23 Nisan 2013 Salı

Kate Alert : Dünyanın En Çirkin Elbisesi

Blogumuzun gediklisi, kraliyet ailesinin güzel gelini ve gelecekteki Britanya hükümdarının müstakbel annesi Cambridge Düşesi, bugün bir hayır işi için trenle Manchester'a gitmiş idi. Twitter'da takip ettiğim İngiliz gazeteciler Kate'in bugün Erdem'den baskılı bir elbise giydiğini yazınca pek heyecanlandım. Elbiseyi görünce ise hafiften kendimden geçtim, Kate bir ilke daha imzasını atmış, dünyanın en çirkin elbisesini bulup giymeyi başarmıştı sevgili dostlar:)))



Allahım, hele o elbisenin arkasındaki bordo şeritleri görünce, Kate saray koridorundaki yolluk halıyı giyip gelmiş herhalde yaleppim dedim. Başka bir şeye benzetemedim dostlar bu kıyafeti.

yolluk halı
Kate'in arkası (Kaynak : Daily Mail.co.uk)

Haksızsam haksızsın deyin, elbise çok şahane, aman sen ne anlarsın deyin. Ne derseniz deyin beğenmedim işteeee:)) Ama Kate'in güzelliğine lafım yok, aldığı kilolar ve nihayet fışkıran göbeğiyle çok tatlı görünüyor. Umarım bebesini pırtlattıktan sonra iskeletora dönmez. Biraz kemiklerinde et kalsın kızım ya, bak ne güzel, ay parçası gibi oldun:



Valla yine de biraz göbekli gibi, hamile demezsin:)



Neyse, bu elbiseyi bir an evvel unutup Pazar gününe geri dönelim. Farkettiyseniz Kate bu aralar daha sık halk içine çıkıp kraliyet görevleri almaya başladı. Pazar günü de tarihi Windsor Kalesinde, her sene düzenlenen Kraliyet İzcileri Gününe katıldı. Bu adı tamamen kıçımdan şu an uydurdum:) İşte bütün Britanya'dan 400 tane izci geliyormuş kaleye, Kraliçe de bunları denetliyormuş. Bu görev bu sene destek olmak amacıyla izcilere katılan Kate'e kalmıştı:)

Windsor'un harika atmosferinde, Kate bu yazın en popüler rengini seçmiş, Mulberry paltosu ile prenses gibi olmuştu:) Pazar günü çok beğendim Kate'i, içim açıldı.














Valla bence hepimiz yarın hafif sıyırmış gibi koşa koşa, uça uça gidip mint rengi, su yeşili, gövel ördek başı  ne bulursak saldıralım, talan edelim, alalım;  baştan ayağa mint giyinip rahata ve sonsuz huzura kavuşalım :)))))  Olacağı bu yani:))

xo xo

12 yorum:

  1. Şapkasına da marangoz bir tanıdıktan bir lüle rende artığı alıp takmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bu gudik şapkayı beş keredir takıyor hiç bıkmadan. Kraliçe büyükanne gibi tutumlu mu çıktı bu kız nedir?

      Sil
  2. evet gerçekten rezil bir elbise, erdem'e hiç yakıştıramadım. kate'e kızmıyorum, izim komşu hamileyken hormondan evin her yerine yeşil sabun rendelediydi (kokusuna bayılıyomuş). yani hamileyken olur böyle şeyler. e ama yanındakiler hiç mi bişey demedi, buna nasıl göz yumuldu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. püahahah yeşil sabun da iyiymiş. bazen insan taktı mı takıyor, ben de geçenlerde hindistan cevizi kokusuna sarmıştım, duş jeli, şampuanı, spreyi derken gönlüm bulandı sonunda, bitseler de kurtulsam:)))

      Sil
  3. Sen yazmasan aklıma bile gelmiycek Kate ile ilgili bir şeyler okumak ama bu yazılar nasıl sevimli yahu. Lafları öyle bir söylüyorsun ki gülmekten bir hal oluyorum, süpersin Judy'cim. yaşasın Kraliyet İzcileri Günü :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. heyyooo çok seviniyorum böyle eğlendiğinizi, güldüğünüzü söyleyince canım ya:))
      Yaşasın inek obası ve kraliçenin minik izcileri:))) inek obası'ndakiler yavru kurttu ama değil mi? Aman işte neyse:)))

      Sil
  4. maalesef 2 giysi de kötü ama Katemiz çok cici, kapatıyo tüm falsoları. Bir de bir sorum var sana Judy, palto demişsin ama palto erkeklerin giydiğine, kadınların giydiğine manto denir diye biliyorum ama moda ikonu olarak son söz senin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi doğrudur bebeğim, iyi dedin.
      manto deyince ben direkt seksenli yıllara dönüş yapıyorum, ne bileyim hiç kullanmam manto adını o yüzden:) palto da ağzıma yapıştı. öyleyken böyle oldu işte:))

      Sil
  5. Vallahi, bu göbek oğlan göbeği. Demedi deme!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa evet evet, biri daha söyledi, aşağı doğru olunca oğlan mı göbeğiymiş.

      kız olursa adını diana koyacaklar, elizabeth göt olacak diyorduk. ama oğlan olursa ne koyarlar bilemedim, ay hiç boşta isim yok, elizabeth bir sürü oğlan doğurup bütün isimleri kapmasaydı eyiydi:)

      Sil
  6. ya cidden hiç hamile gibi değil n şanslı!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizim köyle nohut yutmuş bir solucan derler buna:)))

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.