3 Mart 2014 Pazartesi

Elveda Oscar Amca:(

Ne kadar üzgünüm bilemezsiniz dostlar. Bu sene Oscar törenini paralı kanal satın almış. Dolayısıyla işten eve gelip törenin tekrarını izlemek hayallerim suya düşmüştü. O dijitürk'e de uyuz oluyorum zaten. Blogları kapattıran pis kanal. Sonuçta ne ağlamalı ödül kabul konuşmalarını, ne In Memoriam'ı; ne de şarkıları; hiç birşey izleyememiştim:( Allahtan internetten çalıp çırptığımız fotoğraflar var da, kırmızı halı yazısı yazıyoruz.

Öncelikle insan değil, Olimpos dağından aramıza lütfetmiş kategorisinden tanrıça Angelina Jolie ile başlayalım.

50 yaşında ihtiyar koca, 15 tane çocuk derken şuurunu kaybetmiş olacak ki, ne olduğunu anlamadığım şu elbiseyi giyip gelmiş törene:


Kııız, Brad Pitt, bildiğin Zenginler de Ağlar'daki Luis Alberto Salvatierra'ya benzemiş yaşlanınca. Bir tek o gudik favorileri eksik:)))

kocam 50 yaşında, ben taş!


Yani bir sorun var bu elbisede, pek süklüm püklüm derken durumu çözdüm: Ablanın kötü yoktu! İnanmayan aşağıya baksın. Ölçüleri 120-40-40 olunca; elbise de sümük gibi sarkmış üzerinden, sanırsam daha götlü biri giymeli idi bu pırıltılı kıyafeti.

Annah! Kötüm! Kötümü kesmişler Holivut 'un izbe sokaklarında!


Herkesin pek beğendiği Kate Hudson'a ben de bayıldım. Çok asil ve toşbilli bir abla gibi görünüyor. Bu gocuklu elbise modasını da 2 sene evvel Gwyneth Paltrow çıkartmıştı hatırlarsanız. Ondan sonra da patlama yaptı. Valla Kate çok hoş göründüğü için buna laf sokamadım. Geçelim.








Kate'in annesi, bir zamanların meşhur komik aktrisi Goldie Hawn ile cici babası Kurt Russel da törene katılmışlardı. Maalesef. Keşke evde oturaydılar da, şu suratlarını çekmek zorunda kalmasaydık. Kııız, doğal yaşlanın dediysek insan gibi görünmeyin, işkembe gibi gezin demedik! Gidin de bi botoks yaptırın be.



Eskilerden keşke gelmeseydi dediğimiz bir diğer konuk da Liza Minelli idi. Bu da botoks ile suratının kalıbı çıkarttırmış, saten pijamalarını giyinip gelmiş. Botoksa o kadar para harcamış ki, sütyen bile alacak kuruşu kalmamış.

Üzgünüm ama bu fotoğrafı çeken adam kör oldu :

Vasfiye teyze ağladı beee

İçimiz açılsın, Lupita'ya geçelim. Bu sezon bütün ödül törenlerinde çok hoş görünen Lupita, Oscar töreninde de prensesler gibiydi.







Vee ödülünü almak üzere sahneye çıkarken şu zerafete, güzelliğe bakın. Hatırlarsanız geçen sene Jennifer Lawrence merdivenlerde serilip kalmıştı.



Pek güzel ve yetenekli bulduğum Jennifer deli gibi zayıflamış, peplum giyecek kıvama gelmiş. Gelgelelim, kırmızı halıda yine yerlere yuvarlandı salak:) Elbiseye gelince, boylu poslu bir kız, ben ona kabarık etekli kıyafetleri daha çok yakıştırıyorum sanırsam.





Genelde güzel giyinen kızıl saçlı afet Amy Adams'a nazar değmiş. Büyük Millet Meclis açılışına gidercesine lacileri çekip gelmiş.

sıkıcısın




Sandra Bullock ise şirazesi kaymış vaziyette yüzü gözü dağılmış geldi törene:



Ahahaha, sevmiyorum ya, en iğrenç fotoğrafını arayıp buldum:))

Julia Robert ise perdelik güpürden yaptırdığı manasız elbisesi ile hayal kırıklığı idi. Hele o peplumların rezilliği inanılacak gibi değil, insan bi ütü basar onlara, kanatlanmış nereye uçuyorsun?





Anna Kendrick ise cin olmadan adam çarpmaya kalkanlardan. Bardak kadar boyuyla, varoşik avamella elbisesiyle Angelina Jolie'yi taklide kalkışıp ağlayarak kırmızı halıyı terkediyor.




Anne Hathaway her sene pek havalı giyinirdi. Oscar kazandığı geçen sene ise bir yanlışlık sonucu pek gudik bir kıyafet ile törene katılınca nevri döndü. Artık iflah olmaz, yazık. Saçmasapan taşlı tuşlu assolist elbisesi ve kırpık saçları ile pek mutsuz görünüyor idi.




Charlize Theron'a da laf sokamıyoruz haliyle, bu heykelsi duruşuyla hepimizi döver:




Ben küçükken annemim başucunda 60 senelik abajurlar vardı, aynen böyle püsküllü:)) Jennifer Garner sanki ça ça çaa diye bağırıp püsküllerini yüzümüze sallayacaktı  :))





Yalnız yazdıkça içim daralıyor, meğersem ne rüküşmüş Holivut ahalisi. Misal şu teyze Morticia Addams kılığında törene katılmış:



Susam Sokağı ile büyüyen bir diğeri ise Minik Kuş kılığına girmiş. Keşki Kurabiye Canavarı olsaymışsın diyecektim ama aşağıdaki o işi halletmiş



Bu manyak, Allah muhafaza Laleli kreasyonlarının en şahanesi üzerine geçirip gelmiş, o yanar döner kadife midir nedir içim kıyıldı :)))



Bu sene kırmızı halıda dikkat çeken diğer bir akım da kefenimi giydim geldim modası idi. Demek bu gerizekalılık bulaşıcıymış, taa Holivut'a kadar gitmiş dostlar:)




Allah cezanızı verecek, siz de ölükler gibi çarşafa sarınıp Oscar törenine gelmenin hesabını vereceksiniz!

Bilmem farkettiniz mi, biricik Meryl Streep artık her sene aynı elbisenin farklı renklerini giyiyor sanki. Bu sene de sade ve rahattı. Canımız. Sana laf yok!



Bir zamanların Hermione'si Emma Watson, genelde başarılı seçimler yaparken; ilk kez katıldığı Oscar töreninde korkunç bir hanımteyze eteği seçmiş. Ne yaptın kızım, o etekleri keseydin de iki çocuğu giydireydin. Heçç beğenmedim.




Güzel ve de karizmatik Cate Blanchett ise pırıltılı elbisesi ile pek hoştu. Sana da laf sokamadım, geç otur. Küpelerine de bayıldım.






Bir de sinema sektörü ile ilgisi olmayıp yine de her sene ısrarla törene gelenler var ki ben de bunlara her seferinde tekrar tekrar gıcık olmaktan kendimi alamam. Misal Heidi Klumm.

Bu sene tövbe haşa Lady Gaga da Oscar kırmızı halısında yürüdü. O çirkin elbisesinin altına da rahmetli Zeki Müren'in genç kızlık ayakkabılarını giymemiş mi ayyyy terlikle ağzına ağzına vurasım geldi. Neyse pirzoladan, kalamardan bir elbise de giyebilirdi. Yapmadığı iş değil.




Bu gereksiz tayfasının bir gediklisi de Kelly Osbourne. Ozzy Osbourne'un kızı bu, bir zaman şişmandı, sonra zayıfladı, saçını maviye filann boyadı. Niyeyse her yıl Oscar törenine katılıyor. Fakat vermeyince mabud, neylesin sultan Mahmud? O suratla, Cesur ve Güzel'in beşgen çeneli Riç Foristir'inden hallicesin Kelly'cim. Artık uğraşma istersen.




Ayy dayanamiycim, çok uykum geldi. Yazımızı güzel bir şekilde bitirmek için canımız Veronica Mars'ımız Kristen Bell'e geçip şu güzelliğe bir göz atalım. Çok özel bir elbise olmayabilir ama elbisenin içinde pek mutlu bir hali olduğu için şahane görünüyor:



Gördüğüm fotoğraflar içinde en çok bunu beğendim:)




Son olarak, resimleri tararken şöyle bir şekil gördüm.  Görmez olaydım dostlar: kendisine edecek tek lafım var : Hay senin ağzına sıçalar!





Not: Fotoğrafları Zimbio'dan aldım, hiçbiri benim değil. Lütfen beni hapse atmayın. Tişikürler.

xo xo

9 yorum:

  1. Delü :)
    Seneye halkımızın kanellerinen birinden izleyek şunu inşallah da daha bol daha rahat yazıp birbirimize gülelim ayol :) Ay kız hakkaten Ancelinanın kötü yokmuş, versek accık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa evet sade fotoğraflara bakınca kesmedi. törende kim ne yapmış, kamerayı unutup sondaj yapanlar, efendim araya giren donunu çekenler filan derken çok muhabbet oluyor:)

      Sil
  2. dicitürke bu blogger meselesi yüzünden hala çemkiriyorum bir ara arıyorlardı sizi mahkemeye vereceğim aramayın dedim o gündür aramıyorlar çok fenayım hala kin güdüyorum
    Yazı her zaman ki şahane bu sene çok ilgisizim bu oskar muhabbetine sinemada film izleme alışkanlığım full animasyon boyutuna geçtiği için bkz. tarçınlı kurabiyem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen ben de dijiye kin güdüyorum, deve kini gibi asla geçmeyeninden:)
      animasyon candır, mutlu mesut izleyin, çok tatlı:)

      Sil
  3. Slm Aslıcım,
    Beğenilerimiz aşağı yukarı aynı. Kate Hudson'a bayılmam ama kadının hakkını yememek lazım, harika görünüyor. American Hustle filminden fırlamış gibi. Anasının kıyafetini de çok sevdim, çok zarif. Amy Adams bence lacilerle pek asil ve sade görünüyor, zaten o kızıl saçları en iyi o renk gösterir. Ben Penelope Cruz'u da çok beyendim, en iyi giyinen ünlülerdendir. Charlize de riske girmemiş, tam Oscar törenlerine yaraşır bir elbise seçmiş. Diğerleri şaka gibi !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canııım Benedict de var idi törende, en son onun fotosunu da koyacaktım ama çok uykum gelince unutmuşum:(
      Benedict millete photobomb yapmış kırmızı halıda , pek eğleniyor gibi görünüyordu meaşallah:)

      Sil
  4. mihihihih..gülmekten ölerek okudum..

    YanıtlaSil
  5. Jennifer Lawrence michelle williams'ın 2012 oscar halinin biraz sadesi olmuş resmen.

    Kelly gereksizi de fashion police programında olduğu için böyle her yerden çıkıyor :/

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.