25 Mayıs 2017 Perşembe

Nicole Kidman Cannes Kırmızı Halı

Ay tövbelerceee, yıllar sonra bloga dönüş yaptım. Nicole Kidman'ın bu seneki Cannes kırmızı halı performansını izleyince çok yazasım geldi, hayretim olsun :) Okuyan olur mu bilmiyorum ama niyetim bu yazının ardından Pippa Middleton'ın düğününü sonra da muhteşem Amsterdam seyahatimi paylaşmak.

Neyse, Nicole ablamız bütün dolgularını botokslarını yeniletip elden geçirmiş ve vampirsi suratıyla Cannes'da kırmızı halıda boy göstermiş. Artık biraz ürkütücü olmaya mı başladı nedir?


Christian Dior Couture :


Nicole'ün Cannes'de giydiği ilk kıyafeti gördüğüm anda bu yazıyı yazacağımı biliyordum. Elbiseyi çok beğenmiştim çünkü. Hoş o askılar beni sinir ederdi, sütyen askısı düşmüş gibi habire düzeltesim gelirdi ama olsun.








Calvin Klein By Appointment:


Nicole'ün ilk gece giydiği kıyafetin eteği 200 metre tül perdeden 150 saat uğraşılarak yapılmış. Sallamıyorum valla, Vogue'da okudum. Bence kaynakların gereksiz kullanımına güzel bir örnek olmuş, Nicole'ün yaşı geçti annem artık böyle tütüleri giymek için. Bir de yanında köylü kocasını getirmiş, yazık kadına yaa:) Beğenmedim ben bu balerina cif modelini.


balerina cif benim adım


temizlik bezinizim


Bu kadınceğizin kaderi hep kısa ufak tefek angut tipler

suratına ne olmuş tövbe estağfurullah birşey olmuş


Versace :


İkinci günün sabahı Nicole'ü çok beğendim. Siyah her zaman güzeldir anacım.




Tam bir Firdevs Yöreoğlu

Doğruya doğru : Yardırmış!

Armani Prive :


Gece ise çok güzel desenli bir kıyafet giymiş. Bunu da beğendim. Laf sokamadım valla.










Alexander McQueen:


Üçüncü günün sabahı Nicole, bizim Düşes Kate'in favori markasını tercih etmiş. Fakat cildi o denli beyazken bir de gidip bu tonları giymesini hiç anlamıyorum, kadın ortadan kayboluyor bu soluk renklerin içinde. Kıyafet çok hoş ama Kate'e daha çok yakışabilirdi. Ama bu modeli de Kate giyemez, ancak Nicole giyebilir. Bu ne yaman çelişki yaleppim???








Michael Kors Collection:


Son gece ise Michael Kors'un bu son derece eğlenceli kıyafeti içinde tanrıça gibi bizim Nicole. Sanki kankan dansçısı günlerine geri dönmüş.








püsküller harika :)


Nasıl buldunuz Nicole'ü?


xo xo

14 yorum:

  1. Bayılıyorum bu bloga. Rüzgar Gibi Geçti yazısıyla keşfettim. Her gün girip bakmaktan usanmadım. Yazı yine tam yerinde mükemmell

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy en sevdiğim yazılardandı Rüzgar Gibi Geçti. Çok sevindim, teşekkürler.

      Sil
  2. Çok kemçük buldum, kıyafetleri al, Nicole'u estetikcikçinin vitrinine "sakın kendinize bunu yapmayın" yazarak yerleştir. Kıyafetlere adres olarak seninle benim adresi verebilirler. Dar gelir ama olsun ekler pekler giyeriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahah enine ekledik diyelim, boyunu netçez Leylak'ım?

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. yazı dilin o akdar tatlı ki, bitmeseydi dedim ya :=) balerinli elbisesini beğendim ben. 200 mt tüle saygın olsun pls :D askjdsalkjda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tüle karşılık boynum kıldan ince, canım tül :)))

      Sil
  5. tüm yazdıklarına katılıyorum. o tütütve pastel renkli elbise olmamış. ama en en en birinci dersen, ilk fotodaki kıyafet derim. yeşille çok hoş olmuş. lütfen bir daha arayı bu kadar açma. Kraliyet ailesinden haberlerde geri kaldık bak. george ve charlotte'dan da haberler bekliyoruz:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birazdan geliyor en son George ve Charlotte haberleri :)

      Sil
  6. o işli elbise benim olsun
    sen seyahat yaz seyahat onu bekliyorum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazacağım, çok foto var Handaniko, toparlıyorum.

      Sil
  7. Ben de sadece en son kıyafetini beğenebildim, başkalarında görsem beğenirdim belki ama Nicole den daha iyisini bekledim.. siyah elbisenin yırtmacı olmasaymış ya da o çıkan dize de estetik yaptırsaymış daha iyi olurdu. Bir de saçlar çok sararmış yıpranmış ama sonuçta bize bin basar o da ayrı ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sana kimse bin basamaz bebeğim, en tatlısı sensin .

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.