4 Mayıs 2013 Cumartesi

Judy Harikalar Diyarında

Geçen Cuma akşamı, Lady Charlotte'ın kızkardeşinin kınası için Cahide'ye gittik dostlar. Ben daha önce hiç gitmemiştim, o yüzden epey heyecanlıydım, hatta cahide şerefine kendime topuklu ayakkabı bile aldım, o derece yani. Cuma günü de işten erken çıkıp kuaföre gittim, saçımı kestirdim, fönlettirdim. eve gelip yılbaşında Promod'dan aldığım pırıltılı elbiseyi giyince hazırdım.

Ama ah, o topuklu ayakkabılar ne eziyetti, alırken o kadar rahat olamalarına rağmen, şimdi üşüdüm diye mi ne, ayaklarıma büyük geliyorlar, taksi durağına yürürken lap lap ayaklarımdan çıkarak beni deli ediyorlardı. Neyse Zekiş "üzülme, içine ıslak peçete koyarız" dedi de içim rahatladı:))



Maçka'ya gelip mekanın aşırı derecede süslü, baştan aşağı abartılı, rengarenk kapısından içeri girdim. Genç adamlar kapıda karşılayıp vestiyer kullanmak ister miyim diye sordular. Vestiyerdeki oğlan yarı çıplak, pazularını sergiliyordu. "isterimmm" dedim ne diyeyim:))) Bir de teyzeler gibi "maşallah patlattım ve gülerek içeri geçtim.

vestiyer

İçerisi adeta bir masal diyarı gibi, saçmasapan, renkli, kokoş, pırıltılı, tüylü, şaşırtıcı idi:))) Sanki içeride sim, tül, dore ve lame patlaması yaşanmış gibiydi:)) Sanki bir tavuskuşu bütün parlak tüylerini buraya kusmuş gibiydi:)))



Ağzım kulaklarımda  Lady Charlotte'ın yanına koştum, her zamanki gibi pek güzeldi canım arkadaşım o gece:

Lady Charlotte

Müthiş deri elbisesi ile Zekish de gelince Real Fiesta kızlarının çılgın eğlence gecesi başlamış oldu:))


Miss Judy, Zekish, Lady Charlotte

Gelin hanımın arkadaşları kırmızı tüllü duvaklar, komik gözlükler gibi gerekli kına malzemelerini hazır etmişlerdi, masamıza uğrayan mekanın evsahibesi ablalar, "duvak takınnn" deyince hepimiz "tamam abla" deyip ikiletmeden taktık tülleri ama çok güzel oldu:)) Bol bol fotoğraf çektik haliyle:))


Edacık ve Lady Charlotte


Gelin hanım ve Miss Judy Abbott

Saat 21'de şarkılar eşliğinde yemek servisi başladı, masamız evvela mezelerle donatıldı. Hepsi de nefisti, meşhur spesiyalleri orospu mantısını da çok beğendim. Ayrıca ara sıcaklar eksiksiz servis edildi.




Diyetisyenin rızasıyla o gece 3 kadeh şarap hakkım vardı.

Miss Judy Abbott

Biz hapır hupur mezelere gömülürken, gösteriler de başlamıştı. Cahide'nin olayı bu, bol bol şov sergileniyor, arada feci şekilde oynak şarkılar çalıyor ve gerçekten ama gerçekten deli gibi eğleniyorsunuz.




İlk gösteride ten rengi tulumuyla lastik kız, bacaklarını düğüm yapıp kafasını aradan geçirmek gibi enterasan yeteneklerini sergiledi.



Peşinden dans ekibi çıkıp sahnede kudurdu bir güzel.




O ara ben tuvalete gidip Cahide'nin o kısımları nasıl dekore edilmiş, göreyim dedim.


Tuvalet koridoru

Bar

Ben dönerken kız ve erkek dansöz çifti sahneye çıkmış, milleti coşturuyordu.




Sonra da çılgın bakire rahibeler sahneyi bastı, Whoopi Goldberg'ün  Sister Act filmindeki "I will follow him" şarkısını söylüyorlardı:)))



Tabii her büyük eğlencenin finalinde olduğu gibi götlerini açarak şova ara verdiler.




Ana yemek olarak ızgara köfte, tavuk şiş veya somon balığı seçeneklerimiz vardı, ben köfte yedim, mis gibiydi. Yemekten sonra da tatlılar geldi masaya.




Artık eğlence almış başını gitmiş, dananın kuyruğu kopmuş, ben de kendimi kaybetmiştim. Herhalde epeydir hiç içmiyorum ya, o yüzden 3 tane şarap beni pek fena etmişti.








Nihayet kınası yakılacak bütün gelin hanımları sahneye çağırdılar.




Kızlara kına yakıldı, sonra da Cahide'den düğün hediyesi geldi:






Bunun üzerine yine dansöz kızlarla kıvrak oğlan çıkıp iyice kudurttular bizi. Bu noktada herhalde ben "yeter artık, dayanamıyorum, bu kadar eğlenilmez" demiştim. Ama gerçekten bu kadar eğlenmeyi ben bilemedim, çatladım yahu kudurmaktan.








Ama dur, yeter, bittim yoktu Cahide'de, tam biz ter akıta akıta oynarken bir de dansöz ekibi çıkmasın mı?




Fakat ben artık fena olmuştum, dünyam dönüyordu, önce masaya çöktüm, sonra "ben eve gidiyorum"  diyerek kendimi dışarı attım, hemen taksiye bindim ve Dolmabahçe'den inerken, kafamı camdan çıkartıp bööaarrggg diye kustum:))) O kadar utandım ki anlatamam, dilim dolanarak şöföre "afidirsin" filan dedim. Gerçekten şaşkınım dostlar. En son 15 sene önce böyle birşey yapmıştım ama o zaman bir fıçı bira içmiştim Andon'da, Taksim Meydanından kusa kusa geçmiştim taksiyle. Şimdi ise birkaç kadeh şarap beni bitirmişti. Kader utansın üleyynnn.

Eve gelip nasıl yattım bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum. Sabahın 6'sında karga sesleriyle uyanınca halimi farkettim. Işığı kapatmadan yatıp sızmışım. Pijamanın üstünü giymişim ama altı yok:))) Fakat makyajımı silmişim inanılır gibi değil :)))) Kendime tebrik koyup dişlerimi fırçalayarak tekrar yattım. Öğlene kadar uyumuşum.

Cumartesi duş alıp kahvaltı, sederjin, alka seltzer içe içe kendime geldiğimde saat 3 olmuştu:) Ben de kalkıp Topshop'a gittim ki, şu Kate'in önceki yazıda giydiği elbiseyi bulurum belki diye, ama bulamadım:(  Neyse ki  Mudo'dan iki önceki yazıdaki yeşil elbiseye benzer, pambıklı mis gibi bir yazlık elbise aldım. Pazar günü nikaha yeşil elbiseyle gittim.



İşte böyle dostlar. Dünya gözüyle Cahide'yi de görmüş olduk. Pahalı bir yer Cahide ama insan gerçekten "ohh değdi, helal olsun, çok eğlendim" diyor. Ne bileyim, fiks menü diye bardağı boş bırakmak filan yok, habire dolduruyorlar. Müzikler kudurtucu, şovlar komik ve gaza getirici. Bence gitmeye değer.

xo xo



10 yorum:

  1. Ay Judy'ciğim, cahideye gidince ben de inanılmaz eğleniyorum, yemeklerine doyamıyorum, tatlılarını es geçemiyorum ama her seferinde "yaa o para verilmez şimdi hımpf" yapıyorum tabi. Yine de Cahide türünün en iyi örneği bu ülkede.

    Bir de 1 aydır dukan yapmanın ve inanılmaz kilo vermenin gazıyla geçen ben de bi alkol şoku yaşadım, artık yemeklerden mi yoksa alkolden mi bilmiyorum ama ertesi günü bile mide bulantısını ilk defa yaşadım şu hayatımda, ki nice rekorlara rağmen ertesi güne bulantım falan hayatta olmazken. O büyük ihtimalle diyetten kaynaklanıyordur. Aman bozma aynen devam!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insan parayı verene kadar kıvranıyor da, sonra gerçekten değiyor, sanki çalışanlar da bizi eğlendirmeye yemin etmişler, ilgi alaka müthiş, servis başarılı, müzikler şovlar kudurtucu. daha ne olsn:)

      devam edemiyorum, içimdeki diyet yaptıran irade zembereği kırıldı sanki, ay çok sıkıldım ya ömrüm boyunca rejim yaptım sanki. neyse, kısmet artık:)

      Sil
  2. "Sanki bir tavuskuşu bütün parlak tüylerini buraya kusmuş gibiydi" :D

    Cahide'nin düğün hediyesine bayıldım! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kusmuş valla, ben ömrümde bu kadar pul payet pelüşü bir arada görmedim Çavlancığım:)))

      Sil
  3. yarasın arkadaşıma, diyete devam ayrıca:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I hate diyet Nihancığım ya:( Vazgeçtim rejim yapmaktan, yazın bol bol dondurma yiyeyim, kışın giderim artık diyetisyene bana nee:)

      Sil
  4. oha okurken eğlenmekten kalktım bi çifte telli attım, sonra efendi efendi oturdum yerime, okumaya devam ettim. tam bir maceraydı. :0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohh işte görmek istediğimiz hareketler bunlar, yandan yandan :))

      Sil
  5. alkolden değil pk o bozulma hali; sıcak / hareket, oturup bira yudumlamaya benzemiyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olabilir canım çünkü çok kudurdum ve çok kalabalıktı. bir anda dünyam şaştı:)

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.