10 Mayıs 2013 Cuma

Bloga Makyaj Yaptım

İşte öyle güzel blog şablonları bulup Kitap Muhabbeti'ne uygulayınca, üstelik istediğim gibi de olunca pek keyiflendim ve kırk yıllık Hakiki Muhabbet'i de tarihimizde üçüncü kere değiştireyim dedim dostlar.  

Amanın, bir sürü şablonu eledim eledim, çoğu fazla cici bici ve hanım kadına programlarına yaraşır pembelikte idiler:)  Bazıları komikli, kedili köpekli, karikatürlü idi ama olmaz dedim. Bir tane ölü kuzu çeken küçük kızlı vardı, ona da yok artık dedim. Puantiyeli aradım bulamadım. (Lady Charlotte çok sever puantiyeyi) Sonra bu sapsade ve geniş geniş şablonu bulunca aha dedim, bu. Hem köşeleri yuvarlak, hem yayvan; rahat rahat sığarız biz buraya. 

Sonra şablonu yükleyip, gerekli düzeltmeleri yaptım. HTML koduyla oynayıp yorumları "yanıtlamalı" forum formatına getirdim. Ama Blog Posts kısmını düzeltemedim bir türlü. Tepede başlığın altında Author yazıyor mesela, bir türlü onu değiştiremedim filan. Ayyy, saatlerdir kaynak kodlara bakmaktan gözlerim sahra çölleri gibi kuruyup morardı. Şaşı oldum gençler:)

Kodumun Kodu
Neyse artık haftasonu kurcalayacağım blogun arka taraflarını :)

Peki sizce nasıl olmuş? EVET mi? HAYIR mı?

xo xo


20 yorum:

  1. hoş olmuş judy'cim, böyle bir her şey yerli yerinde, güzelce toplanmış sanki. başlığın altındaki author: judy abbott'ı hiç html kodlarına, şablona falan girmeden yerleşim kısmından değiştirebiliyor olabilirsin, daha önce bakmadıysan bir bak istersen. yerleşim kısmında "blog kayıtları"nı seçip düzenle diyorsun. orda da işte kaldırıyorsun ya da değiştiriyorsun ya da yeriyle oynuyorsun falan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog Kayıtları kısmında yaptığım hiç bir değişiklik şablona yansımadı Çavlancığım, ben de kodlara daldım. Fontlar kolaydı, onlarla oynadım ama işte yorumlara yanıtlama özelliği, paylaşma butonları vs bunların hiçbirini çalıştıramadım yeni şablonda. Ben de vazgeçtim çok yorulunca:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. 1 gün sürdü şanı şöhreti yeni şablonun:)))

      Sil
  3. Hiç "oldu mu" "olmadı mı" diye kalbini ikileme Aslıı, her şeyi ile çok güzel olmuş. Hem ayrıca bizim gözümüzü-gönlümüzü açan Blog teman değil ki senin yazıların ve muhabbetindir :)
    Ben çok beğendim tam senlik bir Şablon bulmuşsun, yazılarının biraz daha geniş yere yayılmış olması da güzel olmuş bak, önceki çok dardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah bu da hoşuna gider:) Valla başım tuttu bu gece Zeynepciğim blogger yüzünden:)

      Sil
  4. ya kalbini kırmayım diyorum ama ben ısınamadım. :( gerçi ben değişikliklerden pek hoşlanmam bu sebeple olabilir ama ondan öncekisi daha mı seksiliydi sanki. bilemedim. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen beğenmedin diye sildim attım o şablonu, inşallah buna ısınırsın:)))
      o seksili meksili önceki temayı duş perdesine benzetenler olmuştu:))

      Sil
    2. demek o yüzden seksiliydi. duş perdesine benzediği için :D yeni şablon çok seksi olmuş bunu çok sevdim ehehehe :))

      Sil
    3. heyyooo , sıkıcı olmamış di mi?
      renkler kış rengi ama sıcak göründüğü için hoşuma gitti:)

      Sil
    4. yok kızım ne sıkıcısı mis gibin olmuş. zaten sen not defterine yazıp buraya .txt dosyasını upload etsen indirir okur ve gülerim ya. :D

      Sil
    5. Heeyyooo sevindirik oldu Judy:))

      Sil
  5. Tuuncular, üstteki maviler falan pek ferah feza olmuş, eline sağlık ama ben de yazıların küçüklüğünden muzdaribim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. turuncuları mavileri iade ettik , yerine büyük yazıları aldık:)))

      Sil
  6. Hayırlı olsun çok güzel olmuş.Şu kod işlerini hiç anlamıyorum ben :P Gerçi hiç denemedim belki denesem yaparım ama beceremem gibi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kod işlerinden benim de anlamadığım ortaya çıktı:)) napaım sağlık olsun, bu tema da hoşuna gider umarım:)

      Sil
  7. senin hakiki muhabbetin yeter şekerim, ellerine sağlık ...

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.