14 Ocak 2013 Pazartesi

Nicole Kidman Golden Globes Red Carpet

Moda ikonumuz Nicole Kidman, dün geceki Altın Küre ödül törenine, sanat eseri gibi bir Alexander McQueen elbise ile katıldı. Kısa saç boyu ve özellikle renkli mücevherleri çok hoşuma gitti dostlar.










Beğendiniz mi?

7 yorum:

  1. Amanın, pek başarılı. O transparan yerdeki bantların düz değil de çapraz iniyor olması şahane bir hile olmuş, beli iki kat daha ince duruyor. Balyaj (?) ve fön kullanan kocasına ise "bizimle deyılsın" diyoruz. Katlı papyon mu kaldı ayrıca allasen?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biraz daha incelse kopacak kadar ince görünüyordu, o yüzden blogumuzun ikonuydu, olmak istediğimiz ama asla erişemediğimiz inceliği sembolize ediyordu:)))
      ay o kocasına hiç başlamayayım şimdi:))

      Sil
  2. ışıl ışıl oklar zımba modasıyla dalga geçen estetik bir detay olmuş. yalnız bu kadar modern bir elbise için daha farklı bir saç modeli beklerdim. bir de model gereği göğüslerin biraz ön planda tutulması gerekiyor, niköl'ün göğüsleri bu durumda biraz eksik kalmış, orayı bir şekilde halletmeleri lazımdı. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onlar ok mu? biz lady charlotte ile kuş sandık:))) göğüslerinin de akıp gidecekmiş gibi göründüğü konusunda hemfikiriz:))) halbuki bikaç sene evvel silikon sokuşturmuştu, elbiselerden taşıyordu cücükleri. çıkarttırdı mı acaba?

      Sil
  3. Judycim, Nicole konusunda seninle ayrı düşüyoruz.(Hani Kate kardeşliğimiz var ya :)) Bu kadınceğizin gerçekten muhteşem gençliğini bildiğimden bu botoksla şişirilmiş ifadesiz suratı, çok yapay ve itici geliyor bana. Giysi süper ama taşıyan kişi olmamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay canım işte benimki alışkanlık, ne olsa o Moulin Rouge filminin bi de seneler evvel giydiği kıpkırmızı Balenciaga'nın 40 yıl hatırı var:)))

      Bi de başka takip edecek kadar sevdiğim kimse yok aslında. Nicole eskiden daha şahane giyiniyordu, bu türkücü kocası bozdu bunu diyorum:))

      Sil
  4. Türkücü kocası da bizden biri oldu artık.

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.