15 Şubat 2014 Cumartesi

Mavi Mavi Masmavi

Geçmiş Valentine bayramınız mübarek olsun benim canımdan çok sevdiğim izleyenlerim. Neler yaptınız bakalım bu sevgi bayramında? Bizim şirketteki kızlara bir sürü çiçek geldi, sekreterlik bir an çiçekçi dükkanına döndü. Bense babamdan bir buket alacağımı bildiğim için heyecanla eve gelmeyi bekliyordum. Akşam olup eve gelince odama koştum ve hiç birşey bulamadım. Süklüm püklüm gittim, "baba nerede çiçeğim?" dedim meyus meyus. Adamcağızın yüzü düştü, unutmuş. Ay ben bir üzül, bir üzül. "Babam çiçek alacak diye beklerken, babayı aldım" diyebildim. Sonra akmaya hazır yaşlarla salatamı, pırasamı yeyip odama çekildim.

Kediyle oynamak bile beni neşelendiremedi, halbuki Kediş'in Valentine hediyesi yeni bir şapkası vardı dostlar:)







Sonra tık tık kapım vuruldu. Bir de ne göreyim! Babacığım kalkmış o saatte, o yağmurda gitmiş bana dünyanın en güzel buketini almış. Tabii ki de üzüldüm, yaşlı başlı adamın, gece yatacağı saatte Bebek'e gidip çiçek aramasına gerek yok. Ama çok da mutlu oldum, Valentine gününde baştan aşağı sevildiğimi hissettim. Anne-baba sevgisinin nasıl devasa olduğunu gördüm bir kere daha. Hayatım boyunca beni başka hiç kimsenin bu kadar sevmeyeceğini düşündüm.  Ve bu denli sevilirken, daha azına razı olmaktansa; yalnız olmanın çok daha güzel olduğuna karar verdim.








Tabii keyfim yerine gelince, Kate alert yapayım dedim. Sevgi bayramında, genç düşes Kate, bir okuldaki sanat odasının açılışına katıldı. Masmavi LK Bennet marka elbisesi ve elmas küpeleri ile pek şık ve zarifti. Saçlarını da öyle lüle lüle maşalatmadığı için çok daha fazla hoşuma gitti.















Tabii babamın güzelliği karşısında lafı edilmez ama Kate'in elbisesini beğendiniz mi? Ben beğendim:)

xo xo


12 yorum:

  1. Şimdi bu kadın doğum yapmış yani değil mi... piffffffff... biz de doğurunca böyle olabilecek miyiz pekiii?
    Happy valentine day canııııım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilemem. doğurmadan bile böyle olamam da, o ayrı :)

      Sil
  2. Siz böyle güzel yazin, bundan böyle Valentine çiceğinizieksik etmeyiz. Bunu saymayalim. Ne tesadüf ben d Valentine konulu yemekte okudum yazinizi.

    YanıtlaSil
  3. Aslıcım , yalnızlar kulübünün bir diğer üyesi olarak geçmiş olsun, bu 14 Şubat'ı da atlattık diyorum. Ama etrafıma bakınca aslında ne kadar şanslı olduğumu da görüyorum.İlişkin olsa bir dert, olmasa bir dert. Sevgilisi olan da mutlu olamıyor cnm. Bence bekarlar günü kutlanmalı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bekara her gün bayram ama çiçek alan yok, birbirimize mi göndermeli, bilemedim:) öptüm canım :)

      Sil
  4. Ne harika bir babaya sahipsin, okurken duygulandım :( Kesinlikle çok şanslısın :)

    YanıtlaSil
  5. Su royal annenin resmini zırt pırt koyma allahını seversen! Zorla lohusa depresyonuna sokcaksın beni....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah canım benim, bu gerçek değil, sahneye konulan bir oyun, bir proje. sen gerçek annesin, hayırlı uğurlu olsun,çok tebrik ederim:)

      Sil
    2. Gercek bir de göbeğim var ;) sevgiler

      Sil
  6. babanın çiçeklerini eksik etmeyeceği ama yine de o bir tane kırmızı gülünü de sevdiğinden alacağın daha nice sevgililer gününe Aslıcım.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.