24 Ekim 2018 Çarşamba

HAYALİMDEKİ İŞ VE MESLEK

Dün akşam Londra'da Kraliçe 2.Elizabeth Hollanda kralı şerefine resmi bir ziyafet düzenledi. Philip yoktu bu sefer, mezardan kalkamamış. Charles, Camilla, William ve Kate kraliçemize eşlik ettiler.


Geleceğin Galler Prensesi canımız Kate'miz bu davete Alexander McQueen modaevinin hazırladığı bir kıyafet giymişti. Kıyafetin üst kısmı hoş ve zarif, alt kısmı ise fırfırıklarla bezeli 80'li yıllardan kalma bir tasarımdı.

Cambridge Düşesi Catherine

Ama belden yukarısı o kadar gösterişli ve prensesvariydi ki, elime makas alıp eteklerini kesmek arzumu bile bastırdı. Fotoğraflara bakarak hayalimdeki tek iş ve mesleğe bu çırpiş kızın sahip olacağını düşündüm: Galler Prensesliği!


Müstakbel Galler Prensesi Catherine

Kate o gece Prenses Diana'nın Galler Prensesi iken sık sık taktığı, Diana ile özdeşleşmiş Queen Mary's Lovers Knot Tiara'yı takıyordu. İnci ve elmas küpeleri Prenses Diana'dan miras kalan küpelerdi. Harikulade kolyesi ise Kraliçe Alexandra'nın düğün takımından geliyordu. 

Kraliçe Alexandra

Kate'in üzerindeki en göze çarpan aksesuvar ise göğsüne iliştirdiği Royal Family Order idi. Bu nişanı takmak demek kraliçe size madalya taktı demek. Kraliçeden alınacak en yüksen onur nişanesi bu. Sadece kraliyet ailesinden kraliçenin seçtiği kadınlara ve Elizabeth'in kişisel arzusu üzerine veriliyor bu nişan. Mesela Prenses Diana'ya vermiş, York Düşesi Sarah'a vermemiş :) Kraliçenin hiç bir kız torununda bu nişan yok. O yüzden Kate'nin bu nişana layık görülmesine çok sevindim.


Yaa keşke ben Galler Prensesi olsaydım :(

O yüzük de benim olsaydı

13 yorum:

  1. kız bi fotoşopla seni prenses yapabilsem keşke

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Suratımı Kate'nin fotoğrafına monte et ne olur :)

      Sil
  2. Kız sen gönlümüzün pirensesi, hatta kıraliçasısın, netcen Galler'i, golleri :))))

    YanıtlaSil
  3. Yaaa bu elbisesini hic sevemedim

    YanıtlaSil
  4. Sen bizim biricik prensesimizsin

    YanıtlaSil
  5. ay ne olur Royal family yazılarınıza devam edin, Megan ile mesela...
    pek çok gülüyoruz, mizah fevkalade.

    YanıtlaSil
  6. Kdo dnes čte toto svědectví, měl by se mnou as mou rodinou slavit, protože to začalo jako žert pro některé lidi a jiní říkali, že to není možné. Jmenuji se ČENĚK ELIÁŠ a jsem z Prahy, ale s manželkou jsem se přestěhoval do Chicaga. Jsem šťastně ženatý s dvěma dětmi a krásnou ženou. Něco hrozného se stalo mé rodině, když jsem přišel o práci a moje žena opustila dům, protože jsem se nemohla dobře starat o sebe a o rodinné potřeby. a mých dětí v daném okamžiku. Podařilo se mi devět let, žádná žena, která by mě podpořila, abych se dobře postarala o děti. Snažím se poslat zkušební zprávu své ženě, ale ona blokuje mě z rozhovoru s ní Snažím se mluvit se svým přítelem a její rodinní příslušníci, ale stále vím, že by mi mohl pomoci a já jsem byl podání žádosti později tolik společností, ale stále to udělal neříkej mi, dokud nepřišel věrný den, že nikdy nezapomenu v mém životě. Když jsem potkal starého přítele mého, kterému jsem vysvětlil všechny své potíže a řekl mi o skvělém muži, který mu pomohl získat dobrou práci v Coca cola společnost a on mi řekl, že jeho kouzlo kolečko, ale já jsem člověk, který nikdy nevěří v kouzlo kolečko, ale já jsem se rozhodl, že ho zkusit a Drigbinovia mě poučil a ukázal mi, co mám dělat v těchto sedmi dnech oběda kouzlo. Řídím se všemi pokyny a dělám to, co mě požádal, abych udělal dobře .Digbinovia se ujistěte, že všechno šlo dobře a moje žena mě znovu uvidí po nádherné práci Drigbonovia. Moje žena mi zavolala s neznámým číslem a omluvila se a řekla mi, že mi opravdu chybí a naše děti a moje žena se vracejí domů a po dvou dnech Společnost, které jsem podal dopis s oceněním, nyní jsem manažerem společnosti v USA. Doporučuji Vám, pokud máte nějaké problémy, pošlete zprávu na tento email: doctorigbinovia93@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2348144480786 a dostanete nejlepší výsledek. Vezměte věci za samozřejmost a bude to od vás. Přeji Vám to nejlepší.

    YanıtlaSil
  7. Casino Player Reviews and Overview - DrmCD
    With nearly 10,000 제주도 출장안마 slots games and over 오산 출장마사지 a decade of experience 영주 출장안마 to offer, the players at the Wynn Resort in 천안 출장안마 Las Vegas can play hundreds of 거제 출장안마 games from

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.