9 Temmuz 2009 Perşembe

karın ağrısı , can sıkıntısı

arkadaşlar şu linki tıklayarak bana oy verir misiniz pls.

hadi hadi acele edin

xoxo

not: yaptığım gramer yanlışlığının farkındayım ama düzeltme imkanı yok idi maalesef....


http://www.dazeddigital.com/projects/ReissTshirtCompetition/show/Default.aspx?ChoiceId=7310&CompetitionId=22

19 yorum:

  1. cudicik şekercik çok yorgunum ne yazdıysan okumadım ama msn den apartman diker denen benden 30 oyun garanti :)

    YanıtlaSil
  2. yaw ne msn i ne apartmanı ayol , postları mı karıstırdın yorgunluktan sayın korhan the blogger kardesim...

    YanıtlaSil
  3. leydim,
    yazıda linkten oy istenmekte. benim msn ot bok eklenmiş zamanında 400 kişi. linki kopyalayarak "şuraya oy versene" deniyor. Apartman dikmek de ona benzer bi terim. Son olarak ben blogger falan değilim koç gibi delikanlıyım :D

    YanıtlaSil
  4. hımmm , şimdi hep bir oyun muhabbeti döndüğünden olucek ki;yazdığından ilk okuduğumda anladığım msn de yeni bi oyun çıkmış apartman dikmeli falan , sen de kesin skoru en az 30 yaparsın dı. walla türkçeyi unutmadım ama algılamam bozulmuş galiba delikanlı korhan kardeşim :)
    şahsen benim msn'im de toplasan 30 kişi bile yok naapmışsın ayol....

    YanıtlaSil
  5. çaktırma leydim benim bi msn imde de öyle bahsi geçen orospu ruhlu msn im :)))

    YanıtlaSil
  6. Ulan paçççoz kro o yazdığın on, in olucak beeea :))) Var ya kızııııım saçın kısa olmasa o saçlarını yolardım da hadi kurtuldun heee elimden :))) Neyse oyumu verdim beeeea. Tanıdıklarıma söyleyeyim hatta bütün Crunch'a söylerim ordakiler sana vote'larını verirler beeea, işleri ne ki hoşşikler sinir etmesin var ya herkesi döverim zaten heyheylerim üstümde ayyyyy son bir haftadır yüzüm gülmüyoooo yaaaa :(((

    YanıtlaSil
  7. ah korhanım , delikanlım , hadi çaktırmayalım bakalım ....

    başkanım ;not düştük ya yaptığım grammer yanlışlığının farkındayım ama düzeltemedim diye... pıt diye sayfa kapandı , bi daha da giriş vermedi, ayrıca da benim saçlarım kısa diil bebeğim. yolumum senin elinden olsun bee,çok merci oy için...

    YanıtlaSil
  8. oy verdim bebişim , mail atıyorum şimdi cümle aleme

    YanıtlaSil
  9. hahahahahaha yazıyı aslı yazdı sandığım için karıştı heralde:D bende aslı oy istiyo biz niye leydimle oyu tartışıyoruz diyorum:D hıyar korhan postu yazana baksana bi.

    YanıtlaSil
  10. aaaaaa ,ilk posta cudicik diye başlanınca, biz:dünyanın geri kalanı olarak anladık karıştırdığını ama yorgunluğuna verdik :)))

    YanıtlaSil
  11. ben de oy istiyorum, arnavutköy mahallesisinin muhtarı olmak istiyorum, bütün gün yayıp yatmak istiyorum. ikametgah isteyen bugün gitsin yarın gelsin.

    YanıtlaSil
  12. Açtım ,okudum ,oyladım.herşey iki saniye sürdü..şimdi ne yaptığımı anlamaya çalışıyorum..:)

    YanıtlaSil
  13. judicim sen arnavutköye muhtar adayı ol , bnede ikametgahımı aşşağı londondan arnavutköye aldırıp , muhtarlıkta katip olucam anacım. bugün git , yarın gel ohhh.

    sibelinsuuuu , oy verelim , verdirelim , gerisini düşünmeyelim :))) bugün burda , yarın aranavutköy de :)))

    YanıtlaSil
  14. Ayyyy beni de muhtarlığa alın beeea yaaaa... Kızım kızııııım ben de LA'den alıyorum ikameti geliyorum Arnavutköy'e o zaman... Şişşşt hoooop sen baksana bakiiiim benim başım bu kadar saçla kel mi ki beni almıyosunuz aranıza kaknemler (sen diye başladım siz diye bitirdim, iyi mi? :P)... Kızııııım, heeeh şuraya da yazıyorum okuyun ezberleyin :) var ya sizin evin ana sütunu kadar uzun oluyorum topuklu ayakkabıyla :) {Allah akıl fikir vermiş de gelmişim buralara bu boyla iki 'göğsüm' önüme aksın evde kalırdım heee} valla bir bok söyleyene höt lan derim korkarlar heee :)

    YanıtlaSil
  15. aaa gel tabi başkan, senin neyin eksik ayol. arnavutköy muhtarlığının stil ve estetik danışmanı olursun. halkımızın en ihtiyacı olan şey , şöyle sokağa çıkınca cool kadınlar , adamlar görsek fena mı olur. aaa yok böyle bi muhtarlık beeeee!

    judicik bak ekip genişliyor , şema mevsimi geliyor hahahapşuuu. ISO da alırız di mi muhtarlığa!

    YanıtlaSil
  16. oohh muhtarlıkta şenlik var dostlar, ahahahahah, gelin anacım, hep beraber fishmekan'da içmeye gidelim. muhtarlığın duvarına da misyon , vizyon ve de pavyonumuzu yazacağız ISO gereği.

    YanıtlaSil
  17. başkannn, bak yine yemek muhabbetine sardım ben yaaa

    YanıtlaSil
  18. yemek olsa gene iyi ikametgahtan girip içmekten çıktın potansiyel alkolik :)))

    YanıtlaSil
  19. her yol ona çıkar, kurtuluş biraverde :)))

    YanıtlaSil

Yaz ki muhabbet olsun.