5 Nisan 2008 Cumartesi

friendly society


işte bir cumartesi akşamı evde oturmuş , Love in the time of cholera filmini izliyordum. genclik yıllarında kolera günlerinde aşk adıyla kitabını okumus pek bir begenmiş idim. fekat gunun yorgunlugundan mıdır yoksa diyette yediğim yemeklerin azlığından mıdır film fazla agır geldi de bir iki yazayım bari dedim. sittin senedir su siteye resim eklemeye calısıp ekleyemem , bugun resim ekledim fekat yazıların altındaki cizgiden kurtulamadım.

dün bildiğim amadaha önceden gitmediğim yeni bir yere gittim , dekorasyonunu çok beğendim , adı friendly society, soho da bir gay club ve tabi ki bizler de gayet rahat gidebiliyoruz,adından anlaşıldığı üzre friendly bi mekan . herşey ucuk mavi , ışıklandırma falan sahane.

girişi şöyle:



içkiler normalden biraz daha pahalı viski -kola £ 5.50 , normal halk yerlerinde £3.50 .
bunlar da heladaki fayanslar , çok sevdim balıklı balıklı.


tuvaleti kızlar erkekler ortak kullanıyor , rahatlık sahane birşey , kimse kimsenin umrunda değil.
bakın ne kadar friendly'ler. bu arada çizgi gitti...

bu arkadaki mavi duvara herkes bişeyler yazmış , biz de yazdık. işte biz diyecektim ki şimdi de resim yükleyemiyorum . ben sarışın olmadığıma göre , sözüm meclisten dışarı ,bu çizgi ile resim yükleme aparatı arasında superman ile klark kent gibi bi durum var galiba... bloggerlık ne zormuş unutmuşum yahu ....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.