2 Nisan 2007 Pazartesi

Muhteşem bir doğumgünü ziyafeti

Haftasonu eğlencelerinden ancak ayılıp maceralarımı yazmaya devam ediyorum sayın seyirciler. Cuma gecesi minik Ceyda'nın doğumgünü ziyafeti vardı. Hep beraber Taksim'deki Cafe Krepen'e gittik. Burası epey büyüyüp genişlediği için arka taraflara doğru yayılıp rahatlıkla yer bulmak olası. İşte biz de Kandil günü bir yemek yer kalkarız diye düşünürken , Krepen'de yemek ansızın antik çağ şenliklerine dönüştü

Önce muhteşem zeytinyağlı tabakları ile açılış yaptık, sarmalar, biber ve lahana dolmaları, imambayıldı, oy oy oy, yedikçe birileri tabağıma bir dolma daha daha bırakıyordu. O son biber dolmasını da nasıl yuttum, hala anlamış değilim??? Bu arada laf lafı açtı, konu bit çeşitlerine geldi.

Yapılan araştırmalara göre insan vücudunda 3 çeşit bit yaşıyormuş:


1-) Saç biti
2-) Vücut biti
3-) (afidirsiniz) Dam biti



Bilimadamları da üşenmemişler, 3 tane cins bit ile bu 3 bölgeye ait kıldan tüyden mevzuları deney ortamında bir araya getirmişler. Bir de ne görsünler??? Her bit kendi aktivite bölgesine ait kıl yumağına zıp zıp gidiyor ve hiç yanılmıyor! Ey yumurtaya can veren Allahım!!


Bu muhabbetten sonra sofraya gelen kızartma tabakları harikuladeydi. Patates, soğan, yengeç bacağı, mozarella sticks, poppers, daha neler neler. Artık yemekten bayılacak hale gelmiştik. Yemek yiyemeyiz aman aman diye kıvırdık amma bütün bu ziyafetin üstüne cozur cozur fajitalar çıkagelince birer tane daha diyet kola içip yediklerimizi bastırıp afiyetle fajitalara gömülmekten başka yapacak birşey kalmamıştı.



Ziyafetin sonunda kestaneli pasta ve aromalı kahvelerle minik Ceyda'nın doğumgününü kutladık. Ne kadar lezzetli bir doğumgünü olmuş değil mi sayın seyirciler?
Cumartesi gecesi ise Bebek'teki Lulu's'ta parti vardı. Bebek'te doğdum büyüdüm, Gloria Jeans ve Starbucks dışında mekanlarında takılmışlığım yoktur, çok enteresan değil mi? Lulu's'da haydi eller havaya mojitoları içip çılgınlar gibi eğlendik. Böylece Mart ayı gayet şenlikli bir şekilde sona ermiş oldu. Of, çok memnunum bu ay bitip gittiği için. Bir dahaki yükleme ayına Allah kerim!

1 yorum:

  1. eeeeee?
    Siz yemiş içmişsiniz afiyet olsunda,o kadar bahsettiğiniz 3 çeşit bit ne yiyip içti affidirsiniz,yani?

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.