27 Mayıs 2013 Pazartesi

Nicole Kidman Cannes 2013 - 2.Kısım

Nicole Kidman, Cannes Film Fesitivalinde, jüri üyesi olarak katıldığı galalarda büyüleyiciydi sevgili dostlar. Geçen hafta boyunca Nicole'ü kırmızı halıda izlemekten büyük zevk aldım.

Bir dönem epey giydiği L'Wren Scott kıyafeti ile katıldığı galada, Nicole'e türkücü kocası Keith Urban eşlik etti. Kırmızı halıda çılgınlar gibi öpüştüler, koklaştılar. Dudak dudağa pozlar verdiler, gözleri başka kimseleri görmedi. Artık Nicole o gece sinema salonunda filmi izleyip puan verebildi mi, bilemiyoruz.








yalın ayak götü kabak bu değil di di mi? maşallah:))


Sonraki galada Nicole'e bir diğer jüri üyesi, unutulmaz aşk filmlerinin yönetmeni (Brokeback Mountain, Sense and Sensibility) Ang Lee eşlik etti. Nicole, Valentino'dan bir tuvalet giymişti ve prenses gibi olmuştu. Minik tefek Ang Lee ise yanında anca kurbağa prens gibi kalakalmıştı, yazııık:)








Cumartesi günü gittiği galada, Nicole bu sefer Chanel elbise ve kırmızı Louboutin ayakkabılar giymişti. Elbisenin eteğine takılan tüylerle sanki her an havalanıp kanatlarını çarparak uçacakmış gibi görünüyordu ahahahah:))) Bu kıyafetle yaptığı örgülü topuz saça bayıldım, çok hoştu.








Sırt dekoltesi dediğin böyle olur anacığım


Veee, Pazar gecesi kapanış törenine; herhalde en güzelini en sona saklamış, bir tanrıça kılığında geldi Nicole. Yahu şunu Oscar'da filan giyeydin ölür müydün bacım? Saçlar, elmaslar, herşeyiyle nefes kesiciydi. Bayıldım valla:














Bundan sonra bir daha Nicole'ü ne zaman güzel kıyafetler içinde görürüz bilmem. Cannes Festivali gözlerimize iyi geldi doğrusu. Siz de beğendiniz mi elbiseleri?

xo xo

11 yorum:

  1. oy oy oyyyyy pazar günü 8 saat alışverişe ayırıp bir elbise bulamayan handana sorulur mu bu soru. cumartesi günü için bana şık bir elbise gerek, sırt dekolteli değil meme dekolteli, uçuş uçuş yok bulamadım. bu elbiseler mücevher gibi yav

    YanıtlaSil
  2. of ya çok güzel olmuşş

    YanıtlaSil
  3. güzel olmuş valla evet. tuyuluyu pek sevmedim yalnız. ben bu fotoğraflara ne zaman baksam "yarından tezi yok ağırlık kaldırcam bisiklete binicem ki o yaşta sarkmış olmayayım" diyorum. sonra geçiyor. acaba fotolardan birini çıktı alıp motivasyon için karşıma mı assam? veya nasılsa ben de botox yaptırırım yeeeaaaa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. he ya, ne sıkalım kendimizi, geldik gidiyoruz, üç günlük dünya. basarız botoksu dipçik gibin gezeriz ooeehhhh:)))))

      Sil
  4. şu en üstteki pazen hariç ben de beğendim bu sefer ne yalan söyliiiim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tüylüyü de mi beğendin? kumru toruncuklarını mı anımsattı yoksa Leylakım? :))

      Sil
  5. aslında ne modellere, ne de kumaşlara tam olarak bayılmadım. ama hatunun üstünde çok güzel durmuşlar. pis lanet olası heykel. en güzeli ang lee'nin yanında yaptığı saçtı sanki, ama bu sıralar dağınık topuzları da bambaşka oluyor yahu. keşke ben de öyle yapabilsem saçımı. a bi de chanel elbisenin beli, sırtı şahane, bi tek eteğinden emin olamadım.
    son elbise biraz sıradan geldi bana :/
    ama yakışmış. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya evet, chanel'in üstüne bayıldım, ama tüyler korkutucu bence. sondaki elbise Armani imiş, ben ona ayılıp ayılıp bayıldım, o derece. fakat kadın heykel gibi anacım, pazen giyse bile güzel oluyor miko.

      Sil
  6. En sonda nefis olmuş gerçekten ya. Ruju,saçı nası yakışmış. Bayıldım.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.