21 Nisan 2009 Salı

Dan Brown nihayet yeni kitabını yayınlıyor

Da Vinci Şifresi ve Melekler&Şeytanlar gibi zevkli romanlarına bayıldığımız Dan Brown, 6 sene sonra nihayet yeni romanını yayınlıyor : THE LOST SYMBOL - Kayıp Sembol

Kitap 15 Eylül'de yayınlanacakmış ve şu anda Barnes and Noble'da preorder verebiliyorsunuz.

The Official Web Site of Bestselling Author Dan Brown

3 yorum:

  1. Melekler ve şeytanların film fragmanını izledim cuma uslu uslu wolverine i beklerken. (bu arada wolverine güzel ama hafif türkan kadir aşk öyküsü gibi olmuş) Umarım da vinci de yaşadığımız hayal kırıklığını bu filmde yaşamayız. Çok nadirdir sevdiğim kitapların filmlerini de sevmem. Ah don carloene aaaaah.

    YanıtlaSil
  2. Rüzgar Gibi Geçti'yi unutmayalım, uyarlama şaheseri bence :))) The Godfather dedin canımı çektirdin, gelecek hafta sonu da The Godfather weekend düzenleyeyim bari.

    Da Vinci'nin filminde Tom Hanks çok ağırdı bence, hiç sevmemiştim. Film de çok karanlıktı ne bileyim. Meleklerin kadrosunda ise EWAN MCGREGOR vardı, oooyoyy , Ewaaaaaannnnnn , Obi Wan'ım benimmm

    YanıtlaSil
  3. Godfatherı geçen pazar gündüzümün tamamını ayırarak seyrettim. Sicilyaya gidiyordum az daha. Geneli öyle ama judim nartanem salkım üzümüm misal devil wears prada kurtlar imparatorluğu kızıl nehirler. geisha nispeten fena değildi ama :)Bu arada can çekmesi demişken neden se anime attack of the clones istedim şu lanet işim bitsede eve gidip izlesem.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.