30 Mayıs 2010 Pazar

heyyy, 1 kilo 300 gram daha zayıfım :))))

İşte cumartesi günü diyetisyen kontrolüne gittik vee Seval 1,5 kilo ben de 1,3 kilo zayıflamışız dostlar. Aman ne kadar mutluyuummm. Yeni listelerimizi de aldık. 2 hafta boyunca bu programa uyacağız. Bana böyle çok gibi geldi. Mesela ikindide 1 kap tatlım, akşam dondurmam var ohhhh. Aman iyi iyi :)))

Bu muştulu haberleri ve yeni listeleri aldıktan sonra tıngır mıngır Cevahir'e yürüdük ve akşam yemeği olarak Yami'de etli salata yedik. Bu salatada 110 gr et varmış yani yememiz gereken porsiyon kadar oluyor. Demek ki eskiden bu salataya 4 dilim hellim eklettiğim için şişmanlamışım:))))


Karnımız doyunca keyfimiz de iyice yerine gelince, biraz mağaza gezelim dedik, oyhh en çok oyuncakçıda eğlendik tahmin edersiniz ki, ses çıkartan herşeyin düğmesine bastık, amanın bir gürültü cümbüşü çıktı mağazada, sonra da kılık değiştirme malzemeleriyle eğlendik hahahaahha, sanırsam bizi izleyen vatandaşlar da çok eğlendi.


Sonracığıma işte gezdik dolaştık, olmayan paramızla eski Harry Potter oyunları aldık (fırsat reyonuna düşmüşler 10 liraya:)) ) Artık kahve saatimiz gelmişti, sade bir günün kahvesiyle starbucks meyveli parfesi aldım. Ohh akşamki tatlı hakkını çok sevdim ben ya:)))



Kahvelerimizi içtikten sonra biraz daha dolanıp paramız olunca almak istediğimiz şeylere karar verdik ve de evlere dağıldık dostlar. Eve gelince önce bir iğneyi ateşte kızdırıp ayaklarımdaki su toplayıp şişen yerleri patlattım. Kızgın iğneyle patlatınca hiç acımadan kuruyup iyileşiyor furuklar biliyorsunuz. Şu yazıda bu konuyu irdelemişliğim var:)))

Gece tabii ki Eurovision yarışmasını izledim. Yani Alman kızı o kadar gazladılar ki günlerdir, herkes kazanacağını biliyordu herhalde. Halbuki Ermenistan adına yarışan Angelina Jolie'nin memeleriyle ipi göğüsleyeceğini sanmıştık, o neydi öyle?


Yonan kardeşlerin davul kemençeli HOOPPPAAA şarkısı çok eğlenceliydi , bak ya adamlar kemençeyi de sahiplendiler. Ama şarkıyı söyleyen herif çok pislik bi tipti, hatta biri ekşi sözlükte "teen fucker" tipli diye yazmış çok güldüm:)))

BülenD amca hakkında ise konuşmak istemiyorum. Ulan bu adam vampir galiba, sadece bu yarışma zamanı ortaya çıkıyor. Komşulara veriyor, gidiyor. Dün gece yine bizi delirtti, yok aferim aferimler, yok komşuya verdi, bize de verdiler..Hırvatistan'dan 12 puan gelince amma döt oldu hee püahahahaha. Yarışmadan aklımızda kalan diğer detaylar , Azeri kardeşlerin drip drop drip drop'u , Sırbiş oğlan (hani bübüş ablanın gençliğine benzeyen:)) ) tüllere sarılmış Ukraynalı apla ile İzlandadan gelen volkanik teyze oldular:)))

Ohh şimdi de en sevdiğim pazar aktivitesi olan bayılana kadar oyun oynama ile kendimi eğliyorum. Yeni haftanın maceralarında görşmek üzere dostlar.

xo xo

6 yorum:

  1. ilkokuldayken bi gün hoca sınavda erozyon nedir diye sormuştu da bi çok sınıf arkidişim de şarkı yarışması diye cevaplamıştı.
    bi zamanlar bu kadar hayatımızın içinde olan bu kavram milli gurur meselemizdi. iki kere sıfır çektikti defalarca da sonuncu olduktu:)bütün hafta bize haksızlık edildiği, yunanlıların kıbrıs rumlarıyla birbirine oy vermesi gibi konular gündemde olurdu.şimdi zırt pırt ilk beşe giriyoruz ama kimsenin umurunda değil.sanırım ailece televizyon izlemenin demode olmasıyla beraber çıkıp gitti hayatımızdan.sadece bülenD özverenin sesini yeniden duyabilmek dışında bana da katlanılmaz geliyor artık. bülenD abi kızıp ermenistanlı hatuna da saydırdı bi ara:))
    neyse bu aralar diğer bir tv fenomeni olarak dünya kupasının başlaması güzel olacaktır.ha orda da başka bir klasik sunucu olan halit kıvançın anlatımıyla 82nin 86nın vs efsanevi maçları ile alakası olmayacaktır ama benim gibi artık futboldan nefret eden biri için bile gene de çok keyifli bi alışkanlık hala; yanında bira ve fıstık olursa hele de...

    bu arada aslıcan bir bebiğim daha oldu: 12 günlük yetim bir yavru kedi.biberonla besleyip tuvaletini kendimiz yaptırıyoruz. zavallıcık çok perişandı,yaşamaları zordur bu dönem annesizken,onun için acilen emziren bir anne kedi bulmam gerekiyor aklında olsun.Tam da şu ara çalıştığım şirketin kapanacak olması da tuz biber ekti. ing.-alm. gibi iki dil bilen bir adam olmama rağmen kriz ortamında iş bulmaya çalışmanın ne demek olduğunu ne kadar uzun sürdüğünü eski deneyimlerimden çok iyi biliyorum. neyse en azından evde oturursam kediciğe iyi bakabilirim, benim şanssızlığım onun şansı olur belki de:)

    YanıtlaSil
  2. evet bebeğim budur işte, azmin zaferi verdiğin kilolar :)

    YanıtlaSil
  3. Mehmetcim, ben artık yaşlandığımdan mıdır nedir, böyle eğlenceli geliyor bana örovizyon. katılan tipler de çok seçme ya, epey eğleniyorum, açıyorum ekşi sözlük'ü , bi yandan yorum okuyup bi yandan yazıp, beri yandan da yarışmayı izlemek hoşuma gidiyor. Hele bikaç sene önce çok eğlenceli geçmişti, sanırsam Morların katıldığı sene, hani Ukraynadan robotix abiler filan çıkmıştı , işte öyle şeyler beni çok güldürüyor:)))

    İş durumuna canım sıkıldı he, sektörünü bilmiyorum ama bizimki berbat. Bi sürü yere başvuruyorum ama kimse görüşmeye çağırmıyor. Umarım arası açılmadan hemen biryere girersin. Kedicik için evde kalman güzel ammaaa mamalar, postlar filan parayla canım , öpücükle vermiyorlar. Post nereden çıktı dersen, benim kediciğe kuzu postu aldım! :)))) Böyle emekleyen bebeler için kuzu şeklinde yumuşacık bi halı düşün, ben onu aldım kediyi de yatırdım üstüne ohhh . Bayıldı salak:)))

    Yaa minik kediyi evlat edinmene çok sevindim. İnşallah yaşayabilir hüüüü .

    YanıtlaSil
  4. Küfkedimmmmm olacak mı zayıflayacak mıyım, dolaptaki dizi dizi pantüllerin en altındaki çekip giyebilecek miyim, hep bunu hayal ediyorum:)))))

    YanıtlaSil
  5. o halde yaşımız daha da geçmeden seneye de biz katılalım.sen de boşver sen de diyeti falan artık, iki silikon dudaklara iki silikon memelere attırıverdin mi türkiyenin ancelina colisi ol.korhanla ben de karate animasyonları ile arkada olayın şov bacağını götürürüz.nasılsa ana dilde olmak zorunda değil. illa ingilizce mi olmalı, kırmızı kimononu giyip şarkıyı da japonca seslendirdin miydi bülend abiyi oniki puan manyağı yaparız.baktık sıfır çekiyoruz seneye yemek yeme yarışmasına gireriz.

    YanıtlaSil
  6. vallaha ben de düşünmedim değil. katılayım seneye örövizyona, bülenD amcaya yerlerde sürünen bi hezimet yaşatıp geleyim :))) son yıllarda Türkiye hep iyi sonuçlar alıyor ya ,bülenD rahata alıştı, ama biz yer miyiz, Rimi Rimi Ley, zupırztar filan gördü bu gözler ben de giderim patlatrım bi karate dans üçlüsü şahane olur.

    diyetime dokunma, göbeğimdeki 14 kilo yağdan kurtulmalıyım, dolapta beni bekleyen pantüller var:)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.