28 Nisan 2013 Pazar

Expelliarmus: Kraliyet Ailesi Harry Potter Dünyasında

Gelmiş geçmiş en şahane Kate alert ile karşınızdayım benim canımdan çok sevdiğim izleyenlerim. Cuma günü sabahtan akşama kadar kıskançlıktan çatlayarak Kate'i izledim.

Cuma günü, Cambridge Düşesi Catherine; kocası keltoş William ve kaynı portakal Harry ile; Londra'daki  Leavesden Warner Brothers stüdyalarını ziyaret ettiler ve Harry Potter dünyasının açılışını yaptılar. Serinin yaratıcısı, biricik J.K. Rowling de oradaydı. Jo Rowling'le tanıştı diye Kate'i mi yoksa Kate, Wills ve Harry ile tanıştı diye Jo Rowling'i mi daha çok kıskandım bilemedim ahahahah:)))))

Düşes Kate, stüdyo ziyaretine bu sefer binlerce liralık tasarımcı kıyafetlerin yerine Topshop'dan 38 pound'a aldığı puantiyeli bir yazlık elbise ile katıldı ve tek kelime ile harika görünüyordu. Vallahi bayıldım, hatta cumartesi günü kalkıp Nişantaşı Topshop'da aynısından aradım. Benzerini buldum ama hem boyu kısaydı hem de pahalıydı, almadım ben de.






Selama bak selama, reverans yapılıyor Kate'e 



Stüdyoda önce Batman Dark Knight sergisini gezdi bizimkiler. Meğersem Prens William Dark Knight hastasıymış. "Christian Bale yaşlı ve yorgun, yerine isterseniz ben geçebilirim" diye önerdi stüdyo görevlilerine. Sonra Batpod'u görünce hemen atladı üzerine, bu esnada Harry'e "bunu haftasonu için ödünç almamız lazım" diyordu:)

Bebek'te üç beş tur atalım mı yavruuum?

Batmobile'i gördüklerinde ise iki kardeşin akılları çıktı resmen, William hemen arabaya girip oturdu, sonradan resmi açılış konuşmasını yaparken, "Batmobile'e bebek koltuğu ekleyebilir miydiniz?" diye sordu, çok sevimliydi:))




Hele Batsuit'i görünce her yanını kurcalayıp memelerini filan mıncıkladılar. Bildiğin Batman delisiymiş bunlar annem. Ben de Batman'i çok severim, oldu o zamaaaann:




Veee nihayet sıra Harry Potter dünyasına girmeye gelmişti. Canımız J.K.Rowling, nasıl becermişse aynen Kate gibi puantiyeli bir elbise giymişti. Kate, Rowling'le epey sohbet etti çünkü kitapları okumuş. William ise sadece filmleri izlemiş, hıh.

koşa koşa, uça uça gidip puantiyeli elbise almamız lazım ahahahah:)))

Haftasonu gezdim tozdum, her yerde hiç sevmediğim siyah-beyaz ÇİZGİLİ kıyafetler vardı, hiç PUANTİYELİ elbise yoktu dostlar, ne yapacağız ah vah eyvah, puantiye giymezse ölecek hastalığına mı yakalandım yoksaaa?




William, Kate ve Harry; o muhteşem kapıdan geçerek Hogwarts Büyük Salonuna giriş yaptılar. Ben bunların videosunu izlerken ağlamaklı oldum. Ulan Kate benim hayallerimi yaşıyor resmen, önce kraliyet mücevherlerini taktı, sonra da J.K. Rowling ile tanıştı, offf beee:))))

Harry, kızıl saçlarımdan ben suçluyum diyerek Weasleyler'in evine bir ziyarette bulundu:))




William ile Kate ise ASA DERSİ alarak düelloya tutuştular ühühühhü. Expelliarmus!!!!




Kate bu işi iyi öğrendi , savul Voldemort! Cadı Kate geliyorrrrr

 It's LeviOsanot LevioSA.

Hagrid'i görünce Kate'cik biraz tırstı sanırım:



Nihayet üç kafadar Diagon Alley setini gezdiler ve hep beraber asa kullandılar. Bugüne kadar gördüğüm en şahane Kraliyet Ailesi fotoğrafı bu olsa gerek. (Diğeri de olimpiyatlarda Kraliçe'nin James Bond ile helikopterden atlaması idi)

Expecto patronuuuummmmm

 William'ı kurbağaya çevirdiiimmm ahahahahah

Turun sonunda bizimkilere el oyması birer asa hediye edildi, hırff hüngüüürr


burnumuzu karıştırırız artık asayla, di mi canımm?


Üç acemi büyücü, sihirli Ford Anglia ile uçarak Buckingham Sarayına geri döndüler.




Bense Harry Potter'ı tekrar okumak için dayanılmaz bir istek duymaktayım...

Sevdiniz mi bu geziyi?


xo xo

6 yorum:

  1. Hiç kıskanmadım! :)
    Her üç yılda bir Harry serisini tekrar okumaya karar verdim. İki yılım var daha :)
    Puantiye her daim güzel. İkisinin de puantiyeli giymesi hoş olmuş :)
    Polka dot forevaaa! diyoruz tam burada :)
    Offff,ben de görebilecek miyim bi' gün acaba Harry Potter'ın çekildiği yerleri?

    YanıtlaSil
  2. ben de her yaz okumak istiyorum, şimdi bu fotoları görünce deli gibi yine okuyasım geldi ama elimin altında sırada bekleyen kitaplara yazık. kuleyi eritirsem okuyacağım:)
    polka doooottt forevaaaa:)))

    YanıtlaSil
  3. Rowling'li havadislerini zayıf buldum Judy! Neler konuşmuş bizim zengin ihtiyar, merak ettim. Ayrıca Harry'nin tahttan yana şansı yok nasılsa, soyadını Weasley olarak değiştirsin bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne konuştular hiç bilmiyorum, o kısımları İngiliz basınında yayınlanmadı:)) Sadece kate'in "filmler güzel ama kitaplar harika" dediğini biliyoruz:)

      Sil
  4. Off çok kıskandım şuan.Harry ve William'ın batman sevgisini görünce bir an birbirlerine sürekli şaka yapan haylaz kardeşler olduklarını düşündüm ve gülesim geldi. :D
    Kate'in kitapları okumuş olması ise kendisine olan sempatimi arttırdı.
    ''It is leviOsa, not levioSa'' :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. William ile Harry eskiden daha yakındılar, gerçekten habire birbirlerine haylazlık yapıyorlardı. şimdi biraz uzaklaştılar sanki. yine de her konuşma yaptıklarında biri diğerine takılıyor filan, benim de hoşuma gidiyor bu kardeşlik:)

      Leviosa yaaa valla bak yine okuyacağım , tutmayın beniii:)

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.