12 Kasım 2012 Pazartesi

Rüya Tabiri

Dün gece çok acayip bir rüya gördüm dostlar. Hava soğuk olduğundan üzerimi iyice örtmüştüm yani kıçım açıkta kalmış olamaz :)))) Neyse önce Lady Charlotte ile kendimi Gossip Girl’de Blair ve Serena olarak olarak gördüm ahahah. Hepimiz dizideki Lily’nin evindeydik, birisi bizi zehirlemişti sanırsam... Herkes  Blair yaptı sandı ama o da çok hastaydı ve ööğğğkkk diye oluk oluk kustuk. Ay o sosyetik Gossip Girl tiplerini, üzerlerinde tasarımcı elbiseleri ile  iki büklüm olmuş kusarken düşünün:))) Sonra birisi Lily’i aradı, telefona Blair baktı ve “Ben Meryl” dedi. Telefondaki kötü adamdı, arkadan bir bebek sesi geliyordu ve bu da Tate idi. (Bu kişilerin kim olduğu hakkında en ufak bir fikrim yok). Tate’in annesi bebeği kurtarmaya gitmişmiş meğersem, arkadan onun çığlıklarını işitiyorduk.

 

Böylece Lady Charlotte ve Judy Abbott halimize geri dönüp olay yerine doğru yola çıktık. Amacımız katili yakalamaktı. Katil, kendini dev bir kedi zanneden kaçığın tekiydi (kedi canını senin) . Ben de kedileri seviyorum ya, katile minik bir kediymiş gibi davranıp onu kandırarak yakalamam gerekiyordu. (Aklına sıçayım)

 

Hikaye tamamen değişmişti şimdi, kurbanlar genç bir karı kocaydı, kadının uzun kumral saçları vardı. İkisi de dizlerinin üzerine çökmüşlerdi, çıtları çıkmıyordu. Yerde emekleyen siyah saçlı katil, ikisinin de kollarını kopartmıştı. Kesik kollar yerlerdeydi. Katil, korkunç kükremelerle kolları kemirdi sonra kurbanların bacaklarına saldırdı sanki,  çok iyi anımsamıyorum. Bu esnada biz Lady Charlotte ile gelmiş, cinayet evinin bir köşesine saklanmıştık. Kolları bacakları lüpletip karnını doyuran kedi çakması manyak katil, odadaki yatağa kıvrılıp, homur homur uyudu. Şimdi benim ona “pisi pisicik, aman da aman tüyloş kedim benim” diye şirinlik yaparak kandırmam gerekmekte idi. Lady Charlotte “hadi” diye beni dürttü ama ben çok sıkışmıştım. Tanımadığım evin bilmediğim tuvaletine girdim, herhalde korkudan altıma mı ediyordum ne oldu artık anlamadım ahahaha, çok şükür yatağa salmamışım dostlar:))) Tuvaletteyken zınk diye uyandım, rüyanın devamını göremedim kahretsin. Acaba katili yakalayabilmiş miydik?

 

Acaba diyorum, bundan bi roman çıkar mı? Hani Twilight’ın yazarı Edward’la Bella’yı rüyasında görüp meşhur romanı yazmış ya.. Elalem vampirli bestseller rüyalar görürken benim psikopat katilli kan banyosuna dönmüş rüyalar görmem nedendir acaba?
 
xo xo

6 yorum:

  1. :DD nasıl güldüm yaa.. ama böyle değişik, fantastik rüyalara alışığımdır ben, gerilimli rüyalar görürüm bir de. son zamanlarda rachel vincent'in dönüşüm serisini okumuş olabilir misin? kedi- insan olayı onu çağrıştırdı bana:)

    'rüyanız hayrolsun teyze' vardı ya bi' ara, aslında ona sorsan ne biçim cevaplar alırsın :DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de güldüm şimdi, rüyanız hayrolsun teyze ne yahu, rüya tabircilerinin Güzin aplası:)) teyzeme anlatsam rüyamı aptesti bozulur mu onu bilemedim:)))

      Sil
  2. Zaten ne zaman tuvaletin gelse uyanırsın :)
    İyi kaçırmamışsın :))))
    Manyak bi' rüya görmüşsün ama kan görünce rüya bozulur.
    Buradan hareketle... son zamanlarda çok okuyup-çok izlediğini, bilinç altının sünger gibi çektiğini... az huzur- dinlence ve cici şeylerle ilgilenmen gerektiğini söleyebilirim.
    Evet.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman şimdi romantik komedi izliyorum zaten
      sonra da eski kontesli düşesli aşk romanlarımdan okurum, belki pembe dizi tadında rüyalar görürüm kim bilir:))

      Sil
  3. Judycim o yolunu bulmuş açılmış bi şekilde besbelli:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o yolunu bulmuş mu ??? ahahahah nereden bir delik buldu da hava aldı mendebur :))) onun yüzünden alelacayip rüyalar gördüm:)

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.