7 Nisan 2009 Salı

Götün kısmeti açılmışsa Barrak Amerika'dan gelirmiş

Dünkü trafik rezaletini geçtim. Onu da geçmemek gerekir ya, ulan salak Amerikalıların şopar başkanı yüzünden bizim vatandaşa eziyet etmek, yolları kapatmak ne demektir??? Herif, Türkiye bir islam ülkesidir diyerek geldi, ne bu sitayişle karşılamalar??? Pezevenk. İslam ülkesi götüne girsin senin.

Bugün de Tophane-i Amire'de öğrencilerle görüşürken "Ezandan önce toplantıyı bitirelim" demiş. Şerrefsiz!! Sen Mustafa Kemal'in Türkiyesinde böyle bir laf edebilir miydin?? Edebilir miydin ulan???? Hürriyet gazetesi de bu durumu "büyük nezaket gösterdi" diye anlatıyor, satılmışlar!!!!! Akp'nin ekmeğine yağ sürüyorlar elbirliği ile tabii , Aziz Nesin ustanın bahsettiği Türkiyenin yüzde 60'ının becerisi budur işte, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bu cumhuriyetin, laiklik bekasını yoketmek! Bu ülkeyi yıkmak üzere yola çıkmış adamlara devleti emanet etmek. Ondan sonra Amerikalı gelir islam ülkesi, aman namazı kaçırmayın der, Fransız nah Avrupa birliğine girersiniz der. Der de der. Siz de güya teğet geçen kriz götünüze girmiş vaziyette , at gözlüklerinizle mutlu mesut yaşarsınız.

1 yorum:

  1. işte ondan bundan medet uman aciz adamlar tarafından seçilmiş yine ondan bundan medet uman acizler tarafından yönetiliyor ülkemiz.

    biz de hiç bir şey yapamamanın acizliği içerisinde kızıyoruz.Ama başkalarına değil önce kendimize..

    Atatürk te bir insandı , biz de birer insanız. dünyayı değiştiren adamların hepsi birer insandı.

    muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızda , yol gösterecek olan ışık kendi gözlerimizdeyse , ampulu söndürmek için gereken güce sahibiz demektir.

    söndüremiyorsak bizim tek tek ve toplu olarak beceriksizliğimizden kaynaklanıyor.

    önce kendimize kızalım ,lakin başımıza gelen herşeyden biz sorumluyuz.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.