16 Haziran 2014 Pazartesi

Kate Alert : Trooping the Colour

Ben Paris'teyken bir sürü Kate alarmı geldi ama ancak şimdi paylaşabiliyorum dostlar.

Geçen Cumartesi Londra'da geleneksel geçit alayı ile Kraliçe 2.Elizabeth'in doğumgünü kutlandı. Aslında Kraliçe Nisan ayında doğmuş. Fakat adet olarak yazın kutlanıyor ki o yağmurlu memlekette herhalde en mantıklısı bu idi.







Yıllardır süren geleneklere uyan Kraliçe, önce birliklerini denetledi, sonra balkondan halkı selamladı. Tabii bizi ilgilendiren acaba Kate ne giymiş idi?






Genç kız gibi pembişlere bürünmüş Galler Prensesi Camilla ve kaynı Harry ile aynı arabada oturan Kate'cik, Alexander McQueen olduğu tahmin edilen yeni bir takım giymişti. Kocaman incili broşu nefisti. Prens William ile Prens Charles, kafalarında o meşhur ayı postu şapkalarıyla at üzerinde geçide katılmışlardı. Sonra balkonda hepsi bir araya geldi.










10 Haziran'da Düşes Kate, Greenwich'deki Deniz Müzesinde bir kahvaltı resepsiyonuna katıldı. Krep kumaştan beyaz bir gündüz elbisesi giymiş idi:










Bence o gudik altın kolyeyi takmasaymış iyiymiş.




Aynı günün akşamı, üstünü başını değiştiren Kate, Buckingham Sarayında, Kraliçe'nin verdiği garden partiye katıldı. Bu sefer iki yıl önceki Elmas Jübile kutlamalarında, kiliseye giderken giydiği dantel Alexander McQueen elbiseyi giymiş, yeni bir de şapka takmıştı.
















Son olarak, 6 Haziran'da, William ile Kate, Normandiya'ya giderek Normandiya Çıkarmasının 70. yıldönümünü kutladılar. Bu ziyarette Kate, geçenlerde Yeni Zelanda'da giydiği o şahane Alexander McQueen mantosunu giymişti. Siyah şapkasını daha önce hamileyken takmıştı bir kere.














Sizce hangi hali en güzel?

xo xo


5 yorum:

  1. ben yarım kol elbise sevmiyorum aynı şekilde erkekte de kısa kol gömlek! o yüzden o o uzun kollu elbise güzel
    ya askılı olsun elbise ya da uzun kollu
    yarım kol ne yav

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ben severim. Uzun kolu sıvayıp dirseğime getirince pek hoşuma gider nedense. Gömlek kollarını sıvamışmadamlardan da çok hoşlanırım. Ay! :)))

      Sil
  2. Her haliyle kalpkalpkalp ben olsa da naçizane sıralamam:
    1. Alexander McQueen olduğu tahmin edilen yeni takım
    2. Alexander McQueen dantel elbise
    3. Mavi palto
    4. Kahvaltıya gidiği elbise :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en çok mavi palto, ah o palto kalpkalpkalp ben:))) sonra da dantel elbise. McQueen'lerin alayını alayım ben hatta:)))

      Sil
  3. Paltonun orjinalindeki cep detayı daha hoş değil mi? Bozdurtmasaymış keşke. O değil de 2 yıl önceki elbiselerime bir bacağım ancak sığıyor. İmza: bir çocuk anası yurdum kadını

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.