27 Mayıs 2017 Cumartesi

PİPPAGİLİN ÇAKMA KRALİYET DÜĞÜNÜ


Geçen hafta sonu ben Amsterdam'da gezerken, biricik düşesimiz Kate'in kız kardeşi Pippa Middleton pek şaaşalı bir düğünle evlendi sevgili takipçilerim. Pippa'yı 6 sene önceki Prens William ile Kate Middleton'ın kraliyet düğünü ile tanımıştık. Poposu ile fenomen olmuş, düğünden arta kalan boşluklarda herkes Pippa'nın poposundan bahsetmişti. Halbuki o gün gayet şık ve zarifti Pippa, şu adamlar ne pis ya, pisssler!


Neyse, aradan yıllar geçti ve Pippa da kendine bir koca almaya karar verdi. Aldığı adam da bu :



Yaleppim nedir bu Middleton kızlarının kaderi? Güpgüzel kızların biri dişlek öbürü peltek kocaya düştü. Adamlar aşırısı aşırısı zengin diye bunlara sempatik mi görünüyor acaba?


Düğün Pippa ile Kate'in büyüdükleri köyün kilisesinde yapıldı. Önce tabii konuklar akın ettiler kiliseye, aman herkes moda dergilerinden fırlamış gibi rengarenk giyinmiş, gözlerim kör oldu ayol.











Kraliyet ailesinden bir tek Prenses Eugenie katılmıştı düğüne, hayret rüküş değildi. Çok şaşırdım :)




Bu arada konukları kilisenin önünde damadın küçük kardeşi Spencer karşılıyordu. Kız tövbelerce! Pippa kızım sen niye bunu almadın kör müsün nesin? Tamam James çok zengin olabilir ama bunun da açlıkta ölür bir hâli yok sonuçta.

kaynım bana kaysın işşallah yarappelalemin:)))

Spencer canım benim :

Spencer Matthews, Pippa'nın kaynı:)))


Gelinin annesi Carole Middleton, oğlu James ile geldi kiliseye. Kadının artık gülmekten ağzı ayrılmıştı, ikinci kızını da ultra zengin bir aileye vermiş, hayatta derdi tasası kalmamış bir kadının gülümsemesi idi bu. Kadının torunu geleceğin İngiltere Kralı idi, O gülmesin de biz mi gülelim?

Carole Middleton ve Kate ile Pippa'nın en küçük kardeşleri James.

Prens William ve Prens Harry de düğüne katıldılar tabii. Harry'nin sevgilisi Meghan ise ortalarda görünmedi. Korkarım yakında Harry ve Meghan'ın kraliyet düğününü izleyeceğiz ve bu son kaleyi de kaybedeceğiz dostlar.

Diana'nın oğulları


Küçük prens George ile minik prenses Charlotte, teyzelerinin düğününde çiçek kız ve iç oğlanı olarak görev alacaklardı. Herkes en çok onları merakla bekliyordu. Çocuklar yanlarında güzel anneleri ile kiliseye geldiler.




Kate ve Charlotte

Kate'in kıyafeti özel dikim bir Alexander Mcqueen tasarımı idi. Saçı başı, küpeleri ve o şahane şapkası ise nefis görünüyordu. Sanki İkinci Dünya Savaşı konulu bir filmden fırlamış gibiydi o gün Kate.





Kate ve Çocukları

Nihayet gelin hanım da babası ile beraber antika bir Jaguar içerisinde kiliseye geldi.



Pippa'nın gupür dantel gelinliğini Gilles Deacon dikmişti, duvağı şapkacı Stephen Jones hazırlamıştı, tiarası ve saç aksesuvarı Robinson Pelham tarfından elde yapılmıştı. Pippa tek kelime ile harikulade görünüyordu. Çok şık ve zarifti, ay bayıldım, sokacak tek lafım yok. Çok güzel olmuştu gerçekten.








Kapıda gelin hanımı bekleyen Kate ve çocukların Pippa'yı ilk gördükleri an çok tatlıydı:


Son olarak Kate Pippa'nın eteğini düzeltti ve içeri girdiler:



Kilisede ne oldu ne bitti bilemiyoruz tabii, demek ki son dakikada koşarak gelip "durun siz kardeşsiniz" diye bağıran biri düğünü engellemedi ve nikah kıyıldı. Sonra herkes dışarıya çıktı ve Middleton malikanesindeki düğün resepsiyonuna gitmeden önce son kez poz verdiler.





Altın takılmamış hiç :)))



Gelin ve damat bir başka antika Jaguar ile eve döndüler:



Tabii resepsiyondan hiç fotoğraf göremedik. Acaba Kate ne giymişti, çok merak ediyorum.

Bir düğün de böylece geçmişti işte, beğendiniz mi?

xo xo

Baaayyy :)))

12 yorum:

  1. çok güldüm yine ay şahanesiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok seviniyorum böyle yorumlar geldiğinde, beraber gülebilmek ne güzel .

      Sil
  2. ya judy okurken daha doğrusu fotoğraflara bakarken bir an, lan bunlar başka bir dünyada yaşıyor sanki, diye geçti aklımdan. öyle değil mi sence de yav, kıyafetler mekanlar çocuklar... hele o kırmızı ekose pantolonlu adamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla biz yeryüzünde cehennemi yaşıyoruz. Onlar hayatı yaşıyor

      Sil
  3. hakikaten yaşlı amca seçmiş kendine pippa. ben de gelinliğine ve zerafetine odaklanmaktan damadı hiç incelememişim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam 41 yaşında ama tipi değişik. Bir Spencer değil :)))

      Sil
  4. Ay hep düğün olsa, sen hep anlatsan. "Kaynım bana kaysın" da koptum, deli kız :) Yalnız buncağız Kate'den de mi zayıf bilmem, iç organları nerelerine sığıyor bunların yav? Kırmızı pantelonlarla tepsi şapkalarsa favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa sanırsam bundan sonraki düğün Harry'nin kraliyet düğünü olacak. Ağlaya ağlaya izleyip yazarım onu artık :)))

      Sil
  5. Altın takılmamış hiç : D Gülme krizi.

    YanıtlaSil
  6. carole middleton'ın gülüşünde iki kızını da iyi yerlere kapılamış bir mrs. bennet havası sezmedim değil

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.