiz, dedem de çalışmaya devam etmemizi isterdi"  diye de laf mı soktu, evet, bence Wills Harry'e kızgın ve bu taş onaydı.




Düşes Kate'nin fotoğraflarını çok aydınlık ve sıcak buluyorum.  Daha bir sürü fotoğrafını paylaşırlar umarım. Kraliyet ailesi fotoğrafları sergisi bile açabilir.


Xo Xo

1 yorum:

  1. Thanks a lot for sharing this amazing knowledge with us. This site is fantastic. I always find great knowledge from it. Flamingo Pen

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.