4 Şubat 2009 Çarşamba

İsteriz de İsteriz...Ne Olacak Judy ve Dostlarının Sonu??????????

Kendi halimizde, ne güzel kös kös oturuyorduk kaptan koltuğumuzda, kıyımızda köşemizde. Attın ortaya bir Round Robin olayı. Hepimiz bir hevesle yazdık ama sonra şap gibi ortada kaldık.
Artık merak eder olduk Memo ile çelik grisi gözlü Kamuran'ın sonunu...Üstüne üstlük cevaplanması gereken milyonca soru var kardeşim. Ne olecek çocukların sonu? Köylüleri kuratarabilecekler mi?... Memo kendisine değen teğetle değişmiş mi? Tarabya'da mı yoksa Ulus'ta mı sahne alacak?... Fener bu sene şampiyon olabilecek mi? ....
Sen gez oralarda buralarda, hevesimiz kalsın kursağımızda. Reva mı bu kardeşim. Fazla kızdırma Judy'ciğim, dayarım suböreğini, pastayı cumartesi günü burnuna:))))))) rejim mejim kalmaz valla:)))
En kısa zamanda hikayemizin sonunu okuyabilmek dileğiyle,
Sevgiyle kalın...


4 yorum:

  1. eee bebeğim sen o kadar bomba yazdın ki, ben onun devamını nasıl getirip uçkurunu nasıl bağlayayım bilemedim yafu :) Çok çalışmam lazım çok.

    Yaa daha rejime yeni başlamışken heyy gidi kaya nereye dayarsan dayamaaaa, pasta falan istemem ama mercümük köfte ile zeytinyağlı sarmalardan yerim heee :)))

    YanıtlaSil
  2. Olur... Hale bak, bir de mönüyü dizdi:))))) Başka ne alırdınız?

    YanıtlaSil
  3. 10 kilo vereyim üzerinde kaşar eritilmiş damaklarımıza şenlik yaşatan iç pilavından da isterim , ben rendelerim kaşşeri :)))
    valla hayatımda yediğim en lezzetli şeydi o pilav

    YanıtlaSil
  4. Canım benim, biricik kardeşim ister de ben yapmam mı. Doğum gününde yemekler benden, bir de şarap açarız yanına, 63 mahsülü...
    Tekila olmaz, evi toparlamam imkansız olur sonra:))))))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.