14 Eylül 2013 Cumartesi

Kate Alert : Taşlı pullu Kate

4 kiloluk tosun yavrusunu doğurmasının üzerinden daha 2 ay geçmemişken; Cambridge Düşesi Catherine ışıltılı bir rüya gibi kraliyet görevlerine geri döndü sevgili Elizabeth sever dostlar :)))

Prens William'ın koruyucusu olduğu ve Afrika'da doğal hayatı korumak için çalıştığı TUSK organizasyonunun ödül galasına, Düşes Kate baştan aşağı pullu bir elbise ile katıldı.









Ödül töreninde yaptığı konuşmada, Prens William, bebek prens George'u ilk kez evde dadısıyla bıraktıklarını, bu yüzden sürekli cep telefonlarını kontrol ettiklerini söyledi. Meğersem, vaktiyle Prenses Diana'nın William için tuttuğu emektar dadıyı emeklilikten geri çağırmış William. Dadıcık 70 yaşında, İngiltere'nin bir diğer veliaht prensine daha bakıyormuş. Ayrıca prens George aslan kükremesi gibi ağlıyormuş:))

Kate'in elbisesi için önce 3000 dolar dedikoduları çıktı. Sonradan öğrendik ki, Jenny Packham'ın Debenhams mağazaları için yaptığı bir koleksiyondanmış ve de 355 dolarmış fiyatı.











Kate'i yeniden görmek çok hoştu doğrusu. Saçı makyajı sapsade idi. Halbuki bizim kuaförlerin eline düşse, kafasına bol spreyli kocaman topuzu kondurur, suratına da simli boyaları basarlardı. Düşes Simge olarak giderdi artık galaya ahahahaha:))))

Bence Kate saçını toplamalıydı bu elbisenin üzerine. Onun dışında güzeldi.

Beğendiniz mi bakalım?

xo xo

6 yorum:

  1. İnsanın baktıkça bakası geliyor, içi açılıyor, kızımız çok güzel. o pullu elbiseyle sanki "oğlanı da doğurdum, veliahtı da verdim " havası katmış kendine:))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohh güç bende artık, sarayın hanımağası benim kıyafeti diyorsunn yani:)
      zaten Kensington Sarayına taşınıyorlar, William helikopter pilotluğundan ayrıldı. Prens hayatı yaşayacaklar artık, kırmızı kurdele kesip Avustralya'ya filan gidecekler ziyarete:)

      Sil
  2. Bu kız saçlarını toplamayı ne zaman öğrenecek Allahım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. belki Galler Prensesi olduğu zaman tiara takıp sarayda resmi yemeklere katılırken saçlarını toplamayı öğrenir amma o vakte kadar benim içim geçmiş olur anacım:)

      Sil
  3. Dediğin gibi saçlarını toplasaymış iyiymiş.. Ama kadın ne giyse yakışıyor ya. O allı pullu elbiseyi biz giysek rüküş durur ama o giyince yakıştırmış işte kendine..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o elbiseyi biz giysek saçımızı 2 katlı aslanbaş yaptırıp delisaraylı gibi dolanırdık:))) Kate sade takılıyor, düğününde bile sadeydi, o yüzden hoşumuza gidiyor belki de:))

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.