22 Temmuz 2006 Cumartesi

Cevahir-Metro-Füniküler

Bugün Cevahir alışveriş merkezine gittim dostlar. Girişte harita alıp inceledim önce , sonra en alt kata inip yürümeye başladım ama içime baygınlıklar gelince beşinci kata çıkıp bir hamburger, patates matates yedim , enerji depoladım, sonra indim 4.kata, gezdim gezdim gezdim... oyy oyy oyy.. nasıl bir hayvan oğlu hayvanat, öküz gibi yer. Gez gez bitmez, gez gez bitmez... Spor ayakkabılara rağmen bacaklarım ağrıdı, elektronikçileri, ev eşyalarını, mobilya kısmını hiç uğramadan geçtim valla. Epey tükkana girip çıktım, biryerlerde güzel penye bluzlar vardı, penyelerini beğendim, kumaşını yani, acaba nerede yaptırmışlar diye meraklandım ama kimbilir hangi mağazaydı, nerden hatırlayayım? Kendime 20 ytl'ye Garfield baskılı bir çanta aldım, çıtçıtları pati, fermuar kafası da Garfield şeklinde püahahahaha! Sonra Gloria Jeans'ta kahve içip ayacıklarımı dinlendirdim.

Eve gelmek için de 1.kattan metroya bindim !!! Püahahahaa, aynen olmuşuz Japonya gibi çok hoşuma gitti, alışveriş merkezinden çıkıp şakırt metroya bin! Sanki Hankyu mağazası, ne küsel! Metroyla Taksim'e gelince de FÜNİKÜLERe binerek (füniküler ne demek YAAHUUUUU???) Kabataş'a indim, oradan da boş bir otobüse denk düşüp eve ulaştım. Metronun Kabataş'tan Bebek'e hatta Sarıyer'e kadar gitmesini istiyorum!

Haaa, bir de Body Shop'a Şebo'nun tavsiye ettiği hem ruj hem allık olarak kullanabilen naneyi sordum ama haberleri yok! Şeboooo! Duy sesimi! Nereden bulacaz sürünce fişne yemiş etkisi yaratan likit ruju???

1 yorum:

  1. valla cevahirdekilerin mallığı olsa gerek! iyi madem ben bir de metrositi'dekine bakayım. Ulan bana da para batiyo herhalde illa harcayacam püahahahaaa

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.