12 Haziran 2011 Pazar

Haftasonu yazısı 1 - Düşes'in Düşeş kıyafetleri

Nihayet Prenses Diana'dan sonra, kraliyet ailesinde bakmaya değer güzel bir şey var dostlar : Cambridge Düşesi Catherine. Düğünden sonra bir süre sesi soluğu çıkmayan çift, balayı dönüşü ne yapacak, ne edecek, Kate acaba neler giyecek, Diana gibi giyip çıkarttıklarını sürekli takip etme zevki verecek mi bize diye merakla bekliyorduk.

Düğünün ertesi günü Buckingham Sarayından ayrılırken, genç düşes cici bir Zara elbise giymişti



Balayı dönüşü ise Düşes Catherine, Obamaların İngiltere ziyareti esnasında kısa bir an sahalara çıktı. İpincecik tel gibi vücudu ve de zarif Reiss kıyafeti ile çok sade ve hoştu. Ayrıca balayı dönüşü adet çikolata rengine sahip olmuştu:


Geçen hafta ise  Kate, kraliyet ailesinin bir üyesi olarak Epsom derbisine katıldı, bu geleneksel at yarışlarında parasını haliyle Kraliçe'nin atına yatıran Catherine atın 3. gelmesi sebebi ile maalesef kaybetti. Düşes kraliyet ailesi ile katıldığı bu ilk geleneksel etkinlikte yine pek şıktı.






Fakat asıl bomba derbiden birkaç gün sonra yapılan ARK Gala yemeğinde patladı. Geceye kocası Prens ile katılan Düşes, şahane pullu payetli pembe elbisesi ve de süet ayakkabıları ile çok gözalıcı görünüyordu. Çok beğendim!







Dün ise genç Düşes, bir başka geleneksel kraliyet ailesi etkinliğine katıldı: Kraliçe'nin resmi doğumgünü kutlaması Trooping the Colour. Kraliyet ailesi ile beraber at arabalarıyla saraydan çıkan Kate, düğününden sonra bir kere daha bu antika arabalarda sürüş zevkini tadıp Buckingham sarayının balkonundan tekrar kalabalıkları izleme keyfi yaşadı. (Cümleyi bağlayamadım da balkonda mal mal durup insancıkları izlemek keyiflidir herhalde ne bileyim??)

Bu özel gün için William damatlık üniformasını giyerken, Kate bizi hayal kırıklığına uğratmadı ve Alexander McQueen'den böyle kısa kuyruklu muyruklu harika bir ceket-elbise giydi:




Aynı günün akşamında ise kızkardeşi ile bir arkadaşının düğününe katılan Kate, abartısız tarzı ile yine takdirlerimi kazanmayı bildi. Zaten o kadar incecik olunca ne giyse güzel görünüyordu, Düşes de çok hoş seçimler yapıyordu, aferim ona:




Dedikodu sitelerine göre bu elbise daha önce 2007 yılında Kate'in üzerinde görülmüş. Süper değil mi, herşeyi tekrar tekrar kullanıyor. Ayrıca ben olsam değişmeye üşenir, sabahki kıyafetimle bir koşu gider düğünü de aradan çıkartırdım ahahahah, Düşes olmak böyle birşey herhalde dostlar:)))

Evet şimdi ay sonunda Kate ve William'ın Kanada turuna çıkmasını bekliyoruz, artık günlerce gözlerimiz bayram eder diye beklemekteyiz dostlar..

Siz de Düşes Catherine'in seçimlerini beğeniyor musunuz ?

xo xo

8 yorum:

  1. beyazlılar hariç hepsini pek beğendim, ben de istiyorum ben de ben de!

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok zarif yaaa ben de uçuk pembe elbiseye bay-ıl-dım! yanlız at yarışlarındaki fotoğraflarda sanki çantanın etiketini çıkarmayı unutmuş :D

    YanıtlaSil
  3. Çavlan : biz de böyle giyinip kuşanıp bir de şapkalarımızı taksak ne hoş olurdu ama:)) ben beyazlara meyve suyu döküp topuklularla bileklerimi burkardım hemen o başka:))))

    Gürültü : ahahahah evet ya, yandan birşey sarkıyor nedir o? pühahah:)

    YanıtlaSil
  4. Heheh çantayı sponsor firma vermiş galiba, kullan sonra iade edersin ama etiketini koparma demiş sanırım:))
    Ben de takıldım o etiketlere ama çantadan olduğunu sanmıyorum, at yarışında bahisle ilgili birşey olsa gerek.
    Ha bir de bacaklar çok ince ya, büksen kırılacak gibi duruyor:)))

    YanıtlaSil
  5. çok zayıf bu kızcağız yaw..beni rahatsız ediyor o kadar zayıf olması..-hayır hayır kendi şişkoluğumla alakalı diil-

    YanıtlaSil
  6. Valla senin de yazdığın gibi canım kız zayıf ne giyse güzel durur bu fotolardan ve açık büfe tatilden sonra ben de kasayım diyorum dukan diyetine mi girsem ne etsem. Uzun lafın kısası güzel seçimler yapmış şapkalar falan bayıldım pek zarif ben onun yerinde olsam ne kadar kraliyet takısı varsa hepsini takardım :))

    YanıtlaSil
  7. yakıştı bu kız saraya. yalnız o şapkalardan nefret ediyorum ben, yani kendim takamam o açıdan, allahtan düşeş müşeş falan olmadım:D

    YanıtlaSil
  8. Leylak Dalı : ahaha herhalde öyle bişeydir ama etiket gibi görünüyor, çok eğlenceli:))


    Zoikuş : ayy ama eski fotolarda epey toparlak suratlı kate, son zamanlarda böyle kurudu yavrucak:))

    thalassapolis : heyy hoşgeldinnnn denizcim:))) valla açık konuşayım ben de kraliçe'ye yalakalık yapar, o muazzam mücevherleri kullanayım diye ağzından girer burnundan çıkar, en büyük tiarayı isterdim yani:)

    küfkedisi : ayy ben kafamda taşımayı beceremem ama çok hoş görünüyordu:)

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.