26 Mayıs 2013 Pazar

Kate Alert : Beş Çayı

Havaların ısınmasıyla, Kraliçe Elizabeth de Buckingham sarayının bahçelerindeki geleneksel çay saati etkinliklerine başladı. Beş çaylarına davet edilenler koşarak gidip kraliyet ailesi ile tanıştılar, üzeri taçlarla bezeli nefis görünümlü pastalardan yediler.

Geçen sene ilk kez garden partiye katılan Cambridge Düşesi Catherine, bu sene de karnım burnumda demedi, hotozlu şapkasını takarak gudubet üvey-kayınannesi ve kayınbabası ile sarayda çay içti.

bir sarı papatya, yanında kamış kafa Camilla:))

Annemin muhabbetle "kamış kafa" dediği Camilla, kafasına yine bahçe saksısı modeli şapkalarından birini geçirmişti:)) Kate ise en sevmediğim model şapkasını takmıştı. Yüzüme gözüme giren şeylerden hiç hoşlanmam. Bu şapkayı da takmazdım o yüzden.



Limon sarısı manto-elbisesi ile Kate pek canlı ve etli butlu görünüyordu. İngiliz kamuoyu yine etek boyunu eleştirdi, baldır bacak göstermekle itham ettiler Kate'i. Aaah benim de öyle sırım gibi bacaklarım olsa, neler giyerdim. Tabii bacaklarıma kezzap atarlardı İstanbul'da o ayrı:(




Fakat o baldır bacağı görebilmek için epey bir kalabalık toplanmıştı Kate'in etrafına




Bu kız da neden hep çişi varmış gibi eli karnının altında, bilmem.




 Elizabeth, garden partisine pembeler giyerek katılmıştı.




Kate'in yerinde ben olsam, etrafta dolaşan uşakların gözünün içine baka baka; kaş göz ederek deli gibi  karnımı ovalardım. Onlar da öküz değil ya, canımın şu pastalardan çektiğini anlar, koşa koşa getirirlerdi, değil mi dostlar????

(via @JoTomlin)

xo xo

12 yorum:

  1. o elini altta tutmanın sebebi judy cim bebeği koruma içgüdüsü, ilk hamileliklerde görülebiliyor-muş-.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hımmm, o kadar kalabalıkta koruma dürtüleri şaha kalkmıştır. pasta yemeliydi:)

      Sil
  2. Anam anam, Kate'yi boşver, pastalara gel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kafamı o çikolatalı şeye gömmek istiyordum:)))

      Sil
  3. hem bebeği koruma iç güdüsü hem de gerçekten karın büyüdükçe sidik kesesine baskı yapıyor tutunca sanki daha rahat ediyor insan according to me (6 aylık hamile :D )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaaaa maşallah ne güzel :)) tebrik ederim, hayırlı olsun:)

      Sil
  4. ben de hava atmak için karınlarını tutuyorlar sanıyordum hep öyle poz verirler ya :(( meğer nedeni varmış utandım kendimden.

    neyse şey... bu kadıncağız alttarafı dizüstü giymiş kısa bulmuşlar eteği. ingiliz kızlar publarda manyak gibi içen ve normalde altlarına dondan bozma şort giyip gezen kızlar. katecik bunu giyince mi batıyor? toplum muhafazakarlaşıyor mu? nerde bu ingiliz halkı???

    bir de eskiden hamileler topuklu asla giymezdi artık giymemek ayıp gibi oldu neden böyle oldu? bilimsel durumlar mı değişti?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. he ya Kate'cik sırım gibi bacaklarını açınca batmış bunlara, kraliyet ailesinden mutaassıp olması bekleniyormuş. Kate'cik de bir eli yağda ötekisi havyarda, hiiiç kimsecikleri donuna sallamadan kısa kısa etekleri ile hava atıyordu, oh olsun.

      topukluları bilemedim, ben hiç giyemedim o zımbırtıları, yorum hakkım yok:)))

      Sil
  5. Kateciğim, kilo aldı, güzelleşti, bacakları bile daha güzel olmuş

    YanıtlaSil
  6. bence karnının altını tutma güdüsü hamilelikten kaynaklanıyor. her ne kadar çişi var demek daha amntıklı olsa da bebişin deriyi yırtıp aşağı düşüvermesinden korkuyor anneler içten içe :D bana öyle geliyor yani. evet bence de şapkası abartılı, ama mecbur. İngiliz yani. :D
    etek boyu normal aslında, etek bol bol iniyor ya, alttan esiyor, insanda bir açıklık hissi uyandırıyor. bi de kamuoyu işte herşeye bok atacaklar illa. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayyy ya düşerse korkusuyla mı tutuyor, yazık . bu arada bebesi aslan burcu olacakmış. ama leyla mı mecnun mu , fışkırana kadar öğrenemeyeceğiz.
      evet Kate'i sevmeyen bi güruh var, onlar ne yapsa beğenmiyor, bok yesinler:) mis gibi bacaklar mis gibi etek işte:)))

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.