14 Mart 2015 Cumartesi

Kate Alert : Kate'in Göbekle İmtihanı

14 Mart doğum günüm şerefine, size çok güzel bir Kate alert yazıyorum dostlar. Maşallah, geçen hafta Kate'in kocaman göbeğine aldırmadan bol bol gezdiği, pek dolu bir kraliyet haftasını daha geride bıraktık


Pazartesi günü düşes Kate, prens kocası ve onun naftalin kokan ailesi ile, Westminster kilisesinde, İngiliz Milletler Topluluğu için yapılan ayine katıld. Kocaman inci düğmeli pembe mantosu ve kafasına kondurduğu enginar modeli şapkası ile pek bir sevimliydi Kate'cik.





Kayınbabası Charles ile pek cici kuku muhabbetlere dalan düşesimiz, geçen hafta çıkan, "Kate'ler Charles'a torununu göstermiyormuştu" dedikodularına cevap mı veriyordu bilemedim.



Kilise çıkışı kapıda kendini bekleyen çiçek buketini alan kahramanımız, akşam yemeğinde kafasındaki enginarı bir güzel zeytinyağlı yapmak üzere mutlu mesut evine dönmüştü.



Çarşamba günü, Cambridge Düşesi,bir sanat galerisini ziyaret etti. Geçen hamileliğinde giydiği Dalmaçya desenli mantosunu giymiş, saçını da at kuyruğu yapmış idi.







Yerde iki seksen yatan bu sanatçının performansını görünce, eminim Kate de aynen benim gibi, "Sanatın moderninden hiç haz etmiyorum!" demiştir:)



Perşembe günü Kate, meşhur Downton Abbey dizisinin setini ziyaret ederek oyuncularla tanıştı. Kate ile William bu dizinin hastasıymışlar, Kate bu ziyaretten büyük keyif almış olacak ki, planlanan saati geçti ziyareti, uzun sürdü.




Dizide Lady Mary'nin oğlu George'u oynayan oğlan, Kate'in oğlu George'a cici bir oyuncak hediye etti.




Kate'in krem rengi mantosu pek cici, pek şıktı dostlar.








Ne yazık ki, bir insanın Downton Abbey setini ziyaret etmesinin biricik sebebi olan Maggie Smith, hastalandığı için sette bulunmuyordu. Halbuki Kate'i Maggie Smith ile yan yana görmek harika olurdu.




Cuma günü ise Kate ile bütün kayın sülalesi, St Paul katedralinde Afganistan'da ölen İngiliz askerleri anısına yapılan törene katıldılar.



Beulah London markasından giydiği lacivert mantosu ve yeni şapkası ile Kate pek zarif, pek hoştu. Saçlarını da topuz yaptırıp eksiksiz bir şıklık sergilemişti.




Ayrıca elmaslarla çevrili tanzanit taşlı yeni mücevher seti de gözlerimizi aldı!




Ama fotoğrafların en hoşuma gideni, 100 yaşındaki yorgun kraliçenin, 120 yaşındaki kocasının elini tutarak merdivenlerden indiği an oldu. Yıllar var ki kraliçe ile Prens Philip'in böyle el ele tutuştuklarını görmemiştik. Pek dokunaklı geldi bu halleri bana.




O zaman tarz mı farz mı? Hangisi en şık Kate idi? Oylamalar başlasın :)

xo xo

7 yorum:

  1. En bastaki ve en sondaki haric... digerleri suuper.

    YanıtlaSil
  2. Doğum günün kutlu mutlu olsun. Bol gezmeli, arkadaşlarla güzel yemekler yediğin keyifli buluşmalarla dolu, sevgili kedin ve ailenle birlikte sağlıklı huzurlu bir yaş dilerim :D

    ve gelelim Kate Hanıma, en son fotoğraftaki kıyafet favorimdi çünkü lacivert rengini çok seviyorum ama krem paltosu da çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  3. Beni de Kraliçe ve Prens'in el ele hali etkiledi ;))) Düşes'e her şey çok yakışsa da benim favorim ilk resim oldu,çok şirin gözüküyor ;))

    YanıtlaSil
  4. Nice mutlu yıllara, yeni yaşında da bol bol Paris'e gidersin inşallah, bizlerle de detaylı olarak paylaşırsın:)))
    Kate'in tüm resimleri güzel ama birinciliği pembişe veriyorum, ikincilikse lacivert manto da, üçüncü de krem
    çenebaz

    YanıtlaSil
  5. Bence de en güzel ve şık olan pembe olan :) takipteyim sizi bana da beklerim http://gulumsetenhobiduragim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Bebek kız mı erkek mi bu sefer?

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.