25 Nisan 2013 Perşembe

Kate Alert : İşte Beklediğimiz Prenses

Düşes Kate dün gece National Portrait Gallery'de onuruna verilen bir davete katıldı sevgili izleyiciler. Nihayet kendisini paltosuz mantosuz, hoş bir akşam kıyafeti içinde görebileceğimiz için ben de uyumadım, açtım twitter'ı, daily mail'i, tumblr'ı; sizler için merakla online takip ettim Londra'yı :))

Kate bu sefer hayal kırıklığı yaşatmadı ve prensesler gibi geldi galeriye. İlk fotoğraflardan birşey anlamamıştım ama sonra kaliteli fotolar alemlere düştü ve elbisenin konstrüksiyonu ortaya çıktı.

Emilia Wickstead'in özel olarak hazırladığı parıltılı bebe mavisi kokteyl elbisesi ile Kate'e bayıldım! Ayrıca sapsade oluşu, sadece ikonik safir yüzük ile elmas küpeler takmış olması da hoşuma gitti. Ben olsam artık Allah bilir, kraliçeden yürüttüğüm bütün elmasları takardım Mr T gibi boynuma. İşte o yüzden biliyor da vermiyor yaleppim:)))


O yüzük her zaman Diana'nın yüzüğü olacak sanki, değil mi?




Makyajı beğenmedim, parlak farlar yorgun göstermiş

göbeği görenler oğlan bu deyollar:))

Saçını arkadan yarım toplaması pek iyi olmuş, topladığı saç kütlesi ile de sırtındaki pencereye perde yapmış. Eh ona da peki diyecektim ama çenemi tutamadım be : Madem kapatacaksın niye oraya pencere açtırdın demezler mi insana?




Bundan sonraki Kate alarmımız Cuma günü, hem de Kate-William-Harry, üçü beraber Harry Potter stüdyosuna gidecekler! İşte en güzel Kate alert bu olacak sanırım!


Kimler beğendi, beğenmeyenler nesini sevmedi bakalım?

xo xo


12 yorum:

  1. her şey çok güzel, hele bir önceki posttaki o felaketten giysilerden sonra. Göbek oğlan diyo, elbise de mavi, acaba üstü kapalı mesajmı verdiler bize:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vallahi oğlan deyollar, bakalım göbeğinde oğlan diyenlerin bir bildiği vardır elbet:)
      kız da olsa babasından sonra tahta geçecek, tahta geçişte erkeklerin üstünlüğü kaldırıldı, kraliçe de kanunu onayladı geçen hafta:)

      Sil
  2. bu nasıl bir hamile çıldırıcam!!

    YanıtlaSil
  3. Kambur durmasa süper olurdu, ama hamilelik bir kadına bu kadar mı yakışır? Her sene bir prens/ prenses doğursun Kate bence:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok yakıştırdım, biraz kilo alınca canlandı, yüzü gözü ay parçasına döndü:))

      Sil
  4. aslında elbisenin tarzı-rengi çok güzel ama nedense Kate'e yakıştıramadım. Üstünde bir pot durmuş sanki, bir de hamile olduğu için önündeki etek tente gibi duruyor, tabi aşka nasıl duracaktı : )
    ama saçını sevdim, makyajınıysa senin gibi beğenmedim. Bir sonraki kate alert yazısını helecanla bekliyorum efenim. ailecek severek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbise özel dikimmiş ama ben dikişini pek beğenmedim, rengi model tamam ama sanki üstü tam oturmamış, potluk olmuş. yine de parıltılı ve prensesvari bir elbise olunca hoşuma gitti:)

      Sil
  5. Dikkat ettiniz mi, hiç bir zaman renkli oje sürmüyor bu hatun. Prenses olduğu için mi acep?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet, protokole göre etekler diz boyu olmalı, her zaman ten rengi de olsa çorap giymeli, renkli oje sürmemeli.
      Ama Kate bazen ayaklarına kırmızı oje sürüyor, etekleri de hep çok kısa:) Ama ellerinde hiç renkli oje görmedim.

      Sil
  6. Kız halaya oglan dayıya cekermis. Turuncu cilli bir bebek gelmese bari

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harry gibi kızıl saçlı bi bebe fırtlatırsa çok dedikodu olur valla :)))

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.