9 Kasım 2011 Çarşamba

Nicole Kidman BMI Country Awards Red Carpet

İşte nihayet kışın gelmesiyle kırmızı halı sezonu açıldı ve sevdiğimiz yıldızlar en şıkından en rüküşüne bir sürü yeni kıyafetleriyle törenlerde boy göstermeye başladılar sevgili izleyenlerim. Real Fiesta ahalisi olarak, yeni sezonda da Nicole Kidman'ı kırmızı halıda takip edecek, galalara, ödül törenlerine giderek elalemin giyip çıkarttığı birbirinden pahalı tuvaletleri, kedi ciğere pis dermişçesine itin götüne sokup çıkartacağız:)))

Sezonun ilk kırmızı halısında Nicole Kidman'ı Stella McCartney tuvalet ve kırmızı halıda pek alışık olmadığımız düz L'Wren Scott ayakkabılar ile görüyoruz. Ayrıca ilk kez baskılı bir kumaştan elbise görüyorum Nicole'ün üzerinde. (Yani kumaşın yüzü baskılı, tersi yüzü yok)

Beğendik mi?






9 yorum:

  1. Peh, Sümerbank basması mı desem, koltuk yüzü mü? Zevksizlik tavan yapmış be yav:))

    YanıtlaSil
  2. aa ayakkabılar beni benden aldı! ama yine de çok uzun baksana :)

    YanıtlaSil
  3. Leylakcım : yakasını beğenmedim, bir de o yaka kenarındaki biyelerden hoşlaşmadım:) kumaşına lafım yok da yazlık bişey penye gibi görünüyor. Yok yok , bu köylü kocasıyla evlendiğinden beri Nicolu'ümüzün eski pırıltısı kayboldu:)

    YanıtlaSil
  4. Miacım : uzun ama yuvarlak, popoya bak böyle maşallah kavun gibi duruyor arkasında, 45 yaşında kadın, kendi halimden utandımmmmmm ahahaah:))))

    YanıtlaSil
  5. vücudu konusunda kesinlikle haklısın, maşallah taş gibi ama bu kadın çok hoştu sanki bir anda değişti. artık gözüme hiç güzel gelemiyor. "The Others" filminde ne hoştu.

    YanıtlaSil
  6. Clea, sanırım son yıllarda botoksun ölçüsünü kaçırdığı için öyle oldu. Ben de en çok Moulin Rouge'daki halini beğenirim, o neydi öyle? O zamanlar işte kadınların Ferrarisi idi Nicole:)

    YanıtlaSil
  7. AY ne bilim sevmedim galiba ben ya. biseyi sevmedim neyi acaba? uhu bulamadim:))ayakkabilar olmamis ya boyle.
    www.pelininstyle.com

    YanıtlaSil
  8. Pelinciğim, elbisenin deseni şaşı bak şaşır modeli , belki onu sevmemişsindir:)))

    YanıtlaSil
  9. hahahah:) haklisin:p sasi oldum ben de niye diyorum:))
    www.pelininstyle.com

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.