22 Temmuz 2013 Pazartesi

ROYAL BABY BOY

Cambridge Düşesi Catherine, bugün akşam üzeri, Londra'da, Britanya'nın gelecekteki müstakbel kralını doğurdu. Bebeğin isimleri henüz açıklanmadı.

Dedikodulara göre ayın 13'ünde doğuracak olan Kate için, Temmuz başından itibaren gazeteciler St Mary's Hastanesinde barikatlar kurup beklemeye başladılar. Ayın 13'ü gelip geçti ve kraliyet suları hala patlamamıştı. Hastane önünde gazeteciler günler ve gecelerce bekleyip fenalaşırken; bizler de twitter'a bakmaktan gözlerimizi bozmuştuk.

Nihayet bu sabahın köründe, Kate'in kraliyet suları patladı ve biz ofiste laptoplarımızı açarken, Kate'cik de hastaneye doğuma yattı. Bu hastanede yıllar önce Galler Prensesi Diana, Kate'in keltoroş kocası William'ı dünyaya getirmişti.

Kate'in sağlıklı ve de tosun gibi ( 3 kilo 700 gram) bir oğlan doğurduğu haberi gece 22:30'da açıklandı. Halbuki Kate, 8 saat sancı çektikten sonra akşam 18:42'de gayet normal yollardan doğurmuş yavrusunu. William ile bebeleriyle başbaşa kalmak ve ailelerine haber vermek istedikleri için anonsu geciktirmişler. William doğumda Kate'in yanındaymış. Kate ve yavrusu yarın hastaneden çıkacakmış. Yeni Cambridge Prensi'nin isimleri yarın açıklanacakmış.

Doğum haberi ilan edildikten sonra, doktorların imzaladığı bir belge Buckingham Sarayı'na Kraliçe'ye gönderildi. Bu belge sarayın bahçesinde altın bir panoya yerleştirildi. Aynen bebeğin babası Prens William doğduğunda yapıldığı gibi.

Ve nihayet tüylü şapka takmış çılgın bir tavuskuşu , parşömene yazılmış doğum ilanını okuyarak Britanyalıların geleneklere ne kadar bağlı olduğunu gösterdi.



Küçük Prens, dünya üzerindeki ilk gecesini anne ve babası ile hastanede geçirecek. Yarın hastane çıkışında annesinin kollarında göreceğiz bebeği ve isimlerini öğreneceğiz.

Diana'cık göremedi ilk torununu ah vah.




xo xo

12 yorum:

  1. Bu gece rahat uyursun artık...
    Te allam, yareppim! :)
    Akıl-fikir; dinimiz amin!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahaha valla bütün gün gözün aydın kabul ettim şirkette Sittirellam:) görecektin halimi:))

      Sil
  2. ah yavrum nihayet doğdu prens çok şükür eli ayağı düzgün olsun da gerçi anacığım bize yepyeni bir masraf kapısı doğdu mevlüde çağırdıklarında bir reşat takmak lazım ortak alalım bari kız
    sevgiler çaçaron royal kaynana no.2 :)

    not: bu da bir asalet unvanı zaar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kıııız, mevlüt şekerinin üstündeki lokumu bana vermezsen çançan beynini yerim, ahahahah.
      Çaçaron kaynana olmak çok zordu, öyle herkesler olabilemez, o yüzden bir nevi asalet ünvanı olduğuna katılıyorum:)

      Sil
  3. ya bu kraliyet ailesi kıymetimi hiç bilmiyor. diana'nın cenazesini canlı izledim, william ve kate'in düğününü, varislerinin doğumunu da keza aynı şekilde... ailedeki herkesin isimlerini de ezberledim. insan bir kez arayıp teşekkür eder, hal hatır sorar yahu. çok güceniyorum çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen aynen arkadaşım, bar bir ünvan verseler. Valla prenseslikten düşeslikten geçtim, markize bile fit olacak vaziyetteyim ama yok.
      hiç kadir kıymet bilmiyor bu Windsorlar.

      Sil
  4. Hadi gözün aydın. Çeyrek altını hazırladın mı? :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah bugün kaç kişi sordu bunu inanamazsın:)))) sanırsam bu kadar atıp tutunca bi beklenti oluşturdum:))

      Sil
  5. Yazının son cümlesi içimi acıttı :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben çok seviyordum Diana'yı, öldüğünde çok etkilenmiştim. hala saklarım o tarihin dergilerini.

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.