11 Temmuz 2013 Perşembe

IKIN YAVRUM IKIN

Kate'in hamileliğinin açıklanmasından bu yana aylar su gibi akıp geçti, Kate'in karnı kocaman oldu, bebek amına dayandı, ama bir türlü kraliyet suyu patlayıp bebesi doğamadı. Aylar su gibi geçti de, şu son bir kaç gün bitmek bilmedi. Kate, rahmetli kaynanası Galler Prensesi Diana'nın, yıllar önce keltoş oğlu William'ı pırtlattığı hastanede, normal doğumla bebeğini doğuracağını açıkladı. Gazeteciler 1 Temmuz'dan itibaren hastanenin önünde beklemeye başladılar, bebek bir türlü gelmeyince de tabii artık sıkıntıdan abuk subuk geyik twitler atmaya koyuldular. Bahisçiler çıldırdı, kız mı, erkek mi olacak, adı Victoria mı George mu olur derken hesapları karıştırdılar. Bu esnada Galler'de kurtarma pilotu olarak çalışan William da doğumda hazır bulunacağı için prensin civarında sürekli bir helikopter bekliyormuş... Kraliyet suyu patladığı anda, William helikoptere atlayıp Londra'ya gelecek, doğumhanede Kate'in elini tutarak "Ikın yavrum ıkın" diyecekmiş.


Foto: Alison Jackson / Rex Features

4 yorum:

  1. puhahah, valla kaldı bebek kate'in karnında! yalnız resimdekiler kate ve william değil di mi? yoksa oruç başıma mı vurmuş??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok onlar değil tabii:)) komedi fotoğrafları:) Camilla ve kraliçe ile baby shower yaparken filan da çekmişler :)))

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.