26 Temmuz 2012 Perşembe

Kate Alert : Düşes Olimpiyat Oyunlarına Gidiyor

Londra 2012 Olimpiyat Oyunlarının açılışı yarın yapılacak dostlar. Cambridge Düşesi Catherine; kocası keltoroş Prens William ve kaynı çitlembik Prens Harry; Olimpiyat Oyunlarında bol bol görev alacaklar. Etkinliklere katılacaklar, sporcuları destekleyecekler vs vs.

Kate oyunlar başlamadan önce birkaç organizasyona katıldı bile, bakalım görelim neler yapmış bizim gelin kız:

Geçen hafta, Olimpiyat temalı bir fotoğraf sergisini ziyaret etmek üzere National Portraits Gallery'i ziyaret eden düşesimiz; masmavi bir Stella McCartney elbise giymişti.



Gayet basit görünen, dümdüz, kısa kollu elbise tam benim giyeceğim tarz bir model. Tabii anca Zara çakmasını yaparsa onu giyerim:)) Elbisenin olayı göğüs penslerinin dışarıya verilmiş olması. Tek hareket buydu elbisede.



Kate eline bir çanta bile almamıştı o gün. Elbisenin üzerine kolye takıp çıkmıştı. Kolye ufak çapta bir skandal yarattı internet alemlerinde, çünkü tam 49.000 pound değerinde Cartier tasarımı bir kolye imiş. Bu kolyenin çok benzerini Lady Charlotte bana İngiltere'den getirmişti bir keresinde. Yani diyorum ya; tam benlik bir tasarım olmuş:)) Kate ah ah, Cartier'e çuvalla para saçmak yerine Oxford Street'de alışverişe çıksa, istemediği kadar kolye bulurdu.


Kate bugün de kocası ve de kaynıyla, gençlerin spor koçu olmalarını desteklemek için bir takım aktivitelere katıldı.

Will, Kate, Harry

Kate bugün için eski ve basit; 35 poundluk bir elbise seçmiş. Aman bayıldım elbiseye, bu da tam benlikti:)) Hem de gri idi, bir zamanlar en sevdiğim renk:) Ama ayağına giydiği o dolgu topukları hiç beğenmiyorum, ben olsam ayak vurmayan babetlerimi giyerdim. Hem de çayırda çimende rahat ederdim.


Sonracığıma, prens kardeşler gençlerle top oynadılar, özellikle William pek evlere şenlik idi. Pozlara bak, maşşallah yavrıımmm:

meaşallah:) boyun kaç evladım?

keltoş bebeğim vardı küçükken benim, aynı ona benziyor:))

Kate ise neler yapmadı ki?

Önce bir futbol topuna vurdu, hem de dolgu topuklarıyla:


Sonra masa tenisi oynadı Forrest Gump gibi:



Vee çıplak ayaklı düşes kılığında, tekvando hakemliği nasıl oluyormuş elaleme gösterdi:


karate bile yaptı:

hiyaaaa

Turuncu saçları yüzünden her daim şaka kurbanı olan; küçüklüğünde "Charles'dan değil buuu" dedikodularına hedef haline gelip, büyüyünce o limon yalamış  tipli Charles'ın minik kopyasına dönüşen genç Harry ise basketbol atışları yaptı bu güzel günde.


Maalesef hiç sayı yapamasa da keyfini bozmayan portakal renkli ve de benim Buckingham Sarayına kapağı atabilmem için kalan son şansım Prens Harry'cik, skor kaydedemedim diye üzülmedi. Abisi ve yengesiyle Londra'nın bütün yaz hasret kaldığı güneşli günün tadını çıkarttı.

Bak bak, nasıl çitlembik:


Bugün Kate'i çok sevdim be beğendim doğrusu. Yalnız şu bakışlar beni biraz korkuttu:

kaynım bana kaydı
Cesur ve Güzel'de Brooke vardı hani, Forrester'ları sıradan geçirmişti. Abisi, kardeşi, babası derken; doğurduğu çocuğun üvey babası aynı zamanda dedesi ve kayınçosu mu oluyordu neydi hahahaayt:)) Nereden nereye, birden aklıma geldi:)

Siz de beğendiniz mi Kate'i? Beğenmediyseniz karate yapabilir, benden söylemesi:)

xo xo


14 yorum:

  1. O mavi elbise ne be, Stella McCartney imzalı diye anasının nikahına satıyorlardır onu, eski halim olsa bir günde cırt dikerdim ben onu:) Cartier de yaratıcılıktan ne kadar yoksunmuş 3 yuvarlağa bir zincir tak yuttur millete:))
    Ağzımdan bal damlıyor di mi:))
    Ama eniştemiz (senden dolayı olan) çok şirin maşallah. Kaşlarda biraz sorun var, varla yok arası, mühim değil onu da boyattırırsın sen saraya girince.
    Evet, elti fena değildi bugün, gayetle sipor, ben de sevdim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tabii tabii bilmem kaç bin pound mavi elbise, halbusem pensleri dışarı ütüledin mi oldu bitti işte:) Cartier kolyeyi ben de hiç beğenmedim, benim Lady Charlotte'ın hediyesi kolyem daha güzel bikerem.
      Hee elti mi oluyorduk, yafu ben hep karıştırıyorum o akrabalık ilişkilerini:) Harry de iyi hoş da, ufak be Leylakcım, ne yapacağız?

      Sil
    2. Zengin olursunuz zengin, mühim değil küçük olması. (Kraliyet ailesi zengin midir ki?) :)))

      Sil
    3. yani zengin denir mi bilmem, dünyanın yarısı bunların:))) zengin kelimesi çok küçük kalıyor ahahah:))

      Sil
  2. hahahaha "Cesur ve Güzel'de Brooke vardı hani, Forrester'ları sıradan geçirmişti" yarildim su cumleye yahu :))) ama hakikaten oyleydi hatun butun aileyi elden gecirmis birde cocuk falan yapmisti :D
    Kate'de en son kraliceye sarkar artik ahahaha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla aramızda kalsın ben en çok Brooke'u severdim, Taylor 'a gıcık olurdum. Beşgen çeneli Ridge de bi Brooke'la bir Taylor'a evlene boşana hayatını geçirdi, 30 kere nikah kıyıldı o dizide herhalde:))
      Yav ben bunu bir yazıda tartışmak istiyorum, hayatımızı etkileyen diziler : Zenginler de Ağlar, Yalan Rüzgarı, Cesur ve Güzel.
      olur mu acep? :)

      Sil
  3. ''Kaynım bana kaydı.'' hahahahaha Olimpiyat açılışı da çok hoştu bu arada. Onunla ilgili de yazı isteriz :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de 3'e kadar oturup seyrettim, yazayım mı gerçekten? blogu kıl ingilizler bastı demesinler sonra:)))

      Sil
  4. açılış yorumlarını merakla bekliyor kate'in bu etkinliklerde kıçına kot pantolon geçirmesini diliyor ve hayal kırıklığına uğruyorum .
    incecik bacaklarına ek bi yakışıyordu kot pantolon halbukisi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Giydi ayol geçen skinny jeans giydi. O kadar çirkin oldu ki bloga koymadım ahahah

      Sil
  5. Hey Judy, eltin hamileymiş!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçek mi ? Burada kaynana gibi veliaht haberi bekliyoruz:))))

      Sil
  6. yavrımmm bu bakışı ben de beğenmedim neler oluyor yoksam bizim içimiz mi çok fesat
    yalnız James Bond Kralıça performansı süperdi Olimpiyatta bayıldım yaz Judy'im valla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kraliçeye hasta oldum izlerken god save the queen diye höykürdüm :-) Açılış törenini yazmaya başladım dün gece ama saat 1de hala bitmemişti.bu gece bitirip yayınlayacağım inşallah.

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.