11 Haziran 2013 Salı

Kelimelerim Bitti

Sabah meydanda tiyatro düzenle.
Avukatları tekme tokat göz altına al.
Bütün gün Vali mesaj göndersin "müdahale olmayacak" desin
Onbinler çoluk, çocuk, genç, yaşlı meydana çıkınca.
Saldır.

Valinin sözünü dinleyip ailesiyle meydana gelen ve kaybolan çocuklar
Elinde Türk bayrağı olduğu halde tekerlekli sandalyede TOMA'dan dakikalar boyu tazyikli su yiyen vatandaş
Ağaçları korumak isterken bir kere daha, bir kere daha ve tekrar gaza maruz kalan gençler
Ölenler, yaralananlar, sakat  kalanlar
Telef olan sokak hayvanları
Ve hatta gözlerine canlı yayında Talcidli su sıkılan CNN International muhabiri
Olanları Türk kanallardan değil CNN International'dan izlemek zorunda olmak.

...

Polis parka girdi, çadırları yakıyor.

1 gün daha bu dikta rejimi altında yaşmak istemiyorum ben!


8 yorum:

  1. Benim kelimelerim bitmedi.
    Gün ışığı görmemiş, bugüne dek hiç bir insanoğlu tarafından dile getirilmemiş-söylenmemiş tüm küfür ve beddualar peşpeşe ağzımdan çıkıyor.
    Bu yaptıklarının hesabını bir bir verecekleri günleri görmeden ölmeyeyim ben.
    Gözüm açık gitmeyeyim.

    YanıtlaSil
  2. Konuyla alakalı değil ama :/

    Sinefesto editör ve yazarlığımın üzerine bir kamu yoklaması yapıyorum. www.Sinefesto.com hakkında bir bilginiz var mı? Yoksa da siteye girip, olumlu-olumsuz görüşlerinizi blogunuzda veya özel olarak iletirseniz çok sevinirim. Dilerseniz sitenin sağ üst köşesinden üye olabilir, ilerde hediyelerimize de maruz kalabilirsiniz :)

    Teşekkürler.

    Ivır Zıvır Ensitüsü. >>hayalmeyal.buschra@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ''Enstitü'' yazmayı beceremeyenden yazar olmaz, ''editör'' hiç olmaz.
      Özellikle, elektronik posta adresi ''buschra'' ise...
      kib, öptm,bye

      Sil
    2. ahahah sağol Sittirellam, ben yokken bile blogumun arkasını kollayan canım bir arkadaşım var.

      Sil
    3. Kuzum söyleyene değil, söyletene bakacaksın.
      Sen yine de dikkat et, hediyelere ''maruz'' kalabilirsin.
      Te allam!
      Koruyacağım elbette, canım arkadaşımın sayfası burası.
      Sarıldım.

      Sil
    4. Canım Kardeşim;
      Sanırım gençsin.Ben de sana karşı bugünlerde beni sık sık şaşırtan ve utandıran gezi gençleri adına kibar olmaya çalışacağım. Şimdi çok şaşıracaksın ama Dünya senin etrafında dönmüyor biliyor musun?Bir işe girmişsin, heyecanlanmış ve "acaba görüntü kirliliği yaratır mıyım?" dememiş ve bunu çeşitli blogların altına güzeeelce copy-paste yapmışsın.Şimdi ben sana aslen ailenin öğretmesi gereken ama gördüğüm kadarıyla atladıkları bir kaç şey anlatacağım.Öncelikle bak; altına yazdığın yazı acı bir yazı.Okuyan içinde,yaşayan içinde.Sen "konuyla alakasız amaaa" diye girince herşeyden muaf oluyor musun? Ya da şöyle sorayım cenaze evine girip "ayyy sizin de acınız var konuyla alakasız ama.." diye başlayan cümleler kuruyor musun? Bak canım kardeşim;sen de haklısın yazarlık içi boşaltılan bir şey,twitter'da otta bokta iki satır karalayanların kendine "yazar" dediği bir memleketteyiz ama; 1-insanların seni okumasını istiyorsan önce yazınla var olacaksın.Hediyeyle bokla püsürle seni okuyan; yarın öbürgün daha büyük hediye veren için seni itin anüsüne sokar ruhun bile duymaz.Bak böyle böyle %50 oy alan bir parti yönetiyor bizi.2-Hediye adı üzerinde HEDİYE'dir,karşılıksız verilir.3-Yazarlık yapmak istiyorsan Türkçe'ye hakim olmalısın.Bunun için adını "buschra"diye değil Büşra olarak yazmalısın.Ha ismini sevmiyorsan; bekle 18 yaşına kadar git mahkemeye değiştirt.O zaman ister Jessica ol,ister Emily ama onları da gidip emili ile cesika diye yazma.4-İnternet ve sosyal medya denen şey sana "her şeyin bokunu çıkartabilirsin"demiyor.Eğer yazılan konuya saygın yoksa bile hiç olmazsa altını abuk sabuk şeylerle kirletme.Umarım anlaştık güzel çocuğum.

      Sil
  3. İki gündür ağlıyorum ben de. Diyecek çok şey var ama diyemiyorum. Meslektaşlarımı yerde sürüklenirken görünce yıkıldım resmen. Sanılmasın ki kibirden bu kadar gocunmamız. Aynı sıralarda okuduğumuz hakim ve savcı arkadaşlarımız aynı binada avukatlar yerlerde sürüklenirken kapılarına koruma diktiler. Oysa avukatların gördüğü bu muamele hukuka, savunma dokunulmazlığına vurulan bir tekmeydi. Bu sis dağılsın hepinizin icabına bakıcağız diklenmesiydi.

    İnsanları müdahale etmeyeceğiz diye meydana çağırıp bu kadar sert davranmak küfüre başvurmadan açıklanamayacak kadar alçakça. Umarım kimsenin burnu kanamadan bu şiddet biter ve ağaçtan sandıklarda karşılarına çıkar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adliyede olanlar yüzünden dün hasta gibiydim, avukatları yerlerde sürüklediler ya! O yüzden kelime bitti bende , sesim soluğum kesildi. ben bu alçaklıklara edecek laf bulamıyorum artık.

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.