23 Temmuz 2013 Salı

KATE ALERT : Kate ve oğlu hastaneden çıktılar

Henüz 1 günlük küçük Cambridge Prensi, bugün güzel annesi ve keltoroş babası ile beraber hastaneden ayrıldı ve evine (sarayına) gitti sevgili izleyiciler.

Bebeğin ilk fotoğrafları için sabahtan bekleyiş başlamıştı. Hatta bir ara "Kate'in kuaförü hastaneye geldi" dediler, hah dedik, kırık fönünü çektirip çıkacak dedik ama o esnada Londra'da yağmur boşanıverdi, saray da Kate'in akşamdan evvel çıkmayacağını duyurdu.

Önce Kate'in annesi ile babası; peşlerinden William'ın babası ve cici annesi hastaneye ziyarete geldiler. Biz de annemle BBC'den izliyorduk da, annem Camilla'yı görünce yine "kamış kafa Camilla" demesin mi muhabbetle! Ahahahah :) Ay gudubeetttttt! Neyse :)

Hastaneden çıkarken Charles dede "az bekleyin, birkaç dakika sonra göreceksiniz" dedi. Ben de eve gelmişim duşa filan gireceğim. İyi hadi madem başladık beklemeye. Ulan 1,5 saat sonra çıktılar kapının önüne. O zamana kadar da annemle karşılıklı hepsinin soyuna sopu, gelmişi geçmişi hakkında bir sürü fikir yürüttük tabii. Bu kadar da bekletilmez ki canım!

Nihayet kapılar açıldı ve minik prensi kollarında olduğu halde Kate ve baba William küçük yavrularını dünyaya takdim ettiler:







Kate, 31 sene önce kollarında Prens William ile aynı kapıdan çıkan Prenses Diana gibi, puantiye giymeyi tercih etmişti. Aferin hayırlı gelin!

William oğlunu kucağına aldı ve gazetecilere, bebeğin ağır, ciğerlerinin kuvvetli, saçının çok şükür kendisininkinden çok olduğunu anlattı gülerek. Hatta sevinçle bebeğin Kate'e benzediğini anlattı. Babasının çirkinliğini değil de annesinin güzelliğini almıştır inşallah yavrucak tabii. Ama Kate buna karşı çıktı, henüz bilemeyiz dedi, William'ın ilk boklu bezi değiştirdiğini söyledi:)






Peki bebeğin isimleri ne olacaktı? (En az 4 ismi olması bekleniyor) William henüz karar vermediklerini, bebekle yeni tanıştıklarını, en kısa sürede ismine karar vereceklerini söyledi.  Bahisçiler ismin George olacağını iddia ederken ben Anakin olmasını istiyorum. Cambridge Prensi Anakin, vay anam! Lady Charlotte ise bebenin isminin Diana olması gerektiğini söylüyor. Böylece Diana unisex bir isim olarak tarihteki yerini alacakmış:)))



Bundan sonra çiftimiz hastaneye girdi, bebeyi sepetine yatırdılar. William sepeti ve Kate'i arabaya yerleştirdi. Sonra direksiyona geçip karısıyla oğlunu eve götürdü! Harika değil mi?

Bütün bu olaylar boyunca ise hastanenin yolu toplamda 10 dakika kadar trafiğe kapatıldı, o da Prens William arabasıyla ayrılırken. 

Uygar ülkenin hali başka oluyor dostlar.

xo xo


15 yorum:

  1. Ağzında altın kaşıkla doğdu diye buna deniyor demek ki! Vay be, bebenin evi saray yahu, daha ne!
    Senin sebebine haberdar oluyorum :) Görgümüz bilgimiz artıyor vesselam. Kraliyet ailesi lan bu boru mu?
    İnşallah vaftiz haberlerini de alırız ağız tadıyla. Ben zati kem gözlere karşın buradan Felak, Nas okudum 7 kere :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çocuk doğar doğmaz Kensington Sarayı'na gitti. babası kral olunca da Buckingham'a taşınırlar artık. Bu esnada Kraliçe Sandringham'da sonbaharlık köşk de hediye etmiş. Allaahımmmm:))))

      Sil
  2. Allah affetsin Alien gibi basık kafalı doğmuş bu yavrucak.

    YanıtlaSil
  3. maşallah Allah analı babalı büyütsün yalnız Kate'in karnı hala şiş anacığım bir kuşak bağlasınlar öyle kalmasın mazallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kate'i haftalardır görmüyoruz, karnı indi mi merak ediyorum. görecez bakalım kuşak bağladı mı:))))

      Sil
  4. O değil de bebekteki acemi şansına bak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen git kral olacak adamın bebesi ol, tombala yaptı velet:)

      Sil
  5. Ne diyelim hayırlı bir dünya vatandaşı olsun:) Valla hatun doğurdu da biz de rahatladık yani, aylardır kızdı yok erkekti ingilizler bununla yatıp kalktılar. Bu arada Kate sanki 2. 'ciye 7 aylık hamile gibi duruyor. George Alexander Louis de havalı bir designer ismi gibi olmuş:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ben de rahatladım, nedense çok takmıştım kafayı. kız mı erkek mi olacak, ismini ne koyacaklar vs vs. kendimi kraliyet ailesinden zannediyorum ya, ondandır:))

      Sil
  6. kimi gecekonduya dogar kimi kraliyet ailesine vay anam vay! sansa bak kucucuk velette :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. prens olarak doğmuştu, vay be.
      bense bütün ömrümce bir prenses, olmadı düşes, hiç yoktan kontes olayım diye uğraştım ama nafile:)

      Sil
  7. er dayıya benzer derler, bence pohu yedi Coçcuk, kara kuru bi şey olacak o zaman:)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ıyyhhh dayısı çirkin, amcasına benzesin bari, çitlembik harry'e:)

      Sil
  8. kndi başıma nöbet tutarken bildiğin sesli sesli kahkaha attım ya Judy, allah iyiligini versin emi :)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.