26 Ocak 2013 Cumartesi

Alışveriş Terapisi Bu Mu Yoksa??

Selam dostlar :)

Yeni yıl için aldığım "bloga daha fazla yaz" kararımı gerçekleştiremedim henüz maalesef. Ocak ayı epey yoğun geçti, geçen günlerde de macera yaşamadım. Hele Cuma akşamı son dakikada yetişen koleksiyonlar yüzünden epey gerginleşince, aman eve gitmeyeyim, biraz gezip rahatlayayım diye düşündüm.

Serviste muhabbet ederek ite kaka Mecidiyeköy'e geldik. Meydanda kahramanca servisten atlayarak Cevahir'e yürüdüm. Benetton'da %50 indirim artı kasada %20 indirim kampanyası vardı. Birkaç gün önce gözüme kestirdiğim turunculu elbiseyi deneyeyim dedim. Elbise oldu, hatta bir de ceket bile oldu:))


Yakılacak gri yünlü paçoz elbisemin yerine güzel kırçıllı yeni bir kışlık elbisem olmuştu. Fakat asıl güzel olan ceket. Alışverişe çıkarsanız deneyin derim. Kalıbı pek güzel. Ben artık hırka yerine böyle yünlü ya da tüvit ceketler gitmeyi seviyorum, daha hoş görünüyor.



Bu pofidikleri kocaman bir torbaya ittirmişlerdi. Ben de boynumdaki battaniye gibi kareli atkımla, gereksiz şemşiyemi çantama tıkmıştım. Çanta elimde gülle gibi, öbür kolumda paltom, yeni alışverişlerim... Bohçacı gibi mağaza gezecek halim yok ya, bir Zara'ya bakıp çıkayım dedim. Höfleye pöfleye mağazaya girdim ki bir kalabalık, 2 kilometre de kasa sırası olmuş, arkama bakmadan kaçtım.

Alt kata inip metroya bindim, 4.Levent'te inerek metrodan direkt Sapphire'e geçtim. Burası da ömrümde gördüğüm en ruhsuz, en manasız alışveriş merkezi herhalde ama gelin görün ki bana en yakın H&M burada idi. H&M'de deli indirim vardı ama herşey gözüme böyle bir paççooozz, ucuuuuzzz, çul çapuuuttt görününce iki katı da gezerek birşey almadan çıktım oradan.

Hımhım'ın tam karşısında Mango var, oraya gireyim dedim yorgun yorgun yürüyerek mağazaya girdiğimde böyle bir tuhaf geldi herşey gözüme. Kurbağa yeşilleri ile çingiş pembeler, beklenmedik tasarımlar??? Ulan meğersem Mango diye Adil Işık'a girmişim ahahah:)) Ayıp olmasın diye şöyle bir etrafa bakıp - artık kime ayıp olacaksa - hemen bitişikteki Mango'ya kaçtım.

Mango'da kısa bir tur atıp boşa para harcamamaya karar vererek metroya geri döndüm. Şu noktada eve dönmemi bekliyorsanız yanlış düşünüyorsunuz:)) Bir durak geri döndüm sadece ve Levent'te inerek Metrocity'e geçtim:))) Zara'yı gezecektim illa.

Metrocity'de ilk önce Body Shop'a girdim. Amaç hindistan cevizi idi. Geçen hafta Minik Sinem'le Cem Yılmaz'ın gösterisini izlemeye sinemaya gitmiştik. O gün Watsons'dan kocaman hindistancevizli bir duş jeli almıştım. Şerrefsiz Çinliler içine ne kattıysa bende bir bağımlılık yaptı ki sormayın. Tek istediğim herşeyi sürüp küçük kıllı bir ceviz gibi misss gibi kokmak idi artık. Bu tarz antin kuntin şeyler de Body Shop'ta bulunur elbet. Ben de body mist ve vücut sütü aldım, dilediğimce hindistan cevizi gibi kokuyorum yani artık:))



Zara'ya da uğradım elbet ama artık enerjim bitmiş, hiç birşey almadan çıktım, saat 10 olmadan bir kahve içeyim dedim. Kendimi Starbucks'a attım, ayaklarımı uzatıp dinlendim ohh. Nihayet dışarı çıkarken, Malatya Pazarından Japon çekirdeği buldum. Bunlardan bizim Japon arkadaş Miki getirmişti daha önce. Hoşuma gitmişti, araştırınca Malatya Pazarında satıldığını öğrenmiştim. Deneyeyim diye aldım bakalım, güzel mi?

Ohhh eve geldiğimde muhallebi gibiydim, kulak memesi kıvamına gelmiştim, ne gerginlik kalmıştı, ne sıkıntı :))

Acaba alışveriş terapisi gerçek mi? :)))

Neşeli, dolu dolu bir hafasonu olsun:)

xo xo


17 yorum:

  1. sapphire'de h&m olduğunu şimdi senden öğrendim. tee istinye park'a gitmek için üşeniyordum. sağolasın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Metroyla gitmesi çok kolay, 4. Levent'te inip Çeliktepe çıkışına yürüyünce, direkt avm'ye giriş var:)

      Sil
  2. "Tek istediğim herşeyi sürüp küçük kıllı bir ceviz gibi misss gibi kokmak idi artık" cümlemizin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. püahahah:)) oh kokuyorum valla miss gibi:)))

      Sil
  3. ay okurken yoruldum ben ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de yoruldum:)) ama böyle koşturmayı seviyorum, elimde torba, palto filan olmasa iyiydi:))

      Sil
  4. judy bana elbise alsana


    şaka bir yana nereye koyuyorsun bu kadar elbiseyi yahu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu aralar hepsi dolapta cips gibi dizildi yavrucaklar handaniko:)

      Sil
  5. Heh hee. Ben de Sapphire'ın nerde olduğunu, nasıl ulaşılacağını henüz sizden öğrendim :) Bir şey soracaktım. Debenhams'a hiç bakıyor musunuz? Orada da bol çeşit var ve sanırım kalitesi ortalamanın üzerinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Debenhams'ı on yıl sonra kısmetse:))) daha yaşım küçük. şimdilik zara mango idare ediyorum.... Püahahah:)))

      Sil
    2. On yıldan den vurarak yaşımı yüzüme vurduğunuz için teşekkürler sayın Judy Abbott :)) Şaka bir yana Deb. de çok çeşit vardı (özellikle kadınlar için, erkekler yine sığ) ama siz bilirsiniz. gençlerin işine karışmayalım :)

      Sil
  6. hahahaha nuran ile burada karşılaşmak ilginç oldu. arkadaş evlenmiş belki çocuğu bile olmuş haberimiz yok, burada yorumda gördüm herifi. blog dünyasının sürprizleri

    zevcelerine elbise bakacak belli ki:)))))

    YanıtlaSil
  7. ne kadar şaşırmışsın öyle! beni bulmak bu kadar zor değil blog dünyasında yahu

    YanıtlaSil
  8. yok canım şaşırmadım, sevindim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakiki muhabbet sıcak sohbet, dostları kavuşturan blog:)))

      Sil
    2. Evet aynen :) Tabii Handan blog aleminin eskilerindendir. Zaten buralarda karşolaşmak muhtemeldi.

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.