9 Mayıs 2012 Çarşamba

Kate Alert : Dev yırtmaçlı muhteşem tuvalet

Akşam akşam nefesim kesildi, ağzım yüzüm kasıldı, böyle mehhh diye kaldım.

Prens kocası ile özel bir kulübün resmi yemek davetine katılan Düşes Kate, baştan aşağı yırtmaçlı krem rengi elbisesi ve parlak Jimmy Choo ayakkabıları ile muhteşem görünüyor.





Saçlarını ise sarayı basıp gizlice kırt kırt kesmek istiyorum. Hem bana postiş çıkar, hem de Kate nihayet modern bir kesime kavuşur. Allayini seversen bari bu elbise ile saçını toplayaydın evladım, hafakan basmıyor mu sana kızım o saçlarla??

Beğendiniz mi dostlar? Ben bayıldım valla.

xo xo

19 yorum:

  1. Kızacan belki ama senin eltinin kafası vücuduna göre çok büyük değil mi? Saçları kestirse küçülür mü acep?
    Bi de o ne kadar kapalı tuvalet yafu, yırtmaç bile kurtaramamış rahibe kostümü gibi;))
    Hadi kaçtım, dayak yemeden:)))

    YanıtlaSil
  2. Leylakçım : ahahah yok vallaha kızmam. amacımız bunları çekiştirip eğlenmek anacım:) valla kessin saçları, ya da toplasın. elbisenin yaka modeli yüksek, kapalı bir yaka. saçları toplayaydı eyiydi, hem elmas küpeleri de görüverirdik :)))

    YanıtlaSil
  3. Ben de sacımı fonletip böyle kullanirdim (hala da kullanırım bazen) insan kendini pek havalı pek güzel zannediyor. Oysa Kate bile Kezban olmuş yeminnen:/ Aynaya bakıp 'nalet gele yine çok sahaneyim' dememişse dişimi kırarım. Elbiseyi begendim ama en çok ayakkaplari beğendim.

    YanıtlaSil
  4. 5000 metre öteden bağırıyor ingilizim diye, normal böyle şeyler. bana da çok düz geldi elbise, yırtmaç dünyanın en açılmamaya karşı emniyetli yırtmacı resmen :D yine de saçlarını toplayaydı çok farklı olabilirdi.

    YanıtlaSil
  5. son duruşunda elektrik direğine astar geçirmişsin gibi olmuş:)

    YanıtlaSil
  6. son duruşunda elektrik direğine astar geçirmişsin gibi olmuş:)

    YanıtlaSil
  7. Elbise on numero ama saç konusunda sana katılmaktayım Judy'im şöyle güzel bir topuz hatta bir de taç (ben olsam taçsız çıkmazdım görgüsüzler gibi olurdu ama olsun madem pilensesim niye taçsız gezeyim) fena mı olurdu? Ayrıca 3. fotoya dikkat çekerim saçların ağırlığından kambur çıkmış garibim ne zaman gidiyoruz saçları kesmeye?

    YanıtlaSil
  8. sade olmak adına açıyor herhalde saçları ama at kuyruğu bile yapılabilir artık tuvaletle bile at kuyruğu yapıyorlar modern dunyaya ayak uydur kate! hadi bak topuzdan vazgeçtik tamam. ama bari topla?
    herhalde yakıştırmıyor kendine garibim :( insan prenses bile olsa böyle kendine güvensizliklerden kurtulamıyor herhalde. neyse en azından bizim bodrum'a gelen ingilizler gibi habire mini etek giymiyor canım benim

    YanıtlaSil
  9. saçlarını kesmeye bir çırak ararsan gönüllüyüm! o güzelim elbiseye hayran olacakken bütün keyfimi kaçırdı yeminle:D

    YanıtlaSil
  10. ya bence neden bu kadar saçına takıldınız anlamadım. Acaip sağlıklı ve güzel saçları var neden eski model ağır teyzeler gibi topuz yapsınki :) Böyle parlak ve gür saç çoğu kişide yok. Birde topuz genelde bizim ülkemizdekilerin uzun giyince klasikleşmiş olayı oluyor-mezuniyet kızı stili. Yaşının saç modelini yapmış bence ve çok asil. Bende en çok ayakkabılarını beğendim :)
    benim bloga da beklerim cnm ,blogun cok hosmus buarada =)

    YanıtlaSil
  11. iki deli : çok güldüm valla :) ülen işte hayatta bi kere bile ayna karşısında "nayır nolamaz nalet olsun çok güzelim" diyemedim:)) hayatta iki yakam bir araya gelmiyor o yüzden:))

    YanıtlaSil
  12. Dilek : eh bi de yırtmaç açılıp donlar fora olsaydı evlere şenlik, anti-kater'ların dilinden kurtulamazdık:))

    YanıtlaSil
  13. Zoitsa : eh bizim gibi değil hatun Zoim, ne elma tipli ne armut tipli,bildiğin muz gibi kadın, incecik:)

    YanıtlaSil
  14. thalassapolis : kaynana kadrosunda ekürimsin benim canım:)) valla ben de pilenses olsam kraliçe büyükannemin kasasından ne tira bırakırdım ne elmas kolye, dirseklerime kadar bilenzinkler, boynuma elmas taşlar, ne bulursam takardım. o kraliçenin elmaslarını gördükçe aklım gidiyor vallahi:)

    YanıtlaSil
  15. maledisant : acaba genç görünmek adına mı açık bırakıyor saçları? bu elbise üstüne hafif dağınık bir at kuyruğu muhteşem olurdu. öyle ivana sert'in yalanmış yapışık atkuyruğu gibi değil ama.
    galiba uyması gereken bir kıyafet protokolü var, o yüzden giymiyordur mini.
    ben de tam kaynana oldum yahuuu:))

    YanıtlaSil
  16. Joy : çok kesmesek de olur, usturayla kat atsak da yeter:)))
    elbise roland mouret imiş, daha önce Carla Bruni-Sarkozy koyu yeşil rengini giymiş
    http://www.marieclaire.co.uk/imageBank/c/carlaCrop1.jpg

    YanıtlaSil
  17. Rainbow Gatherer : saçları şahane bence de . sadece şöyle genç işi gevşek, minik örgülerle süslü vs vs topuz yapsa çok güzel olmaz mı, yüzü gözü ortaya çıkardı (http://www.hairstyles-updo.com/images/chignon-hairstyles.jpg )

    ne bileyim benim yüzüme saç maç gelince çok sinir oluyorum, sıkılıyorum, Kate sıkılmıyor mu acaba diye merak ediyorum işte:)))

    YanıtlaSil
  18. Valla ben de saçlarını çok beğeniyorum bu haliyle. Nasılsa yaş ilerledikçe kısaltacak da, topuz da yapacak.Şimdi bu pırıl pırıl ve güzel saçları şööle attıra attıra açık olarak kullansın. Rahat bırakın bi ya kızın saçlarını:)))

    YanıtlaSil
  19. çenebaz : saçlarına ben de bayılıyorum , ara sıra toplaması daha güzel olur diye düşünüyorum. bu elbisenin yakasına toplu saçı daha çok yakıştırmıştım kendi hayalimde:)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.