1 Kasım 2011 Salı

Miss Judy Düşükçorap:)))

Cumartesi günü yataktan kalktığımda bacaklarım bir gece önceki kınada nasıl kudurduğumu hatırlatırcasına ağrıyor idi. Kahvaltımı yedim, bacaklarımı uzatıp babamın yeni telefonuna bendeki klasik müzik cdlerinden bol bol müzik yükledim, annemin sevdiğim bi fotosunu da duvarkağıdı yaptım. Baktım öğlen olmuş, bir yürüyüş yapayım diyerek kendimi Bebek sahillerine attım.

Hava kapalı ve soğuktu, rüzgar beterdi ama Aşiyan'a kadar yürüdüm. Tam Aşiyanda iken ETS turdan aradılar. Bizim 9 kasım'daki Dubrovnik uçuşu iptal olmuş... İstersek bayramın 1. günü uçabilir mişiz ama kişi başı 240 Euro fark ödemeliymişiz! Hırsız terbiyesiz soyguncular!! Epey bir söylendim telefonda, ama elden ne gelir, turumuzu iptal ettik. Nazar mı değdi ne oldu bilmiyorum ama DOBROVSKİ OLDUK işte ühüh. O kadar üzüldüm ki anlatamam, bir karış suratımla eve geldim.Hala da canım sıkkın, seyahatimiz deve oldu.

Neyse evde duşumu aldım, yemek yedim açlıktan iyice asabım bozulması diye. Kuaföre gitmem gerekiyordu, birden aklıma geldi, ya 29 Ekim sebebiyle kuaför kapalıysa? Haydaaa... Ne yapayım, kimi bulursam ona giderim diye çıktım Arnavutköy'e yürüdüm. Yolda aklıma geldi, cüzdanımda para yok, para taşımayı sevmem, parakart ile alışveriş ederim ama kuaförde geçmez ki o? Söylene söylene Arnavutköy'ün ucundaki Garanti'ye geldim, tam paramatiğin önünde zırt diye karşıdan gelen herifin biri önüme geçti. Artık kavgaya halim kalmamıştı, sabırla bekledim. Para çektikten sonra da gerisin geriye yürüyüp söylenerek kuaföre geldim.

Kuaför çok şükür açıktı, ama adamcağız ayak bileğini kırmış tövbeler olsun yaleppim, tek ayak üstünde hoplaya sıçraya saçımı kesti, dümdüz de fönü çekti. Ortaya çıkan saç şu idi:



Neyse, nikah Dedeman'da olacağı için küçük siyah bir elbise almış idim Zara'dan onu giydim. Hatırlarsanız günlerce arayıp sonunda rahatını bulduğum minik topuklu ayakkabıları taktım ayağıma, kırmızı rujumu sürünce de artık hazır idim.


o diyetisyene saçtığım paracıklar helal olsuunnn AAHAHAHAH:))

Annemle babam beni görünce pek beğendiler, hatta babam epey şaşırdı,  "fıstık gibi olmuşsun kııız" dedi ahahah sağolsun. Böyle ince çorap+kısa bi elbise giymişliğim pek yoktur, o yüzden biraz tuhaf hissederek evden çıktım, taksiye atlayıp Dedeman'a geldim.

Allah otelin kapısında valeler karşıladı, kapıyı açtılar... Şerefsiz taksici de dolandırmıştı gelirken, aman artık ne yapayım, vale kapıyı açıp yol göstermişken 2 tl para üstünü almayayım dedim, höh. Salınarak otele girdim, paltomu vestiyere bıraktım. Kokteylin yapıldığı hole girdim. Demet'in annesiyle abisini gördüm hemen, annesiyle epey konuştuk. Demet'le üniversite hazırlık kursundan tanışırız, neredeyse 20 sene olmuş. Üniversitede ise 3'lü bir grup olmuştuk, Demet-Buket-Aslı üçlüsü, hey gidi:) O seneler  Memo'suyla, Cücü'süyle unutulmazdı. Neyse, bunlar ayrı hikayeler:)))

Nikahtan önce 15. kata çıkıp Demet'i gördüm gelin odasında, o kadar güzeldi ki canım arkadaşım, çok duygulandım onu öyle görünce.



Biraz sonra gelinle damat beye yemek geldi, ben de onları rahat bırakıp aşağıya indim. Amaaann, ilk kez hayatımda tek başıma nikaha gelmişim, kimsecikleri tanımıyorum... Baktım masanın üzeri içecek dolu, ohh 2 tane votka-vişneyi yuvarladım ve Demet'in hiç tanımadığım lise arkadaşları ile sohbete giriştim. Aaa ben de şaştım bu girişkenliğe ahahah. Demet'in arkadaşları çok şeker insanlardı hatta gecenin sonunda telefonumu filan aldılar "sen ne kadar pozitif bir insanmışsın" dediler sağolsunlar:)))

Neyse votka vişnelerden ve ısınma sohbetlerinden sonra kapılar açıldı, balo salonuna girdik. Aman aman herşey pek güzel, pek zarifti. Demet beni damadın bekar arkadaşlarının masasına oturttuklarını söylemişti ama ben o masayı hiç beğenmedim. Bi kere masa sahneyi görmeyen kötü bir pozisyonda idi ve somurtuk bekar bi adamdan başka kimse oturmuyordu masada. Öfff , kahrolsun popülarite yaşasın müzikalite diyerek Demet'in lise grubu masasına koştum dostlar, bu masada kısmet yoktu ama muhabbet vardı, şu hayatta en sevdiğim şey:)))

buketi yakalamadım merak etmeyin:))

Biraz sonra garson gelip ne içeceğimi sordu, baktım masadaki mönüde "dana madalyon" yazıyor, kırmızı şarap istedim ayyyy, o kadar güzeldi ki, ben başladım şarapları devirmeye:))) Ama garson oğlanlara bardağımı tekrar doldurmaları için çektiğim minik zarif hareketi görecektiniz, pek hoştu.

Şarap içtikçe çenem açıldı, çenem açıldıkça masa dostlarımla pek bir samimi olduk:)) Haydi beni şöyle çek, böyle çek, ver ben sizi çekeyim derken şangırrrr diye benim şarap devril! Allahtan üstüme gelmedi, ekmek tabağına şarap doldu, pek acayip oldu:))) Bizim garson oğlan peçetelerle toparladı, o canım zarif masayı peçetelerle kapladı da oturabildim, bardağı da tekrar doldurttum tabii:))

Sonra ışıklar söndü, gelinle damat kolkola içeri girip nikah masasına oturdular. Nikah kıyıldı, dansettiler. Herşey çok güzeldi, ama düşünmeden edemedim, acaba bütün bunlar, düğün dediğimiz hadise başkaları için ortaya koyduğumuz bir gösteri miydi? Çünü herşey o kadar kurallı ki, sanki biri önceden yazmış, bak böyle böyle, önce yemek, sonra nikah, sonra dans, konuklarla öpüşme, sonra göbek havası, haydi pasta keselim hoptiiii... Ne oldu? Evlendik! hayırlı olsun.

Efendim, bizim nikah kıyıldı, Demet'le kocası masaları gezip hoşgeldinizlere başladılar, biz de dana madalyona gömüldük, aman yemekler pek enfesti, kadehleri peşisıra yuvarlıyordum, ilk kez tanıştığım insanlarla tatlı tatlı muhabbet ediyor pek eğleniyordum..

İşte o esnada çorabı farkettim...

Şimdi efenim, ben yıllardır opak çorap giyerim, en son ince çorap alışımın üzerinden yıllar geçmiş, meğersem sen çorabın lastiği gevşe...Aaaa ben oturduğum yerde yok şarap döküldü, yok masa beğenmedim diye oturup kalkarken o çorap sen başla aşşağılara kaymaya... Neredeyse çorabın ağı eteğin altından elime gelecek AHAHAHAHAAH ay ne yapacağımı şaşırdım, Miss Judy Düşükçorap oldum bir anda...Koştum tuvalete çekiştirdim çorabı, ağını yerli yerine yerleştirmek için de benim efsane bir hareketim var, balerin kankim Arzu "aaaaa kız plie yaptın!!" der o harekete, işte o hareketi yapa yapa salona geldim, kimse görmedi AHAHAHAHAH Allah kahretmeye:)))

Üstelik daha gece yeni başlıyordu, o kadar yeme içme üzerine çılgınlar gibi dansedip göbek atma saati gelmişti, deliler gibi oynadık, oynadık ama ben oynadıkça benim çorap da oynadı, artık o zarif düğünün şık videosunda sürekli donunu çekiştiren bir görüntü çıktıysa o benim ahahaha, ne yapayım hopladıkça plie mlie yetmiyor, çekmek gerekiyordu çorabı, yoksa valla ağı eteğin altından fışkırıverecekti :))) Hele o damat karşılama mı, damat havası mı, gitgide hızlanan bir dans var ya... Halayda bile ayaklarım karışır artık bu damat havasında heryerlerim birbirine karıştı, zıplaya zıplaya halaydan kaçıp bir köşede çorap çekiştirdim, uçkur yerleştirdim püüüüüüü aaahahah.

Yaa işte böyle, gevşek çoraplarıma rağmen bütün gece eğlendim, düğünün tadını çıkarttım. Gecenin sonunda Demet'in arkadaşları beni eve kadar bıraktılar sağolsunlar. Herşeye rağmen çok ama çok eğlenmiştim, o düşük çorapları da çöpe attım amma çöpe gitmeden önce bir düğüne daha gitti o müsibet yaratıklar, onları da bir sonraki yazıda anlatacağım ooyyhhhh, haftasonu gittiğim diğer düğünde de vukuat eksik olmadı tahmin edersiniz ki dostlar:)))

diğer düğün maceramda görüşmek üzere

xo xo

31 yorum:

  1. Judy ne kadar zayıflamışıın, bir süredir uzak kalmışım burdan şok oldum. Tebrik ediyorum, gerçekten helal olsun akıttığın paralara:D

    Hafta sonu ben de düğündeydim ve aynı şeyi düşündüm biliyor musun? Senelerdir halk oyunu ekibiyle gittiğim düğün sayısının haddi hesabı yok, biri de farklı olsun ya. O kadar nadir ki. En son gittiğimin net 2 saati gelin ve damadın masaları gezmesiyle geçti. Sıkıcı:)

    Ahh çorap hikayene çok güldüm. Hep de böyle şeyler seni buluyor yahu:D

    YanıtlaSil
  2. ahahha adamın sekerek fön çekmesiyle senin düşük çorabın tam olmuş:)şöyle ki çorabu yukarılara çekip donunu üstüne giyeydin:))

    YanıtlaSil
  3. puahhaaaaaa çok iyiydi yaa

    zoi yorumuna hayran kaldım, donu üstüne giy haaaaaaaaaaahahahaha


    haydin öteki yazıyı tıkırdat da gülek eğlenek judydüşükçorağğpp

    YanıtlaSil
  4. ahaha judy düşükçorap :D ayrıca ben de bir "bu ne incelik?!" sıkıştırmak istiyorum araya :)

    judy'cim dubrovnik uçuşu nasıl iptal olmuş, iptal olmak ne demek, nasıl iptal olur ki bir uçuş? olsa bile sizi en yakın tarihteki (3 gün önceye değil) başka bir uçuşa tabii ki de parasız (240 euro fark isteme cüretini göstererek değil) ve binbir özürle aktarmaları gerekmez miydi? belki de ben bilmiyorum ama çok sinir bozucu. neyse başka bir tatilde gidersiniz aslıcım hem daha ucuz olur bayram mayram yok diye.

    YanıtlaSil
  5. fıstık gibi olmuşsun bu 1

    kuaför hoplaya zıplaya derken kahkahayı patlattım bu 2

    biz seninle bebek sahillerinde nasıl karşılaşmıyoruz bu 3

    YanıtlaSil
  6. asıl diyeceğimi unuttum la bir önceki yorumda


    yahu niye tur mur uğraşıyorsunuz, önceden alacaktınız biletinizi, internetten bakacaktınız dubrovnik e gitmiş bloggerların falan yazılarına atlayacaktınız uçağa gidecektiniz koca koca kadınlarsınız ne turu yahu ne turu

    ben yunanistana da roma ya da atladım birinde trene diğerinde uçağa gittim yer de buldum kaldım da gezdim de te allahım yaaaaa kaptırmayın paralarınızı tura mura

    YanıtlaSil
  7. şu senin postların olması ders arası verdiğim araların hiçbir anlamı olmayacak. resmen seni okuyup kahkahalarla gülüp mutlu oluyorum. elbise çok yakışmış harika olmuşsun

    YanıtlaSil
  8. Bence de çok güzel olmuşsun judy can

    YanıtlaSil
  9. Joy : ahahah tabii böyle işler benim başıma geliyor, tembellikten gidip adam gibi bi çorap almadığım sürece beni bulur bu vukuatlar:))) Ya resmen elbise aldım, ayakkabı aldım, çanta aldım da, nasılsa var diye gidip bi çift çorap almadım, o nasılsa var olan 5 senelik çoraplardan geldi başıma ne geldiyse:)))

    YanıtlaSil
  10. Zoikuş : Allaahahhhh AHAHAAHAHHA kızım ne pratik zekalı şeysin, hiç aklıma gelmedi valla, süpermen gibi dolaşırdım işte düğün salonunda oooaahaahah

    YanıtlaSil
  11. Nilmoon : sus sus ben de kendimi çorap üstü donla süpermen modunda hayal ediyorum şimdi AHAHAAHAHH:)))

    YanıtlaSil
  12. Çavlan : Turu ETS'den aldık , Atlas Jetin uçuşuyla gidecektik, bi de hava attılar "o gün Atlas Jet'in 6 tane uçuşu var" dediler. Sonra da uçuş iptal, size kol gibi geçirerek bayramın 1. günü uçuralım dediler. Taktik mi acaba bu bilemedim, hani, insanlara çaresizlikten bu acayip fiyat farkını dayatıyorlardır belki ne bileyim, bayrama 2 gün kalmış aman gidelim diye millet kabul ediyordur...

    Özür mözür hak getire, yapacağımız birşey yok iptal ediyoruz diyerek paramızı geri verdiler, neyse bari orada mesele çıkmadı, tıkırt geri aldık paramızı.

    YanıtlaSil
  13. Handaniko : ya sorma adam bilekten kırmış ayağı, tek ayak zıplaya zıplaya dolanıyordu dükkanda yazık.

    Ben seviyorum turla gitmeyi, mesela Roma-Floransa-Venedik turu, Madrid-Barcelona turu bunlar harikaydı. Uçak biletini, otelini, şehirler arası transferlerini herşeyi tur ayarlıyor, görülecek yerleri gösteriyor sonra serbest bırakıyor zaten, biz alabildiğine geziyoruz. Turla gitmesek bu kadar yeri göremezdik.
    Dubrovnik'e son dakikada karar verdik, önceden bilet alıp yer ayarlama şansımız olmadı. İptal olmayaydı tur iyiydi.

    YanıtlaSil
  14. gürültü : ay bir macera daha kaldı, kafamda şapkayla Kadıköy Evlendirme Dairesine gidişimi yazacağım, onu da seveceksin şekerim:))
    Allah zihin açıklığı versin derslerinde yavruuummm:)

    YanıtlaSil
  15. rock lee : işte herkes pizza yerken salata kemirdim, dondurma yerlerken su içtim ama olduuu sonunda heyyy:))))

    YanıtlaSil
  16. Ahhahahahahaah!Ah Judycim gecenin bir körü,herkes yatmış,ben okurken kahkaha atmamak için zor tuttum kendimi!Ama yorumları okurken artık dayanamadım koyverdim!Zoitsa'nın yorumu,sonra üstüne senin supermen yorumu beni benden aldı,karnıma agrılar girdi gülmekten!!
    Düşük çoraba rağmen ne güzel eğlenmişsin düğünde,bravo valla!Ben olsam o çorap beni sinir eder,aynı zamanda benim keyfimin de içine ederdi!

    YanıtlaSil
  17. baban fıssstık gibi olmuşsun kız derken az bile söylemiş valla.
    diğer düğünün yazsını büyük bir merakla bekliyorum.
    kim bilir neler olmuştur hahahahaaa
    bu arada lastiği gevşeyen çoraplardan nefffret ediyorum :))))

    YanıtlaSil
  18. Kitap kurdum: ahaha o çorap üstü don meselesine ben de çok güldüm , bi de kendimi o şekil hayal ettim o kibar ortamda çorap üzeri donla oahahaa:)) ama evet çoraplara rağmen çok eğlendim kendi halime çok güldüm zaten, sonra da amaan koyverdim gitti:)))

    YanıtlaSil
  19. Ğizemmm: dün akşam uyuyakalıp yazamadım ama bu akşam yazacağım kuşum, yeni macerada başrolde şapkam var:)))

    YanıtlaSil
  20. JUDY,
    Süper olmuşsun,gerçekten çok zarif görünüyorsun. Diyet yapasım geldi inan. Şaka değil sigarayı bıraktım ve korkunç kilo aldım. Perihan hanım nasıl? Tavsiye edermisin? ücreti çok mu yüksek. bu arada resmini arkadaşıma gösterdim. kim bu kız manken mi dedi:)
    nilgün

    YanıtlaSil
  21. siyah elbise nasıl yakışmış(saç da...),nasıl incelmişsin....tahtalara vurayım bari:P

    judy...tur iptali için çok üzüldüm ama vardır bir hayır diyelim...
    düğün,çorap ve yorumlar:)))
    katuldım gülmekten......

    şimdiden mutlu bayramlar...

    YanıtlaSil
  22. taş olmuş taş :)
    iyi bayramlar herkese

    YanıtlaSil
  23. Nilgün : çok teşekkür ederim, manken gibi değilim ama vücut tipine uygun giyinmenin insanı daha zayıf gösterdiğini keşfetmiş bulunmaktayım:))
    Perihan'ı çok tavsiye ediyorum, senin yaşam tarzına uyduruyor verdiği listeyi, bit yiyeceği çok seviyorsan ondan mahrum etmiyor, mutsuz olmuyorsun diyet yaparken:)

    YanıtlaSil
  24. Cepaynası : çok teşekkür ederim, aman vuralım tahtalara:)) Mutlu bayramlar canım.

    YanıtlaSil
  25. rock lee : yaa taş gibi sımsıkı değilim, inceldim ama biraz hamursuyum :)))

    YanıtlaSil
  26. oy oy oy hellaal olsun sana da diyetisyene de:) dashh gibuuunn:)
    www.pelininstyle.com

    YanıtlaSil
  27. Pelinciğim, neyse o kadar dırdırımı çektiniz, yok onu yedim, bunu yiyemedim vay efendim diyetisyenle kavga ettim derken sonuç alabildik neyse, boşa gitmedi dırdırlar:)))))

    YanıtlaSil
  28. Cocukken ben agi dusen coraplarin ustune don giyerdim cok ise yarardi Judy sende oyle yapsaydin ;)
    Bu arada hem oynayip hem corap ceken halin canlandi birden gozumde cok guldum :)))

    YanıtlaSil
  29. haahahah , canım ya, o kibar elbisenin altında, çorap üstüne çektiğim donumla ne şahane bir manzara sunardımmmmmmm:)))

    YanıtlaSil
  30. zapzayııfsıın ve çokkk şıksın ayrıca güpgüzelsiiinnn! :*

    YanıtlaSil
  31. ayaklarından saçına kadar harikasın canım siyah her zaman yakar yıkar ben giysem atom etkisi yaratır o ayrı tabi )))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.