1 Mayıs 2012 Salı

Şahane Bir Gün

Bugün işçi kardeşlerimiz Taksim Meydanında bayramlarını kutlarken, biz de onlar sayesinde yaptığımız tatilin tadını çıkarttık dostlar. Benim adıma nefis bir gündü.

Sabah 10'da uyandım... Büyük bir kahvaltı yaptım.. Sonra dergilerimi okudum. National Geographic ya da Popüler Bilim okuduğumu sanıyorsanız, OK! ve Hello okudum, açıkça söyleyeyim:))

Öğlen Arnavutköy'deki Salı pazarına gittik, kırmızı bir sardunya ve 2 adet levrek aldık.. Hıyar mıyar da aldık amma, balıkla çiçek aldım diye yazınca daha bi güzel oluyor:)) Neyse işte, kırmızı sardunyayı 2 beyazın ortasına koyacakmış annem. Biraz pembemsi kırmızı ama güzel capcanlı rengiyle beyazların arasında pek hoş göründü.



Akşam üzeri de Bebek'ten Aşiyan'a yürüdük... Deli gibi poyraz esiyordu ama güneş sıcacıktı. İpini kopartan Bebek'e gelmiş, lacivert denizi seyrederek tıklım tıkış kaldırımlarda yürümeye çalışıyorlardı.  Biz de Mini'den aldığımız dondurmalarımızı yalaya yalaya aheste keyifle yürüdük. Fırsat bu fırsat diyerek yeni telefonumla bol bol fotoğraf çektim:


Poyrazda deniz tertemiz görünüyor

Bebek Parkının yanındaki Mısır Konsolosluğu


Bebek Koyu

Yükünü almış Bebek Parkı

Bebek Koyu

Bebek Koyu

Aşiyan'dan karşı kıyı

Aşiyan'daki Yılanlı Yalı

Denizde parlayan güneş


Dönüşte de erguvanların tadını çıkarttık, artık biterler, sadece birkaç hafta keyfini sürebiliyoruz bu eşsiz Boğaziçi ağaçlarının.







Eve gelince annem levrekleri teflonda kendi yağlarında ızgara yapıverdi, aman ağzınıza layık... Lokum gibiydi balıklar. Ben de salata yaptım, biraları açtım:)) Valla hepsini lüplettik, pek keyiflendik. Güzel bir güne, güzel bir kapanış oldu.

Gece Uçurum'u izleyip yatarım artık... yarın da ağlayarak işe giderim hüüüüüü

siz nasılsınız dostlar?

xo xo

10 yorum:

  1. ayy fotoğraflar şahane aslı! bayıldım içim gitti keşke bebek'e gelseydik biz de bugün. fotoların kalitesi de çok güzel hemen belli ediyor kendini güle güle kullan canım telefonunu :)

    YanıtlaSil
  2. zaman ne çabuk geçiyor canım... bir zamanlar parkında koşturduğumuz, kıyısından denize girdiğimiz bebek ile şimdiki hengame arasında ne kadar fark var... gene de ayrı bir güzel hala... bu arada dayımı kaçırdık elimizden, olmadı kızlar partisi yaparız çarkçıbaşını kovarak evden, ne dersin?

    YanıtlaSil
  3. Bi'şi demeyeyim, demeyeyim diyorum... tutamıycem kendimi:
    Kılçıklardan biri boğazına takılmıştır işşallaaa yareppim! :)
    Can bu, çekiyor işte!
    Gelmicem bi' daha bloguna senin :)
    Yok İstanbul, yok boğaz, yok balık, yok erguvanlar...
    İçim gitti.

    YanıtlaSil
  4. Bi'şi demeyeyim, demeyeyim diyorum... tutamıycem kendimi:
    Kılçıklardan biri boğazına takılmıştır işşallaaa yareppim! :)
    Can bu, çekiyor işte!
    Gelmicem bi' daha bloguna senin :)
    Yok İstanbul, yok boğaz, yok balık, yok erguvanlar...
    İçim gitti.

    YanıtlaSil
  5. ben pazartesi bu hatta fink atarken! sen çalışıyordun. sen evde işçi bayramında tatil yaparken ben mitingdeydim. yaaa

    YanıtlaSil
  6. unicorn: çok teşekkür ederim kuzu. memnunum valla samsung'dan:)
    keşke gelseydiniz Bebek'e, dondurma yalardık beraber:) neyse yaz uzun:)

    YanıtlaSil
  7. la capitana : Yaa nasıl yüzerdik Bebek Parkında, sonra da kumlara bulanır oynardık.. bir keresinde mayomun poposunu yırtmıştım o eski iskelerde:))
    Naci bey Bozcaada şark hizmetine gitti.kızlar partisine de varım tabii. çarkçıbaşına da pek kıyamam ama:)

    YanıtlaSil
  8. Sittirella : kuzum kıyamam sana. can çekmez mi çeker tabii. ben hiç evden uzakta başka bir yerde yaşamadım. ne kadar zor olabileceğini tahmin edemiyorum Sittim. Burada olan için günlük, alelade, en basit bir şey; evden uzak olana ne kıymetli gelir kim bilir.
    Hasretlik biter inşallah günün birinde,
    öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  9. Handan : kız sen hangi ara Arnavutköy'e balıkçıya geldin? :)
    Mitinge gittin demek, helal olsun kardeşim.

    YanıtlaSil
  10. pazartesi geldim, haftasonu gezmekten vazgeçtim haftaiçi geziyorum artık istanbulda, miting öncesi kendime istiklal-cihangir-boğaz ısmarladım. arnavutköyde balık-şaraptan sonra eve koşup miting için dinlendim.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.