10 Şubat 2014 Pazartesi

Kaç Aylık?

Bu akşam işten eve dönerken Metrocity'e uğramıştım dostlar. Antin kuntin alışverişlerim vardı da. İşte, nedense elimin gittiği gereksiz mat oje, The Balm Hot Mama allık, Rebul'un mandalinalı kolonyası filan. Bu Rebul'un yeni kolonyaları bir harika, söylemedi demeyin. Bu arada o mat ojeyi de demin sürdüm, ne şahane bi meretmiş! Sürerken bildiğin kırmızı oje gibi görünürken birkaç saniyede kuruyup donuklaşıyor. Değişik, kadifemsi bir görüntü kazanıyor. Bunun her rengini alırım ben artık. Sırf o saniyelik kuruması bile yeter.

Efendime söyleyeyim, tam çıkarken çocuk kıyafeti satan mağaza dikkatimi çekti. Girdim içeri, aval aval bakınırken ne istediğimi sordular sağolsunlar. Ben de "hani bebeklerin kafasına takılan şapkalar var ya, bere gibi işte, onlardan var mı?" diye sordum. Satıcı abla da "kaç aylık? diye sordu. Ben de adlı adınca "kedi!" diye belirttim. Napim, kediye minik şapkalardan takınca o kadar sevimli oluyor ki:))) Kadıncağız bir "hımmmm" koyverdi, ama pek işini seven biriymiş. "Tabii tabii" diyerek birkaç tane hani bu penye berelerden gösterdi. "Ay bunlar büyükmüş meğersem, halbuse beni kedimin kafası küçük" diye itiraz ettim. Kadıncağız yine hamle etti "aaa, öyle mi, cinsi ne?" diye sordu. Kafası küçük deyince birşey sandı herhalde, ne bileyim. Ben de mutlulukla "tekir, sokak kedisi" deyince ikinci bir "hımmmm" geldi o taraftan. Sonra hanım abla pespembe bir zıbını havaya kaldırıp, "bu da var mesela, çok güzel "deyince, ben de iyi akşamlar dileyip arkama bakmadan kaçtım. Ayyy, Metrocity'e girerken bu dükkandan tarafa hiç bakmamam lazım artık, evlere şenlik:)))

O değil de, Mothercare'e baksam mı, minik bere nereden bulurum başka bilemedim ki? Hüyf! :)

Noliyi nan?


ulan!




xo xo

6 yorum:

  1. o kadar küçüğü var mı o şeylerin? bebek kafası büyüktür kedi kafasından? O_O şu fotoğraflardaki örgüler güzel, bence sen ör (o.O)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok işte :) ama yarın bi de mothercare'e baksam mı diyorum, sonra aklım başıma geliyor, cıkcıklıyorum kendime:)

      Sil
  2. ahahahhaahahahhahaha ulan gözümden yaş geldi be gülerken ayyy kaç aylık ha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sonradan ben de çok güldüm , mağazadaki kadını görecektin. artık "aman deli geldi, suyuna gideyim" diye mi, "manyak hayvansevere ne olursa ittireyim" mi diye düşündü bilmem de, bildiğin zıbın satmaya çalıştı kediye:)))

      Sil
  3. Aynı ojeye sahibiiiiz :)
    Kuruyunca matlaşıyor ya, o görüntüye bayılıyorum :)
    Ertesi gün de üzerine parlatıcı sürüyorsun, parlak kırmızı oluyor :)

    İyi ki o bereyi bulamamışsın, yazık nan Kediş'e :);
    Nedir senden çektiği? :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oje şahaneymiş, üçüncü katı sürdüm, anında kurudu, sımsıkı taş gibi oldu yine. ama donuk görüntü 2 günde gidiyor parlıyor.

      daha bitmedi bu iş, bi arkadaşım yeğeninin bebeklik beresini getirecek. takacam Kediş'e :)))

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.