13 Temmuz 2009 Pazartesi

huu hiii

Size haftasonumu anlatayım dostlar. Cumartesi sabahı "kahrolsun yulaf ezmesi, yaşasın hindi fümesi" diyerek , kendime bir kahvaltı ziyafeti çektim. Hindi füme hakikaten mükemmeldi, yanında La Vache Qui Rit krem peynir, macar salamı, burger peyniri, gemlik zeytini, Uno çok tahıllı ekmek ile ooohh.

Sonra da başladım Batman oyunuma, bayılana kadar oynadım, Batman&Robin kısmını bitirince villain bölümüne geçtimve tabii ki kötü karakter olmak çok daha zevkliydi, en eğlencelisi de Joker'di elbet.
Sabah o kadar yiyince, öğlen acıkmamıştım, akşamüzeri biraz barbunya yedim, sonra da Bebek'de yürüdüm, oh hava çok sıcaktı ama. Sonra yine eve kapanıp 4'e kadar oyun oynadım.

Pazar günü de Sibelinsular gelmiş idi, ben yine ikindi vaktine kadar oyun oynadım, zaten anca kendime geldim, sonra da bahçede beraber oturduk, birbirimizi kızdırdık, çay içtik, çekirdek yedik çıtçıçıtçıt, sonra Sibo profiterol yapmış, valla sadece 1 top yedim. Sonra yine oynadım, oynadım, oyun bitti zaten püahahahahah.
Bu akşam da artık "Fiyonklu İstanbul Dürbünü" isimli kitabı okuyacağım.

9 yorum:

  1. Ben de böyle bir gün istiyorum:D Özellikle oyun oynanan kısımlarını, tabi batman yerine world of warcraft koyarak.

    YanıtlaSil
  2. Batman istemeyene Lego Star Wars da var :)))

    YanıtlaSil
  3. Hala gidip alamadım ya hepsiburadaya bakacaktım unuttum. Batmaaan batmaaaan oleeeeeey. Bu arada afiyet olsun Cudicim şahane olmuş valla..

    YanıtlaSil
  4. bulamazsan ebay'den alırsın cicim.

    YanıtlaSil
  5. Aslı canım ya..her haftasonu katlanıyosun bize..ya bi kız bi ses et de darılmış gibi yapıp bir iki hafta gelmeyip evi temizleyelim...evi mok götürcek az kaldı..:)

    YanıtlaSil
  6. Sibo delirdin herhalde, manyakçım niye darılayım, ne güzel yiyip içip bahçede keyif yapıyoruz.. Hem bu hafta mutlaka gelmeniz lazım, Peluşkaya çıkartmalı masal kitabı aldım, neredeyse ben yapıştıracağım bütün çıkartmaları, o kadar güzel ki :))) çok hoşuna gidecek bak :)

    YanıtlaSil
  7. Aslı kızım var ya o kitapların hastası..bitirene kadar kalkmıyor başından...tam bulmuşsun yani ne alacağını..sana karşı sevgisi 10 kat artacak emin ol..:)

    YanıtlaSil
  8. http://www.oyunskor.com/game.php?file=17056

    al şeker yemek pişirme oyunu tam bizlik ahahaha

    YanıtlaSil
  9. ay çok sıkıcı hahhahahha soğanı doğradım da suyu kaynatma aşamasında içimi hafakan basmıştı çoktannn

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.