28 Nisan 2010 Çarşamba

haftasonu gelse de

gevşek donlarımızı giyip yayıp yatsak dostlar. Demin bunu düşünüp kendi kendime gülüyordum da yazayım dedim. Boğazın üstünde mükemmel bir dolunay var bu gece. Bulutların üzerinde tabak gibi testekerlek bir mehtap, önünden geçen şeffaf bulutlar tam bi kurtadam ya da dracula ortamı yaratıyor. Hani dişlerimi uzatıp deli deli koşasım geldi:)))

Alacakaranlık serisinin 4. ve de en pespaye kitabı olan Breaking Dawn'ın filme çekileceği az önce kesinleşti.Ulan sanki adamlar altın yumurtlayan tavuğu keseceklerdi, takır takır parrraaa basıyorlar, yapmayacaklar mıydı sanki son filmi? Ne kadar sığ ve basit de olsa gidip izleyeceğiz. Hatta ben 1 hafta önceden pilet filan alırım , sonra en az iki kişiye "aaa ben izledim ammaaa seninle de giderim sinemaya" deyip en az 3 kerre izlerim bu filmi püahahaha.

Breaking Dawn filmini Bill Condon yönetecekmiş. Yaniii Chicago'yu yazan Dreamgirls'ü yöneten adam. Allahımmm Tıvaylayt müzikal olursa işte ona dayanamam.



Demin tevede Restorasyon diye bi filmin sonunu gördüm.Doksanlardan kalma bu filmi hep izlemek istemiştim. Başrolde gencecik Robert Downey Jr , (hep Al Pacino'ya benzetirim onu) , 17. yüzyılda London'da veba salgını ortasında kalmış bir doktor idi, hastaları karantinya kapatmayıp iyileştirdi, sonra kralın metresini de iyileştirdi, ama bu saraydayken London'da yangın çıktı vee bunun minik bebek kızı da evde kalmamış mı? Amaaann daktır kayıklara bindi, şehre geldi, yanan binaya daldı ama bina yıkılınca nehirde duran bir kayığın içine düşüp (leş kokulu Taymis nehri ? :)) yüze yüze kırlara gitti:))) kendine geldiğinde Margaret Margaret diye ağlıyordu ki, Kral hazretleri geldiler , meğer bebeğin dadısı Margaret'i kurtarıp saraya kaçmış. Böylece daktır bebeğine, ayrıca kralın inayeti ile eski malikhanesine filan da kavuştu.Ulan ne bal, London'da bayıldı , malikhanede ayıldı, bebek de kucağına düştü löp diye hahahaah.






Sonracığıma, Al Pacino bir TV filmi yaptı :You Don't Know Jack
Film HBO kanalında yayınlanıyor. 130 bilmemkaç kişiye ötanazi uygulaış, ölüm meleği Daktır Jack Kevorkian'ı anlatıyormuş film. Pacino yardırmış diyorlar. Filmin sinemada değil de tv'de oynaması büyük kayıp diyorlar. Piki biz nasıl izleyeceğiz bu filmi?




Bu gecelik sohbet bu kadar idi. Herkese iyi geceler dostlar:)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yaz ki muhabbet olsun.