4 Nisan 2013 Perşembe

İskoçyalı Kate

İskoçyalı yazınca aklıma geldi, yıllar evvel bir arkadaşım, güneye gitmiş otelde çalışmaya. Turistlere menüyü çevirsin diye oturtmuşlar, bakmış yayla çorbası var... Ne desin, highlander soup yazıvermiş ahahaha, süper yaratıcı ama değil mi:)

Prens William ile aşklarının meyvesi, Britanya tahtının gelecekteki varisini karnında taşıyan cici karısı Düşes Kate, bugün İskoçya'nın Glasgow şehrini ziyaret ettiler. Artık yüzü iyice ay parçasına dönmüş olan Kate gelinimiz, tartan desenli bir palto giymişti haliyle. Ben çok sevimli buldum, beğendim:)



William ve Kate epey dolu dolu bir gün geçirdiler, halkla kucaklaştılar, çiçekler, böcekler, hediyeler toparladılar müstakbel tebaalarından:) Özellikle çocuklar arasında Kate pek gözde idi. Minik bir kız çiçeğini keltoş prense vermeyi reddedince eğlenceli dakikalar yaşandı. Prens bir öpücük isteyince de kızcağız kafasını çevirdi ama Kate yanına gelince yüzünde güller açtı bebenin:))) Çiçeğini de Kate'e verdi tabii ki:))





Kate ile William günün ilerleyen saatlerinde spor salonu gezip, evsizler barınağına destek verdiler. Çocuklarla muhabbet edip basketbol bile oynadılar:)

savulunnnn atıyorummm


heeeyyyyy:)))

Ohhh bunların ki de ne boş beleş hayat değil mi? Ekmek elden su gölden Büyük Britanya'nın servetini yiyorlar, arada böyle gidip insancıklarla tokalaşıyor, geyik geyik oyun oynayıp herkese güleryüz gösteriyorlar, işleri bitiyor! Bulamadık şöyle bir iş, olamadık bir prenses, hadi onu geçtim ufak bir düşeslik, konteslik bile yok anam!





Kate gezide bebekle ilgili bazı tüyolar verdi: Bebek Temmuz'un ortasında doğacakmış. Kate Haziran'da bir noktada kraliyet işlerini bırakacakmış. Cinsiyeti söylemeyeceklermiş doğuma kadar. Ama kendileri öğrendi mi orasını bilemiyoruz. İsimlere karar vermemişler henüz. Bütün arkadaşları mesajla isim önerisi yolluyormuş bunlara:)

Sizin isim öneriniz nedir minik prens ya da prenses için?

xo xo


7 yorum:

  1. Ah Kate yine, o meşhur "oraya gittim, bunu ettim,şunu yedim" yazılarının önüne geçmiş görünüyor :))
    Paltosu çok güzelmiş yine, zaten hiç yorulmadım onun elbise ve palto modellerini çalmaktan :)) Özellikle düğme ve cep detaylarına bayılıyorum ve hep çalıyorum işte modellerini :)
    Kim bilir nasıl bir isim hazırlıyorlardır, bizim pek bir önerimiz olamaz asıl sen ne düşünüyorsun onu söyle Aslı, kesin vardır senin kafanda bir isim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çal çal. ben de kate zara'dan bir parça giydi mi koşa koşa uça uça gidip alıyorum aynısından:) şu kabarık omuzlu kırmızı ceketim mesela, pek havalı:))

      isim düşündüm taşındım bulamadım. özellikle erkek isimlerinin hepsi kraliyet ailesinde kullanılmakta. Alexander olabilir belki. kız olırsa bir arkadaşın dediği gibi "kızları olacak, adını diana koyacaklar, elizabeth göt olacak" ahahaha
      kız olursa charlotte olsun, queen charlotte :)

      Sil
  2. "Bütün arkadaşları mesajla isim önerisi yolluyormuş bunlara:)" ya bırak bunların arkadaşı mı olur. yatılı okulda "williamsberg mcmillian the junior'un burnuna yımırta sokmuştuk" gibisinden anıları olan birileri filan mı olur bunların hayatında? hep yalan bunlar, hep düzen hep oyun. hep para, hep para. :(
    o dğeil de kate'in götü mü büyümüş :o aferin ona.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oh oh evet, nihayet kate götü göbeği büyüttü, insana benzedi. yüzüne baksana ay parçası gibi, gamzeleri çukurlaştı. eskiler yine haklı çıktı, bir dirhem et bin ayıp örtermiş:)))

      Sil
  3. Ben kız olursa Judy olsun diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eveetttt:))) prenses judy :))) hatta kraliçe judy! müthiş olurdu:))

      Sil
  4. geleceğin kraliçe adayına uygun bir isim bulurlar. anası catherine, nenesi diana, büyük nenesi elizabeth :)
    zadie smith in bir romanında vardı galiba, ingilizlere patates suratlı, çenesiz millet yakıştırması yapılıyordu. ben de şu çemçik ağızlarına taktım. kuşadasında olduğumdan yakınen gözlüyorum. bu kız da ne kadar ay surat da olsa çemçik ağzı estetik anlayışımı bozuyor :) aşırı zayıflıktan ve bunun empoze edilmesinden duyduğum tiksinti de etkili galiba bunda.
    yalnız gene paltosuna bayıldım. bende buna benzer bir stefanel kaban var. 4 yıl öncenin. model değil de kumaşı andırıyor. çocukluktan beri ayrı düşkünüm ekose kumaşlara. acaba neden? bir ara durup düşüneyim bunu :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.