26 Eylül 2016 Pazartesi

Kate Alert : Kraliyet Kanada Turu 1.Bölüm

Selam dostlar!

William ve Kate'in yepyeni kraliyet turu ile karşınızdayım. Bizimkiler bu sefer Kanada'ya gittiler. Daha önce 2011 senesinde, evlendikten 2 aycık sonra Kanada'ya gitmişlerdi, Kate bir sürü güzel şey giymişti ama ben blogda yazısını yazmamışım hayret. 5 yıl sonra 2.kere Kanada'ya giderlerken yanlarında çocuklarını da götürdüler, bu yüzden tur epey heyecanla bekleniyordu.


Böylece Cumartesi akşamı Cambridge ailesini taşıyan uçağı alada Kanada'nın bir içim su başbakanı Justin Trudeau ve karısı ile Kanada'nın Genel Valisi karşıladılar. Kanada Kraliçe 2.Elizabeth'e bağlı olduğu için bir valisi var, monarşik sistem. Justin Trudeau ise ayy harika değil mi, adamı görünce Justin Bieber'ın peşinden Casstiiiiiiiinnnnn diye höykürerek koşan kızlar gibi bağırmak istiyorum.





Evet, uçak geldi, merdiven yanaştı, tabii Kate ne giymiş diye heyecandan nefesimiz kesilerek bekledik ve Jenny Packham'ın özel olarak hazırladığı elbisesiyle müthiş görünen Düşesimiz uçaktan indi. Kraliçenin ödünç verdiği Kanada'yı temsil eden yapraklı elmas broş göğsünde parlarken kolunda da çirkin kızı Prenses Charlotte'ı taşımaktaydı. Bu çocuğu da yaptılar ama olmadı, Diana'ya benzemedi, başka da yapmazlar herhalde ne bileyim. Her daim aşırı sevimli Prens George ise babasının elinden tutmuştu.









Castiiiinnn

Uslu dur gebertirim.

Evde gösteririm ben sana!

Kate harikaydı, son derece şık ve asil görünüyordu. Saçlarını toplamış, şapkası,  tanzanit küpeleri kusursuzdu çok beğendim.

Hava alanından hükümet konağına giden çiftimiz çocukları yatırdılar ve resmi hoşgeldin törenine katıldılar. Binlerce insan bunları görmeye gelmiş,,konuşmalar yapıldı, yerli kabileler dans etti, çocuklar şarkı söyledi. Prens William berbat bir Fransızca konuşma bile yaptı.


Bakın bu da 2011'deki Kanada ziyaretlerinden bir fotoğraf:



5 yılda William iyice keltoroş olmuş, yazık. Ama Kanadalılar hâlâ pek hayranlar Prens William'a.




Turun ikinci gününde kahramanlarımız deniz uçağı ile Vacouver'a uçtular, burada yine binlerce insan yollara dizilmiş bizimkileri beklemekte idi. Kate Alexander McQueen elbisesi ve kırmızı ayakkabıları ile uçaktan inince moda dünyası epey hareketlendi ancak ben pek beğenmedim bu kıyafeti.




Sanırım patını ve boyun kısmını sevmedim elbisenin. Firfirikli kat kat etekleri de biraz çocuksu buldum, Kate'in daha karizmatik giyinmesini beklerdim. Beri yandan, gün boyu mülteci derneklerini ve çocuklara yardım eden vakıfları gezdikleri için elbisenin sempatik havası daha sıcak bir etki yaratmış olabilir.

CASSTİİİİİİİNNNN

Kate'in ağzı yüzü kaymış Castin'in karşısında :)))







Sanırım yağmurlu nemli havadan saçı da bozulmuş Kate'in, uçları tülermiş, maşa tutmamış. Elbisenin boynu çok kapalı olduğundan keşke at kuyruğu yapsaymış.




Eveett, ilk iki gün kıyafetleri böyle idi, beğendiniz mi bakalım? 

xo xo

Not :  başbakanın adını Jüsten diye söylüyor Kanadalılar ama Castiiin daha güzel değil mi? :)))


6 yorum:

  1. Ben sana evde gösteririm kısmı bitirdi beni :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında orada yanına eğildi, birşey dedi, ovlan da gülümsedi:)) Ama tabii benim versiyonum daha güzel, fotoşopla eline terlik de yapıştıraydım süperdi :)

      Sil
  2. justin bizim başbakanımız olsa keşkeee:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşkeeee :)) mitinge bile giderdim de Castiiiiinnn diye bağırırdım:)))

      Sil
  3. yahu bu minik kız ilerde büyükbüyük annesi Elizabeth e ya da büyük teyzesi prenses anne e benzeyecek gibi geliyor bana. ekşi suratlı windsorlara bir yenisi daha eklenecek yani. allahııım wiiliam ın kafası açılmış, devamlı ovulan tuvalet fayansları gibi parladıkça parlamış. kate de bildiğin nene suratlı olmuş. zayıflıktan o kadar kakırdamasın ayol, accık et bir sürü ayıbını örtecek zavallımın. hem belki memesi de olur o zaman.
    castin süper yalnız. allahım bize de nasip etsin inşallah. nazar değmesin maşallah. tututu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooff ben de Elizabeth'e benzetiyorum, Anne'e benzerse daha da fena. Ne yazık ya, annesinin güzelliğini alacağına babasının çirkinliğini aldı kızcağız. Kate konusunda katılıyorum, artık zayıflıktan ölecek gibi.
      Castin ah castiiiinnn, kırkbir buçuk kere maşallah, herkesin başına :)

      Sil

Yaz ki muhabbet olsun.