22 Nisan 2013 Pazartesi

Nisan-Mayıs Ayları, Geldi Tatil Zamanı

Bizim şirket 23 Nisan'da ve 1 Mayıs'da tatil oluyor. Bu sene canımız patronumuz, 1 Mayıs'da çalışalım, onun yerine 22 Nisan'ı birleştirip uzun haftasonu yapalım dedi (anlamayanlar için long weekend yani bebeğim) . Biz de bu maili görüp sevinç haykırışları ile kabul ettik tabii öneriyi:)))

Cuma akşamı ise saatlerde yolda kalarak tatilime berbat bir başlangıç yaptım. GS maçı varmış, metroya binemedim, ben de tam aksi yöne gideyim dedim, Taksim'e geldim, oradan Etiler otobüsüne bindim, Balmumcu'dan 1 saatte geçemedim filan. Küfrede ede eve geldim tabii. Ama salaklık bende, metronun haline görünce hemen çıkıp Mecidiyeköy'den Etiler otobüsüne atlasaydım o kadar küfür de boşa harcanmamış olacaktı:)

Cumartesi sabahı önce diyetisyene gittim. Evet, kışın burayı gırtlağıma hakim olamamıştım yazılarıyla doldurmanın; kokteyllerle kafa bulmanın bedeli, baharda bira-patates tavasız kalarak zayıflamaya çalışmaktı maalesef. Neyse vereceğim az kilo olduğunda hiç problem etmedim, eve yakın olsun diye de Etiler'de bir diyetisyen buldum. Canan Hanım pek sevimli, çok hoşsohbet, her haftaya özel listeler yazıyor fakat kol gibi pahalı. Bir an önce zayıflamazsam tatile gidecek param olmayacak, boşuna bikini vücüdüme kavuşmuş olacağım dostlar.

Sosyetik diyetisyenin ne farkı oluyor derseniz, mesela sabah bir kibrit kutusu kadar değil; yarım iphone kadar peynir veriyor ahahahah:))) Ara öğünde eti form değil wasa sandwich yiyoruz:))) Böyle pek havalıyım sormayın:))) Fakat bu wasa pek cici, pek lezzetli, tavsiye ediyorum, aklınızda bulunsun.


Sonracığıma Cumartesi bütün kızçeler ekibi tam takım toplanıp Arzu'nun yeni evine hayırlı olsuna gittik. Tam hanım kadına gün yaptık, kahve içtik, elalemi çekiştirdik:))) Tarihimizde ilk kez hepimiz diyette olunca Arzucan hep sağlıklı yiyecekler hazırlamış, tavuk salatası, yeşil salata, mercimek salatası ile sofrayı donatmıştı. Bugüne kadar yaptığımız en hafif toplantı olmuştu bu:)



Pazar günü hava çok çirkindi, ben de evde yatıp kitap okudum. Zaten diyetin de zor günüydü, evde yatıp orucu uykuya tutturanlar gibi geçirdim günümü:))

Bugün ise süslenip püslenip, neyim varsa takıp Nişantaşı'na çıktım:) Minik Kübra ve Sevda ile buluşup gezindik ama Kübra hamile olduğunda fazla yürüyemiyor. Bence Topshop'a girip uzun uzadıya gezmek lazım, gözüme epey bir şeyler çarptı. Zara'da ise sandalet ve yeşil bir ceket beğendim ama masraf olmasın diye almadım. Bu sezon zaten Zara'dan yeni bir ceket aldım bile:)

Ceket ve kolye Zara:))

Kırıntı'da ızgara tavuk-köfte gibilerden birşey yemem lazımdı, bense Pazar günümü tuhaf diyet listesi ile neredeyse  yarı aç geçirmiş ve diyetten nefret etmiştim. O yüzden patlıcan yatağında bonfile dilimleri yedim, Allahhıııımmmmm aç karnım doydu ve çok beğendim dostlar, tavsiye ediyorum:

Patlıcan yatağında bonfile dilimleri

Akşam eve geldiğimde sabah geç kalkmış, kahvaltı etmiş, arkadaşlarımla buluşup gezip tozup yiyip içerek mağaza gezmiş; hala da günü bitirememiştim. İnanılmaz geliyor, bu saatte hala işte oluyorum normalde, işten çıktığımda da hiçbir şey için enerjim kalmıyor, ne blog okumak-yazmak; ne kitaplar, ne de oyun. Fena be.



Hala hava güzel olunca biraz da Kediş'le ilgilendim, bahçeye çıkarttım, yavrucak ot yedi, sonra da fırçaladım bir güzel. Şimdi de uyuyor yumuş yumuş, ben de Hello dergisi okuyorum ki, şu resmi görünce altıma ettim gülmekten:

Kaynak : Hello
Uleeyynnn, Kate anası ile bebek alışverişine çıkmış, beşik diye şu hasır sepeti almışlar. KEDİ SEPETİ ayol o ahahahah:))) Yani ben onu alır kedimi yatırırdım öyle söyleyeyim:)))

Ahhh, işte böyle tatlı tatlı tatil yapıyordum.

yarın Kate alert bombardımanı yapabilirim:)

xo xo

10 yorum:

  1. judy bana da kolyeee alsanaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))

    YanıtlaSil
  2. püahahahahh
    abim dedi ki Barış Manço gibi görünüyorsun, ne bulduysan takmışsın:))))))))

    YanıtlaSil
  3. Diyetisyen maceranın bir an önce mutlu son ile bitmesini dilerim.
    Kolye-ceket yakıyor, pek beğendim :)
    Tü-tü-tü! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Sittirelyam, bakalım yarın sabah acil durum ziyareti var, kadın haftada bir kilo vereceğimi söyledi ama olmadı. ben haftada yarım kilo verebildiğimi biliyorum zaten ama dinlemiyor. yarın için acil kontrol koydu:)

      Sil
  4. iphone kadar peynire çok güldüm, klavyene sağlık, akşam akşam çok iyi geldi bu post

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eh tabii devir değişti, çelik kadın oldu, iphone çıktı, diyetin aurası değişti:))) fakat sonuç hep aynı: açım aççç:)))))

      Sil
  5. ya Judy bana diyolar sinir oluyorum ama gerçekten sen de zayıf duruyorsun yahu. Demek bana söyleyenler de böyle düşünüyormuş, boşuna gıcık olmayayım onlara :)))

    Bir de Dukan Amca'yı öneriyorum be Judyciğim, o hani zayıflarsın zayıflarsın da son 3 kilo kalır bi türlü gitmez yaa, işte bu Dukan'la gidiyor anacığım hatta esamesi kalmıyor.

    Bu arada Iphone esprini tuttum :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. işte bizim yağımız balımız göbeğimize toplanıyor, o yüzden zayıf duruyoruz. otururken ince ama kalkınca genç irisi :)))

      iphone esprisi gerçek ama, doktor listeye 1/2 iphone kadar peynir yazdı yine püahahahah

      Sil
  6. hay yavrum senin okumadığım yazın kalmadı, buna da ayrı bi güldüm. zara ceket ne kadar güzel görünüyor öyle, ben kolyeyle çok yakıştırdım da seni böyle görmeye alışkın değildir abin. abinn yanında ceketle meketle oturulmaz, pijamayla durulur :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet ya, abimin yanında hep ağı yırtık penye tayt, üzerimden sarkan hırka, en iyi ihtimalle yakası paçası kaymış terkos pasajı tişörtleri ile otururum. şaşırdı zaar:)))

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.