3 Ocak 2008 Perşembe

Yeni yıl, yeni yıl, yeni yılll

2007 bitti, gittiii... Şimdi taptaze bir yılımız var önümüzde, yeni seyyahatlere çıkacağımız, yeni yemekler deneyeceğimiz, bir sürü kitaplar okuyup, müzelerde, parklarda dolaşacak kocaman bir yeni yıl! (park-bahçe konusundan çok emin değilim :)

Tabii yeni yıl için şirkette bir kutlama yaptık, herkes birşeyler yapıp getirdi. Ben yemek yapmadığım için Wasa kıtır ekmek götürmüştüm püahahaahah, bildiğin sunta yani. Ama o da olmalı ki, tatlıdan içi bayılan kemirsin, değil mi?



Taner Bey de patronluğunu gösterip bize şişelerle şarap getirmişti, özellike Doluca'nın Öküzgözü mükemmeldi.

Böylece hep beraber yedik içtik, yedik içtik, ben sadece içtim de içtim, sonra herkes birbirine hediyeler verdi, ve de kutlama sona erdi. Sonra tabii ben eve giderken H&M'den aldığım atkı bere eldiven setimi şirkette unutuum. Yuh! Püahahaha, telefon falan unutulur anlarım da, insan atkısını beresini unutur mu yahu?
Neyse işte, sevgili günlük, işten çıkıp Bebek'e geldim, kuruyemişçiden akşam için fındık fıstık alıp eve döndüm, böyle evde içerek yeniyıla girdik işte, gecenin en eğlenceli şeyi de kesinlikle Huysuz Virjin idi, Seyfi Dursunoğlu'na saygılar sunuyoruz.

Sonra 1 Ocak günü tatilden faydalanıp Özger arkadaşla gezerken, D&R'da Best 100 serisinin Best 100 Christmas Songs paketini gördüm. İşte Prag'a gittik ya Nöel zamanı, her yandan şarkılar, türküler, good king wenceslas, let is snow, let it snow filan dinlemekten gaza gelmiş bulunup 25 ytl bayılıp ben bu cd'eri aldım dostlar. Ben kim christmas şarkısı kim, ne alaka yani?? Ahmet Özhan'dan Sordum Sarı Çiçeğe cdsini alsam daha akla yatkın! Tabii alışmadık götte don durmadığından, Nöel cdlerini dinlerken çok içim daraldı, ben daha şen şakrak şeyler beklerken, ağır aksak makamında şarkılar var idi bu 6 cdlik sette. Anladım ki, Nöel kutlayan, süslü püslü bir ortaçağ şehrinde değilsen, Nöel şarkısı dinlemenin bir manası yok. Hele ki Nöeli zaten kutlamayan biriysen kesinlikle gereksiz bir eylem.
İşte yeni yıla böyle bir dingillikle başladım, artık bu sene neler yaparım bilmem :)))

1 yorum:

  1. Bu sene sana kırmızı deri eteği kendi ellerimle dikip giydireceğim :))))))

    Hala umutluyum...

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.