10 Şubat 2009 Salı

Hadsizin Başkanı'na ithaf olunur :)

Bugün uyuz uyuz oturmuş çalışıyorken, ofisin ortasına bomba gibi birşey indi. Bu gelen, Deniz'in Hollandalı müşterisinin yeni kataloğu idi. Aman bu Hollandalı yavruları anaları babaları neyle beslemiş kızım? Nesiniz siz bebeğim???
Ben de gittim hiç üşenmedim taradım bu resimleri sevgili Hadsizin Başkanı arkadaşıma ithafen yayınlıyorum :) Gözünüz gönlünüz açılsın dostlar .


xoxo :)

2 yorum:

  1. Yaaaaa, kızıııııım paçççozlar ilk yavru benimdir, var ya yaklaşmayın elleşmeyin sakın heeee ammmman diyim, döverim heeee sizi :) Oyyyy, bunlar hakkaten nerden düşmüşler beeeea :) yani nasıl kim nerede ne şekilde imal etmiş de böyle kusursuz insanlar çıkmış, fotoşop desen fotoşopla böyle olmaaaaz :))) Amaaaaaaan bana ne ki beeea, herif desen kapı gibi herifim var :P ama yani bir iki tane de yedeklemek lazım mı, ne :P Yok kızııııım ben anama söyliiiim yemeklerin içine şap koysun beeeea... Ayyyy libidoma sınır çizmem lazım kesin :) Teşekkür ederim bebeğim seni seviyorum bu arada :)))) Girl power, girl power... Spice girls olalım mı yaaaa :) O diil de, salon şırfıntısı çizgimin kalibre ayaaaaarları bozulmadan buradan gidiyorum aksi takdirde sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirrrrsiniz heeee :P

    YanıtlaSil
  2. Ulan kaknemler, bir yorum yazıyorum cevap yazsaydınız keşke beeea :))) Hadi öptüm sizi bebekleriiiiim...

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.